"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 140-та тема

• 40 130
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
ох колко е добър Яман,тая Суде не заслужава помощ  Naughty,много човешки постъпи с нея  Peace

# 391
Ама как го натъпкаха в тая теснотия Яманко  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 392
  • близо до брега на морето
Снежна ще да ни е серията-при мен като няма, да се радвам на техния

# 393
кара го да изключи телефона ... какво ли си мисли Мира и Селим ... баси ... Селим се притеснява,ч е Яман няма да лъже така .. Седеф вика,че не би го направил без сериозна причина. Смятат, че обмисля предложението за музиката
На Суде и се струва, че ги вижда надир какво правят. Наблюдава ги.
Мира отива да го търси май .. Съфъри не го искат
Мира вика, че може би е отишъл при Елиф, ама келебека и се обадила. тя била с Мурат. е търсят Лейля

# 394
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тия двамата - Селим и Седеф си знаят кътните зъбки  Heart Eyes Heart Eyes

# 395
чакат да звънне Надир ...  Селим оставя съобщение на Яман. Според мен Дениз вече сериозно се дразни на Седеф и на постоянните дертове на на Серез фемили ... като бил малък Мерт и така правили Седеф и Мерт на Селим по челото ...
Дениз я пита как се чувствала като свободна жена ... ама Седеф преиграва с лиготиите наистина .. и Дениз с право се нерви

# 396
Денис,много лошо гледа закачките между Селим и Седеф  Blush

# 397
Селим се вкисна   Joy Joy Joy Joy Joy Ще се пукне от ревност  hahaha hahaha hahaha

# 398
... ама Седеф преиграва с лиготиите наистина .. и Дениз с право се нерви

Да бе, преиграва, че тя си е такава - готина  Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party Party

# 399
Седефче се уговаря с някого ... Седефче щяла да ги остави насаме след вечерята ... отива някъде. Обаче не Селим не му харесва .. вика и да внимавала, да не се налага пак да я спасява .. а тя му вика,ч е заприличвал на АШК ... Седефче вика,ч  еможел да земе мястото на майка и ...
Лейля не е с Яманчи ... както подозираха ... викат,ч е дошли да я видят ... келебека пита за Яман ..

# 400
забих и аз,ще карам на преразказите ви май  ooooh!

# 401
  • близо до брега на морето
... ама Седеф преиграва с лиготиите наистина .. и Дениз с право се нерви

Да бе, преиграва, че тя си е такава - готина  Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party Party
Мен Седеф не ме дразни-другата обаче чоооооок

# 402
Ади ще чакаме Кузей  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 403
казва на Суде да слезне от колата и да тръгне към гората .. да остави парите до някакво белязано дърво
Яманчи ще върви след нея .. как пък случи на тази тъща бе .. късметлия

# 404
Язък, тоя само дето изяде камъните  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт