Да помогна с това което разбрах от фрагмана но понеже не знам имената още на актйорите дано ме разберете кое превеждам.
Йозлем: От тази тенекия не можем да излезем от това няма да се спасим. От раждането така ни е писано момиче. Да си оправяме семейното положение и толкова.
...... Вземи я и заведи горе. За нас ще е чест всъщност.
Тази с презрамките: .......(не го разбрах добре - май е нещо от рода на така ли трябва да ти се качва на главата - или нещо такова) .....Смотанси ти. Смотан.
Йози: бременна съм....Ще се омъжиш за мен. Ще започнеш с годежа.
Мъжа: Каква женитба бе. На колко години съм я.
Друг мъж: Безсрамник
Бащата: Честта ми, достойнството ми ми взехте бе. Бъдещето си вижте......(другото не го разбрах)
Жена: Личи си че да имам внук не е хич лесно. ...... Правилно е да има женитба. - /това така ми се струва да е /....
Мъж: Буйчо трябват ми пари.
Вуйчото: Кой знае по следите на кое от всички мои подозрения си. /т.е. по следите на подозрителни за мен неща си /
Пак мъжа: касата на дядо ще отключа. Накрая и крадец станах даже.
Йози: Момче ти си извършил престъпление, та кражбата ли ти дойде тежка.
Сестрата: Може би един ден наистина ще станем щастливи бе како. И ние ще сме обичани, ще обичаме.
Може да има грешки, не гарантирам, че е 100%, но поне по-голямата част от картинката е такава или поне за това горе долу се говори.
Йозлем: От тази тенекия не можем да излезем от това няма да се спасим. От раждането така ни е писано момиче. Само сме дъщери на това семейство и толкова.
...... Вземи я и заведи горе. За нас ще е чест всъщност.
Лек ден от мен