"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 140-та тема

• 39 732
  • 737
  •   1
Отговори
# 720

Дании  Hug Hug Hug
тази статия явно е от някакво предаване. Преразказват какво са говорили в предаването.
Та ставало е въпрос за предаването на Хюлия Авшар, което май е спряно.  Peace Спомняте си, онова в което гостува аби.  Heart Eyes
Говорят за нашия рейтинг. Защо след като е събрал огромна аудитория сега рейтинга пада? Казват, че една от причините е, че вече хората не искат да гледат само невъзможна любов или невероятна любов. Трябва да има и някакви неща в сценария, които да предизвикват интерес. Дават пример с "Paramparça". Аз не съм го гледала и не знам за какво става въпрос, но доколкото съм мяркала снимки и четох малко за историята е различен и то много различен от Карагюл, но доближаващ се до него по рейтинг.  Peace

Анииии,  Hug Hug Hug Hug благодаря !

Ето ти чичек    

# 721

ама е мноУ добъъъъъъъъъъър бе  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
някой в Т беше писал за това видео - всеки от десетте ти пръста има по един талант  Joy Joy Joy Joy Joy

А останалите  Whistling Whistling  ще ги броим на крачетата  Crazy Crazy Crazy Joy Joy  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 18:44 от ivva

# 722
Скрит текст:

ама е мноУ добъъъъъъъъъъър бе  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
някой в Т беше писал за това видео - всеки от десетте ти пръста има по един талант  Joy Joy Joy Joy Joy

newsm10 smile3521  Талантливо е момчето . И талантливо ,и красиво - направо е 2  в 1   Peace  

# 723
# 724

Я ,брее, що се е опулил такъв  Rolling Eyes   

# 725

Дании  Hug Hug Hug
тази статия явно е от някакво предаване. Преразказват какво са говорили в предаването.
Та ставало е въпрос за предаването на Хюлия Авшар, което май е спряно.  Peace Спомняте си, онова в което гостува аби.  Heart Eyes
Говорят за нашия рейтинг. Защо след като е събрал огромна аудитория сега рейтинга пада? Казват, че една от причините е, че вече хората не искат да гледат само невъзможна любов или невероятна любов. Трябва да има и някакви неща в сценария, които да предизвикват интерес. Дават пример с "Parampara". Аз не съм го гледала и не знам за какво става въпрос, но доколкото съм мяркала снимки и четох малко за историята е различен и то много различен от Карагюл, но доближаващ се до него по рейтинг.  Peace

Рейтинга, та рейтинга  ooooh! ooooh! А бе, кво са се захванали за тоз рейтинг  newsm78 newsm78
Да, падна, ама кво от това? Crossing Arms  Ако беше със същите цифри като Карагюла и онзи недостижимия, единствен и неповторимия  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy щеше да означава, че сме поредното тъпо, ревливо, шалваресто дизи, достойно единствено за захлюпените турски домакини  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy   с лещата  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha  
Ами.... благодарим,  Stop  ама нИ щем да сме в кюпа  Crossing Arms Party Party Party

# 726
# 727

ама е мноУ добъъъъъъъъъъър бе  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
някой в Т беше писал за това видео - всеки от десетте ти пръста има по един талант  Joy Joy Joy Joy Joy
Страхотен Чачко, но добре че не е решил да се занимава професионално с баскетбол, че да можем сега да му се радваме на екрана  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 728

Hug Hug Hug Hug
Това е нещо като: какво може да научим от героите на ПО  Joy Joy Joy много от нещата не ги схванах  Laughing
За Яман пише: няма нужда да разбирате жените, да сте много романтичен, да правите всичко, което иска една жена и т.н. Достатъчно е да бутате и хвърляте .. нещо в смисъл, че Яман е побойник и някакъв буен такъв, а всички жени го харесват.  Joy Joy
За Крачола: постоянството му в опитите да задържи Мира в живота си, въпреки всичко.
За Фарук: човек, който обича да страда в любовта  Joy Joy Joy влюбен в Ендер, но тя се жени за Селим, жени се за Суде, но тя се развежда с него, после се влюбва в Седеф и продължава да страда
за Ейлюл: че тя иска внимание и любов .. и няма значение дали това идва от Мерт, Узай, Мехмед, Ахмед  Joy Joy Joy Joy
за Суде: че е успяла от бедна да стане богата, да се ожени за богатия Фарук, да му роди две деца, псоле да се ожени за АШК, но в същото време да върти любов с млад мъж .. и т.н.

абе не разбрах много да ти кажа  Joy Joy Joy Joy

# 729

Hug Hug Hug Hug
Това е нещо като: какво може да научим от героите на ПО  Joy Joy Joy много от нещата не ги схванах  Laughing
За Яман пише: няма нужда да разбирате жените, да сте много романтичен, да правите всичко, което иска една жена и т.н. Достатъчно е да бутате и хвърляте .. нещо в смисъл, че Яман е побойник и някакъв буен такъв, а всички жени го харесват.  Joy Joy
За Крачола: постоянството му в опитите да задържи Мира в живота си, въпреки всичко.
За Фарук: човек, който обича да страда в любовта  Joy Joy Joy влюбен в Ендер, но тя се жени за Селим, жени се за Суде, но тя се развежда с него, после се влюбва в Седеф и продължава да страда
за Ейлюл: че тя иска внимание и любов .. и няма значение дали това идва от Мерт, Узай, Мехмед, Ахмед  Joy Joy Joy Joy
за Суде: че е успяла от бедна да стане богата, да се ожени за богатия Фарук, да му роди две деца, псоле да се ожени за АШК, но в същото време да върти любов с млад мъж .. и т.н.

абе не разбрах много да ти кажа  Joy Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Хайде сега, Яманко си е чок романтичен  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 730
# 731
  • София

http://www.akormerkezi.com/multitap-kalbini-bana-ver-akor_sarki-rtffln.html

Много приятна песничка и лесна за свирене  dancing dancing dancing dancing dancing

Асе,[\b] да ти е жив и здрав именика.

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 20:47 от viv4o

# 732
Привет ,момичета понякога се чудя сама на себе си ,вече как издържам и физически и психически  Tired
След снощното сръбско,днес в спешното(станахме абонати и там вече) ooooh!
Във фирмата ,някаква желязна кука на МАН е ударила Жоч и го е хвърлила 3 метра назад-резултата-спукана вежда,изкълчена ръка,отоци и .т.н  ooooh!,като ми се обадиха на работата едва се сдържах да не крещя  #Cussing out,еее аман бе ...от желязо да съм не издържам  Crazy
та веселата част  Mr. Green,върнах се до работата да си взема някой неща и му викам да дойде да ме забере.след 20 мин ми звъни и ми вика"ама не си ли у майка ти" и аз му викам "ми не,нали ти казах на работата",а той"ми аз съм у баба"  Mr. Green ooooh!,а не Вярно си е ударил главата ,личи му  Mr. Green
егати шантавото семейство  ooooh! Mr. Green

# 733
Асиии,честит ти именник.Да ти е жив и здрав   bouquet  bouquet  bouquet

# 734
  • близо до брега на морето
Асита-да ти е много здрав именника и да сте много щастливи Hug
Дани, да се оправи бързо Жорж-като чета, хем ми се прирева-но ти с тая закачлива нотка-се усмихнах.Отървал се е с малко-ще се оправи Hug

Общи условия

Активация на акаунт