"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 140-та тема

• 40 266
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Снощи към то 9ч на ЛС са ме налазили от към Румънско................ newsm78 но не са уцелили човека яяяяяяяяяяя Mr. Green Mr. Green Mr. Green    Има ли и други атакувани като мен????????Искат ми линк със сериите от 2сезон..............не ги бъркало суб.да са Български................ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Хем ги предупредих да не барат.............. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

# 76
Здравейте дами последно време нямах време да ви почета но за няколко дни съм отново в час.Искам да ви попитам понеже попаднах на една новинаhttp://serialiofbg.televisionbg.net/2015/01/41-5-11-2015.html.Вижте този линк там дайте за реитинги за петък и вижте за нашето сериалче пише че имало тази седмица най-слабия реитинг до сега.Трябва ли да се притесняваме за нещо.Благодаря предварително.И ако някой знае повече по темата ще съм му много благодарен.Иначе за филма за мен върви супер и става се по интересно.Лек ден на всички и успешна седмица.А и за преведените серии дами страхотни сте благодаря на всеки който полага труд за това.Чао и до скоро.

# 77
  • близо до брега на морето
Снощи към то 9ч на ЛС са ме налазили от към Румънско................ newsm78 но не са уцелили човека яяяяяяяяяяя Mr. Green Mr. Green Mr. Green    Има ли и други атакувани като мен????????Искат ми линк със сериите от 2сезон..............не ги бъркало суб.да са Български................ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Хем ги предупредих да не барат.............. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy
Бойче  Hugи аз съм така мило Joy Joy Joyте сигурно са вденали от нашия турски hahaha hahaha hahaha...не съм само аз значи Joy Joy Joy.....нападат ни и у мамата hahaha hahaha hahaha.....румънски фенове-да си го гледат по техния канал яяяяяяа и дотам Joy Joy Joy

# 78
Бойче  Hugи аз съм така мило Joy Joy Joyте сигурно са вденали от нашия турски hahaha hahaha hahaha...не съм само аз значи Joy Joy Joy.....нападат ни и у мамата hahaha hahaha hahaha.....румънски фенове-да си го гледат по техния канал яяяяяяа и дотам Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И вас ли, бееее  Joy Joy Joy Joy
Тоз сладур ни е карал поред  hahaha hahaha hahaha

# 79
# 80
Да пробвам нещо....... Peace Стана..................... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 81
Да пробвам нещо....... Peace Стана..................... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Ким син  Shockedчак рипа Laughing

# 82

Ким син  Shockedчак рипа Laughing

Whistling Whistling  hahaha hahaha hahaha

# 83
# 84
Аз съм добра само кат чувам,туй не го схфанаф Laughing

# 85
Мило................. Hug Hug Hug беним.......... Peace пробвам да се скрия от румъските набези.................... Joy Joy Joy Joy Joy

# 86
 Hug Hug Hug Hug Hug какво правите хорааааааа?  Joy Joy Joy Joy
ох, аз едва съм жива ... толкова тръстика имам, че Изаура репи да Иде  Joy Joy Joy Joy Joy

Бойчееее,  мноУ си се скрила яяяяяяяяяя  hahaha hahaha hahaha

Румънците искат субовете на 2-ри сезон, не сериите  Joy Joy Joy щели да си ги превеждат от БГ на румънски с транслатора  Joy Joy Joy
Ама Ивето е майстор на субовете, тя да им отговаря  Joy Joy Joy Joy

Тоз пък Чачо  Joy Joy Joy сети се кога да последва колегите  Joy Joy Joy Joy Joy

# 87
Мило................. Hug Hug Hug беним.......... Peace пробвам да се скрия от румъските набези.................... Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Викам,нашествие на анонимни Joy Joy Joy Joy......то душата Laughing....румънските набези Joy Joy Joy-сигурно превеждат с транслатора Joy Joy Joy Joy Joy

# 88
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Викам,нашествие на анонимни Joy Joy Joy Joy......то душата Laughing....румънските набези Joy Joy Joy-сигурно превеждат с транслатора Joy Joy Joy Joy Joy
Дано Ивето им прати субките на некой друг сериал.................. Praynig Praynig Praynig Praynig ,че да им е съвсем точен превода с транслатора............ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Ама мноУ яко е да си анонимен............... Wink Ани.......... Hug Hug Hug

# 89

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

И вас ли, бееее  Joy Joy Joy Joy
Тоз сладур ни е карал поред  hahaha hahaha hahaha

Айдааааа, и  вие ли ,бе  Joy Joy Joy Joy  Аз се чудех този/тази къде ме е намерил/а  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт