Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 365
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Здравейте  Hug
в петък вечерта май комшиите ни пратиха за зелен хайвер  Laughing, защото така и не стартираха новия сериал. Сега ще трябва търпеливо  smile3539 да изчакаме този петък за да видим най-накрая новия проект на Йозлем.
До тогава ще се задоволим с поредното гледане на сериала по БТВ лейди Чакам си серията с момента когато избягаха за един ден от Истанбул  Heart Eyes и където циганката им гледа. Само колко ни крепеше това нейно гледане, докато гледахме сериала  Whistling с надежда за щастлив финал. 
И да си кажа батко повече го възприемам със стария нос и визия отколкото направеното му тунинговане  Wink.
АХа ето още един, който мисли като мен за носа на Батко

# 92
# 93
  • София
Пишете ме и мен под №3 за носа на батко...А тази "Милост" добре, че свършва, понеже вече съвсем ме изнерви. Не, аз просто не вярвам, че тия хора се обичат - пуснали са ги и им плащат единствено, за да ме дразнят! Всъщност жена ми гледа, а пък аз просто нямам избор, когато няма мач. Когато има, ориенталецът в мен се събужда, скърцам със зъби и ...си гледам мача. Ама от това скърцане за един месец вече два пъти ходя на зъболекар.

Покана

Докато зимен ти загар ловиш,
аз съм на снимачната площадка
От ските, Серхо, щом се умориш,
моля те вземи почивка кратка

Ще чакам скоро мен да навестиш,
докат сценарий зубря по тетрадка
Ти само можеш да ме вдъхновиш,
и никой друг, незабравими батко

За теб да спретна мога даже маса,
отрупана с какви ли не блюда
Насреща ти ще дърпам нервно фаса
За миг ще бъдем пак Харун с Еда

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 00:39 от bganio

# 94
Пишете ме и мен под №3 за носа на батко...А тази "Милост" добре, че свършва, понеже вече съвсем ме изнерви. Не, аз просто не вярвам, че тия хора се обичат - пуснали са ги и им плащат единствено, за да ме дразнят! Всъщност жена ми гледа, а пък аз просто нямам избор, когато няма мач. Когато има, ориенталецът в мен се събужда, скърцам със зъби и ...си гледам мача. Ама от това скърцане за един месец вече два пъти ходя на зъболекар.

Покана

Докато зимен ти загар ловиш,
аз съм на снимачната площадка
От ските, Серхо, щом се умориш,
моля те вземи почивка кратка

Ще чакам скоро мен да навестиш,
докат сценарий зубря по тетрадка
Ти само можеш да ме вдъхновиш,
и никой друг, незабравими батко

За теб да спретна мога даже маса,
отрупана с какви ли не блюда
Насреща ти ще дърпам нервно фаса
За миг ще бъдем пак Харун с Еда

newsm10 smile3501
Както винаги ненадминат!!!

А за носа на Батко и аз може да се сложа в бройката на неодобряващите!!
Сега като си гледам "Незабравима" се чудя какво го накара да направи такава драстична манипулация. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Освен да се е чудел какво да прави с парите си  newsm78 hahahaдруга причина невиждам! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
-----------------------------------------------
Продължавам да гледам Харун и Еда и то с нестихващ интерес!!!
Този превод е по подробен!!!Поне аз така мисля!!Не знам колко е точен , защото не разбирам турския език , но поне на български звучи по точно. Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 95
# 96
newsm10 smile3501
Както винаги ненадминат!!!

А за носа на Батко и аз може да се сложа в бройката на неодобряващите!!
Сега като си гледам "Незабравима" се чудя какво го накара да направи такава драстична манипулация. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Освен да се е чудел какво да прави с парите си  newsm78 hahahaдруга причина невиждам! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
-----------------------------------------------
Продължавам да гледам Харун и Еда и то с нестихващ интерес!!!
Този превод е по подробен!!!Поне аз така мисля!!Не знам колко е точен , защото не разбирам турския език , но поне на български звучи по точно. Peace Peace Peace Peace Peace Peace
АМи суетата е голямо нещо. Виж че и на снимките на всичките позира. Вживява се човека, какво да го правиш.

# 97

Бганьо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquetИ според мен определено батко неможе да се нарадва на красотата си  Joy а пък може и предишния нос да му е съдавал някакви комплекси затова да е бил толкоз затворен а сега виж ти какви ми ти реакции на публичност абе с две думи излязъл е от черупката си .Като го погледнеш отвсякъде струи позитивизъм и неможе да се отрече ,че човечецът е в перфектна форма. HugМеги и аз следя отново сериите и аз намирам тук там разлика в превода но кое  е правилно незная. Hug

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 10:19 от mariq_72

# 98

Бганьо   bouquet  bouquet  bouquet  bouquetИ според мен определено батко неможе да се нарадва на красотата си  Joy а пък може и предишния нос да му е съдавал някакви комплекси затова да е бил толкоз затворен а сега виж ти какви ми ти реакции на публичност абе с две думи излязъл е от черупката си .Като го погледнеш отвсякъде струи позитивизъм и неможе да се отрече ,че човечецът е в перфектна форма. HugМеги и аз следя отново сериите и аз намирам тук там разлика в превода но кое  е правилно незная. Hug

Май новия нос само той си го харесва  hahaha

# 99
  • Русе
Бганьо, newsm10 smile3501 newsm74!

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 22:41 от winona

# 100
  • София
Дано не е истина....

Скрит текст:
Известният турски актьор Серхан Яваш замина на поредно пътешествие в Швейцария заедно с дъщеря си, но не толкова заради приключението, колкото от чисто естетична гледна точка. Истинската причина била, че турската звезда искала да се подложи на нова пластична операция за корекция на носа, пише pohotnews.tr. От снимките, които Яваш обаче качва във Фейсбук, ясно се вижда, че той вече доста е орязал обонятелния си орган. Така че тази манипулация на носа няма да му бъде първата. В зората на кариерата си топ актьорът имаше значително по-масивен нос, който, след като стана известен и вървежен, Яваш коригира срещу 10 000 долара.

# 101
  • Русе

Привет, незабравими! Hug Hug Hug
Админа май ми трие кафетата, но вие знаете, че ви ги поднасям, нали? Party Party Party
Приятен ден и щастливи емоции! smile3525

# 102
Дано не е истина....

Скрит текст:
Известният турски актьор Серхан Яваш замина на поредно пътешествие в Швейцария заедно с дъщеря си, но не толкова заради приключението, колкото от чисто естетична гледна точка. Истинската причина била, че турската звезда искала да се подложи на нова пластична операция за корекция на носа, пише pohotnews.tr. От снимките, които Яваш обаче качва във Фейсбук, ясно се вижда, че той вече доста е орязал обонятелния си орган. Така че тази манипулация на носа няма да му бъде първата. В зората на кариерата си топ актьорът имаше значително по-масивен нос, който, след като стана известен и вървежен, Яваш коригира срещу 10 000 долара.
Joy Joy Joy Joy
Аз съм фен на Йози не на Серхо. Бай Ганьо обаче добър журналист ще стане от теб.

# 103
Бай дъ уей има и друг фрагман. Не знам дали сте го гледали? То май докато почне филма, ще ни го покажат целия във фрагмани.
http://www.dailymotion.com/video/x2f2vfn_kara-ekmek-1-bolum-fragmani_tv?start=0

# 104
  • Русе
Бай дъ уей има и друг фрагман. Не знам дали сте го гледали? То май докато почне филма, ще ни го покажат целия във фрагмани.
http://www.dailymotion.com/video/x2f2vfn_kara-ekmek-1-bolum-fragmani_tv?start=0
Дежавю, благодаря!  bouquet
Да имаше и превод на думите... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт