"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 140-та тема

• 39 725
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
spam2

Днес се навършват 90 години от рождението на големия Георги Калоянчев. Калата остана завинаги в историята на българското кино и театър с филмите "Бай Ганьо тръгва по Европа", "Неочаквана ваканция" и "Бон шанс, инспекторе!" и пиесите „Дървеница“, „Ревизор“, и „Големанов". Поклон.
newsm10 newsm10

# 16
Анииии,   Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 17
# 18
# 19
# 20

Гледам 54 еп. В болницата Мера как набързо и с лека ръка забрани да й целуват Яман - докторът не давал  Mr. Green Mr. Green пък тя не се спря  Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А как се кара на Мерт да не го докосва по гърба, път тя гали и гали, прави едни кръгчета с оня ти ми пръстчета  Blush Blush Joy Joy Joy Joy Joy

# 21
# 22
# 23

Гледам 54 еп. В болницата Мера как набързо и с лека ръка забрани да й целуват Яман - докторът не давал  Mr. Green Mr. Green пък тя не се спря  Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А как се кара на Мерт да не го докосва по гърба, път тя гали и гали, прави едни кръгчета с оня ти ми пръстчета  Blush Blush Joy Joy Joy Joy Joy
Да и на Мерт не дава да го пипа  hahaha hahaha hahaha hahaha И само повтаря "яваш, яваш" да не вземе да й го повреди някой  Joy Joy Joy Joy Joy

# 24
  • Яко в Матрицата...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Да и на Мерт не дава да го пипа  hahaha hahaha hahaha hahaha И само повтаря "яваш, яваш" да не вземе да й го повреди някой  Joy Joy Joy Joy Joy

Обаче и тя не го ползва по предназначение Naughty такова разхищение  ooooh! ooooh! ooooh!

# 25
  • Яко в Матрицата...
Гледам пак 55-и и се чудя как  Whistling Whistling

Това
 Sick

и това  Sick      

ги наредиха до....  Crazy Crazy Crazy Crazy

а това бонбонче  Crazy

до.....  Party Party Party

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  

ooooh! ooooh! ooooh! и що се чудиш?  newsm78 нали Крачола е много готин, нека си има бонбонче?  hahaha hahaha hahaha Честно това момиче е страшно красиво и Крачола изглежда още по-грозен до нея  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy направо смешен  Joy Joy

Виж сега, чуденката ми не е защо бонбончето е до Крачо, много е ясно, че заслужава такова бижу, Crossing Arms Crazy  чуденката е защо за Яманко няма бонбончета, а само кисели и люти лукчета  Sick Sick Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Не съм от Крачоловите фенки, но според мен с това момиче много си отиват Peace

# 26

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Обаче и тя не го ползва по предназначение Naughty такова разхищение  ooooh! ooooh! ooooh!
И това е вярно  Whistling Whistling Whistling

# 27
# 28
Ренка,  ooooh! ooooh! ooooh! напраУ ме уби бе  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! как може да ти харесва това красиво момиче до Крачола?  ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy
 Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

абииииии  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 29
И лека нощ от мен  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт