Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 332
  • 734
  •   1
Отговори
# 30

Да помогна с това което разбрах от фрагмана но понеже не знам имената още на актйорите дано ме разберете кое превеждам.

Йозлем: От тази тенекия не можем да излезем от това няма да се спасим. От раждането така ни е писано момиче. Да си оправяме семейното положение и толкова.
             ...... Вземи я и заведи горе. За нас ще е чест всъщност.
Тази с презрамките: .......(не го разбрах добре - май е нещо от рода на така ли трябва да ти се качва на главата - или нещо такова) .....Смотанси ти. Смотан.
Йози: бременна съм....Ще се омъжиш за мен. Ще започнеш с годежа.
Мъжа: Каква женитба бе. На колко години съм я.
Друг мъж: Безсрамник
Бащата: Честта ми, достойнството ми ми взехте бе. Бъдещето си вижте......(другото не го разбрах)
Жена: Личи си че да имам внук не е хич лесно. ...... Правилно е да има женитба. - /това така ми се струва да е /....
Мъж: Буйчо трябват ми пари.
Вуйчото: Кой знае по следите на кое от всички мои подозрения си. /т.е. по следите на подозрителни за мен неща си /
Пак мъжа: касата на дядо ще отключа. Накрая и крадец станах даже.
Йози: Момче ти си извършил престъпление, та кражбата ли ти дойде тежка.
Сестрата: Може би един ден наистина ще станем щастливи бе како. И ние ще сме обичани, ще обичаме.

Може да има грешки, не гарантирам, че е 100%, но поне по-голямата част от картинката е такава или поне за това горе долу се говори.
Здравейте извинявам се за грешката но тук съм сбъркала. Сега като го чух пак по-скоро е това: /много слива думите това момиче, и ми е трудно да разбера и това което знам/.

Йозлем: От тази тенекия не можем да излезем от това няма да се спасим. От раждането така ни е писано момиче. Само сме дъщери на това семейство и толкова.

Лек ден от мен

# 31

Бганьо   bouquet  bouquet  bouquet

# 32
  • Русе
...............
Здравейте извинявам се за грешката но тук съм сбъркала. Сега като го чух пак по-скоро е това: /много слива думите това момиче, и ми е трудно да разбера и това което знам/.

Йозлем: От тази тенекия не можем да излезем от това няма да се спасим. От раждането така ни е писано момиче. Само сме дъщери на това семейство и толкова.

Лек ден от мен
Ха, това наистина ще е нещо различно! newsm78 До сега гледахме "семейна чест","изкупване на вина"...все в този ред. Сега Йози ще гази и мачка...да видим до къде ще доведе това. smile3506

# 33
  • Стара Загора
Ха, сега де, караме ски ... Това момче умора няма! И ... не изглежда зле.  newsm53

Не се сдържах, хареса ми.
Скрит текст:
Току-що от МВР съобщиха, че са се обърнали с молба към жената на Петко Сертов да върне и братя Галеви.

# 34
  • София
Ха, сега де, караме ски ... Това момче умора няма! И ... не изглежда зле.  newsm53

Скрит текст:
Току-що от МВР съобщиха, че са се обърнали с молба към жената на Петко Сертов да върне и братя Галеви.
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

А батко наистина все по-добре изглежда  newsm10

# 35
  • Русе

Скрит текст:
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

А батко наистина все по-добре изглежда  newsm10
#Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly smile3544 smile3544 smile3544
За молбата - и аз я прочетох.  newsm62 newsm62 newsm62

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 20:33 от winona

# 36
Батко се е появил  Hug браво на набора добре уплътнява зимния сезон а ние тук се дерзаем къде ...как е......а той се грижи да изглежда перфектно  HugОтива му и никак не е зле може би замоя вкус малко да си оформи косицата да не грози главицата  Joy Joy Joy Joy и все е с тази 24 каратова усмивка  Hugей тази Йози го преобрази този човек в положителна насока. HugНо и тя не му отстъпва  Hug

А тук се почва и се очаква утрешния ден  Peace

# 37
Прекрасна е нашата красавица  Hug Heart Eyes

# 38
  • София
Прекрасна е нашата красавица  Hug Heart Eyes

Малеее, само си я представям каква тигрица ще бъде, ще използва всякакви средства и позволени и непозволени за да постигне целта си  Mr. Green
Неустоима е smile3505

# 39
# 40
Привет дружина  Hug Hug Hug
За вас не знам ама аз започнах да гледам отново сериала по БТВ Лейди и съм отново така  Shocked. Все едно го гледам за първи път  Whistling А снощи беше култовата сцена в която Толга настигна автобуса да свали Еда от него  hahaha Изобщо много ми е интересно да го гледам особенно като знам финала  Wink
А днес има голяма статия в "Жълт труд" за нашия сериял, но в няма нещо което вече да не знаем  Blush.
Довечера в колко да съм на линия за новия сериал на Йозлем?
Спорен и успешен ден на всички  Flutter

Чакам си този момент  Heart Eyes

# 41
  • София
Да, Толга направи всичко възможно да свали Еда и то не само от автобуса...За такава жена и аз бих направил същото и дори повече - примерно бих се усъвършенствал в ските, че си останах недоучен. Но тук при мене е топло и ски много не ми трябват.

Поздрави и пожелания за успешен ден!

Ваш брат Галев,
Йоханесбург, ЮАР

PS - И да знаете, че аз забавям, но не забравям /затова съм и в тази тема/, така че да внимавате какви ги пишете тука!!!

# 42
Роси в 20,00 часа заредена пред  atwork АТВ то да работи и компанията  е подсигурена   typeuu и селд това  lalalala

# 43
Роси в 20,00 часа заредена пред  atwork АТВ то да работи и компанията  е подсигурена   typeuu и селд това  lalalala

На линия ще съм  Drunk
Остава да изнамерия връзките на АТВ-то от някоя от старите теми и ще стискаме палци на Йозлем сериала да има добър рейтинг  newsm10

# 44
  • Русе
Да, Толга направи всичко възможно да свали Еда и то не само от автобуса...За такава жена и аз бих направил същото и дори повече - примерно бих се усъвършенствал в ските, че си останах недоучен. Но тук при мене е топло и ски много не ми трябват.

Поздрави и пожелания за успешен ден!

Ваш брат Галев,
Йоханесбург, ЮАР

PS - И да знаете, че аз забавям, но не забравям /затова съм и в тази тема/, така че да внимавате какви ги пишете тука!!!
И аз заради Серхан бей бих направила много, например да си коригирам носа...но не бих си намалила килограмите/ ще загубя ориенталския си тип hahaha/.
Бганьо, внимавай там, където си, че г-жа Сертова да не те върне и теб! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт