Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 323
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • Русе
Има нещо не наред със снимките - на едната Йозлем е с вдигната коса, на другата - пусната, роклите са различни. Значи пак ще използват прийома "сън", а ние да гадаем кое ще е действителността.

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 15:54 от winona

# 722
  • София
А ще се гърмят ли пак, че да слагаме каските? В Незабравима по едно време не се разделях с нея.

# 723
# 724
  • Русе
А ще се гърмят ли пак, че да слагаме каските? В Незабравима по едно време не се разделях с нея.

Привет, дружина, и спорен ви ден от мен, от един НЕкорегиран нос и едни НЕдостатъчно почернени вежди!  bouquet
Мария, за мен е удоволствие да си пием заедно кафенцето! smile3525
Бганьо, очаквай всичко! smile3521 Всеки нов сериал е микс от предишните?! newsm47

# 725
# 726
  • София
Оженихте ли Йозлем за пореден път? А аз вижте на какво попаднах и ви го илюстрирам с 3 снимки.  Но тук трябва по-скоро тройници да ги водим, а не двойници.

Скрит текст:
Трима британски младежи за един ден накараха хиляди хора да се впуснат в търсене на свои копия. Те публикуваха свое видео в интернет и поискаха приличащи на тях хора да се свържат, за да се сравнят и запознаят. Експериментът, започнал като игра, завърши с успех.
Само за няколко дни бе потвърдена на практика теорията ,че всеки жител на нашата планета има свое копие, като дори двойниците може да живеят и съвсем близо един от друг и да не се познават.

Една от участниците в проекта – ирландката Ним Джини например бе удивена да научи, че много приличаща на нея девойка живее съвсем наблизо до нейната къща – само на два часа път с кола.

Когато двете се срещнаха, вълнението ги обзе напълно, защото приликата в цвета на очите, формите на лицето и косата бе поразителна. „Понякога, като гледах Карин, си казвах, боже, това съм аз”, признава Джини.

Скептиците твърдят, че има еднакви само типове лица, а останалата прилика може да се постигне с грим или промяна на прическата. Но намерилите се двойници са убедени, че са едва ли не копия един на друг. /БЛИЦ

# 727
# 728
  • Варна
Здравейте, приятели! Hug
Аз продължавам да настоявам да гледаме "Кара екмек"! Peace Снощната серия беше много интересна, динамична, с неочаквани действия от страна на някои от героите и съвсем неясна посока за бъдещото действие. Всичко може да се случи от сега нататък. Thinking

В сериале «Черный хлеб» неожиданный уход

Кадры сериала «Черный хлеб» покинул актер.
Во вчерашней 13 серии стало известно, что убит дед Четина, отец Тайлана и муж Семры, Ахмет.  По этой причине, согласно сценария, актер, Ахмет Левендоглу, сыгравший роль этого персонажа, покинул сериал и больше не будет в нем сниматься. Как этот уход отразится на дальнейшей судьбе полюбившегося сериала, остается загадкой.

Интересный сериал, с Озлем Йылмаз, Энгином Хепилери, Ушаном Чакыром и Алтаном Эркекли, в главных ролях, который недавно стал демонстрироваться по пятницам на  atv, сразу вошел в один ряд с самыми просматриваемыми передачами.

И още едно инфо от руските подруги, които са направо железни фенове! thumbsup

Стала известна судьба некоторых турецких сериалов. Точнее, они разделились на тех, которых будут показывать в будущем сезоне, и тех, которых мы не увидим. Итак, на первом плане среди сериалов, которые, не войдя в будущий сезон, покинут нас, такие проекты, как: «Карадай», «Грязные деньги и любовь», «Дело чести», «Пятеро братьев», «Черный хлеб», «Расплата», «Белая ложь», «Воробьиное гнездо», «По-братски», «Прилив».

Ако може да им се вярва / а аз мисля, че да!/, няма да има втори сезон на "Кара екмек". Това предполага бързо развитие на действието, каквото ще става, трябва да стане и дано идеите на сценаристите са ясни и все така добри, както досега.
Ето една изключително красива Йозлем- малко по- млада, с по- невинно изражение, тъмна чуплива коса, без неуместно руси клечки, без Крали Марковски вежди и без яркочервено червило, че снощи направо устните й заслепяваха! Rolling Eyes

# 729
  • Русе
Дани, благодаря за инфото! newsm51 Ама нищо не спомена за снощния епизод... Weary
Снимката на Йозлем е от рекламните фотоси на 2-и турски сезон на Незабравима. Изпревари ме... newsm03

# 730
# 731
# 732
  • Русе

...ей така, да не го забравя... Weary

# 733
# 734

Общи условия

Активация на акаунт