"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 140-та тема

• 39 734
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Като гледам  newsm78 хареса са им да играят на учител и ученичка. Wink Joy Joy Joy
Хубаво им се получиха тези сцени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама изпита мина, сега ще трябва да си измислят друга игра  Grinning Grinning Grinning Grinning

Аз се сещам за една  Wink Wink    

Дани,дано и други да се сетят Peace,и то бързо,иначе рейтинга още ще пада. Mr. Green
Щото напоследък са като в детска градина. ooooh!Сякаш не са били разделени дълго време,не са страдали един за друг,не са си липсвали...,ами са тийнове,които тепърва започват да се опознават или хора с 30-годишен брак,които са минали всички етапи по N- пъти.

Данииии  Hug Hug Hug Hug Еджето трябва да ги подсети  Joy Joy Дори и да не го покажат, поне трябва да има загатване за малко страст. А то няма нормални целувки даже  Joy Joy Joy
Викииии  Hug Hug Hug Hug + 100000  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 676
Добро утрооооооо на всичкииии!  Hug Hug Hug

Благодаря на Ани и Синан за превода на фрагмана   newsm51 newsm51 newsm51

Очаквам драмата с Мерт този път да продължи по-дълго . Очаквам също Оркун да се включи да помага .Дали виковете му в колата не се отнасяха за Мерт   newsm78
Дедо АШК ще получи инфаркт ,май  newsm78  Мира като че ли открива нещо на компа ,може да е нещо важно  Peace  Или нищо не е такова ,каквото изглежда ..... Laughing Laughing

Мирайка е имала РД онзи ден ,навършила 16 . Да е здрава и много успешна сладуранката  Hug Hug Hug

аз също вече очаквам Крачола да стане ангелче  Joy Joy Joy Joy След като успя да стане най-добрата приятелка на Мира, следващата стъпка е да стане кахраман и той  Joy Joy Joy Joy Очаквам го от Едже. Въпреки, че ми се ще Надир да го гръмне.  Party Party Party Party И после красивото момиче да стане гадже на Бурак.  Party Party Party Party

Да е жива и здрава Мирайчето и все такава сладурка.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 677
# 678

Shocked Те кога обикалят бутиците,кога клюкарят и кога ровят из соц.мрежи?  Едната преди час лайкваше снимки,а другата преди два качвала в Инстаграма си. Joy  Joy Joy

# 679

Като гледам  newsm78 хареса са им да играят на учител и ученичка. Wink Joy Joy Joy
Хубаво им се получиха тези сцени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама изпита мина, сега ще трябва да си измислят друга игра  Grinning Grinning Grinning Grinning

Аз се сещам за една  Wink Wink    

Дани,дано и други да се сетят Peace,и то бързо,иначе рейтинга още ще пада. Mr. Green
Щото напоследък са като в детска градина. ooooh!Сякаш не са били разделени дълго време,не са страдали един за друг,не са си липсвали...,ами са тийнове,които тепърва започват да се опознават или хора с 30-годишен брак,които са минали всички етапи по N- пъти.

Данииии  Hug Hug Hug Hug Еджето трябва да ги подсети  Joy Joy Дори и да не го покажат, поне трябва да има загатване за малко страст. А то няма нормални целувки даже  Joy Joy Joy
Викииии  Hug Hug Hug Hug + 100000  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Еджето отдавна се е сетила ,ама все дърпа юздите назад . Рано й се струва за момента на големия прилив  ,не за друго, а защото юни  е далече .  Може пък за Свети Валентин да си направят подарък   Wink Wink   И на нас, де   Blush

# 680
# 681
# 682
  • Яко в Матрицата...
За серията съм без коментар. Мира в последната сцена - без коментар. И уж не искаше Яман да става звезда, но веднага намери приложение на все още неизкараните му пари - да я заведе някъде... Предлагам Барселона - като бъдещ архитект, може да се вдъхнови от тамошната архитектура и градоустройство  Joy Joy Joy

Еджето е най-добре да си вземе еднопосочен билет за топлите страни Naughty Белким и дойдат идеи за нов сериал.

ЯМира ще се награбят след като се оженят, това отдавна ви го казвам. А и да се награбят - само ще ни загатнат, че се е случило. Не очаквам страстни сцени Peace

Онези фенове, които видели Ча подстриган, не знам кого са гледали, ама нищо не са видели. Да си купят далекогледи кат хората Joy Joy Joy

Мацката на Оркун дойде с него на партито, съмнявам се да се е случило нещо с нея. Всички ще търсят Мерт. Оркун може и да се опита да стане герой, защо не... Ще има ЯмОр Mr. Green Joy Joy Joy

# 683
10 Потребители и 24 Гости преглежда(т) тази тема.

Специално за всички на балкона  Hug Hug Hug Hug Hug

# 684
За серията съм без коментар. Мира в последната сцена - без коментар. И уж не искаше Яман да става звезда, но веднага намери приложение на все още неизкараните му пари - да я заведе някъде... Предлагам Барселона - като бъдещ архитект, може да се вдъхнови от тамошната архитектура и градоустройство  Joy Joy Joy

Еджето е най-добре да си вземе еднопосочен билет за топлите страни Naughty Белким и дойдат идеи за нов сериал.

ЯМира ще се награбят след като се оженят, това отдавна ви го казвам. А и да се награбят - само ще ни загатнат, че се е случило. Не очаквам страстни сцени Peace

Онези фенове, които видели Ча подстриган, не знам кого са гледали, ама нищо не са видели. Да си купят далекогледи кат хората Joy Joy Joy

Мацката на Оркун дойде с него на партито, съмнявам се да се е случило нещо с нея. Всички ще търсят Мерт. Оркун може и да се опита да стане герой, защо не... Ще има ЯмОр Mr. Green Joy Joy Joy

Ренка  Hug Hug Hug Hug  Peace

тя Мира му каза и че може да даде парите на аннето, после изпозлва това за ваканцията, може би за да го стимулира.  hahaha hahaha hahaha

За Крачола - да, гаджето му беше с него на партито, нооо според мен това се случва после. Докато всички търсят Мерт, Надир ще отвлече севгилито на Крачола и на него никой няма да иска да му помогне и ще трябва да се оправя сам.  Joy Joy Joy

# 685
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:

Ренка  Hug Hug Hug Hug  Peace

тя Мира му каза и че може да даде парите на аннето, после изпозлва това за ваканцията, може би за да го стимулира.  hahaha hahaha hahaha

За Крачола - да, гаджето му беше с него на партито, нооо според мен това се случва после. Докато всички търсят Мерт, Надир ще отвлече севгилито на Крачола и на него никой няма да иска да му помогне и ще трябва да се оправя сам.  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy само да каже, клубът веднага ще се включи. Има модерни разузнавателни средства, добре обучени и опитни следователи, ще намерят веднага севгилито на Крачи.  Joy Joy Joy

Може и да го стимулира Мира, но ми се видя детинско. Вики Hug, много добре го е написала.

# 686
  • Яко в Матрицата...
10 Потребители и 24 Гости преглежда(т) тази тема.

Специално за всички на балкона  Hug Hug Hug Hug Hug

Това за мен беше най-хубавото от цялата серия Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 687
Забравих да сложа цялата серия в тубето. По някое време са я качили.  Peace

# 688
За серията съм без коментар. Мира в последната сцена - без коментар. И уж не искаше Яман да става звезда, но веднага намери приложение на все още неизкараните му пари - да я заведе някъде... Предлагам Барселона - като бъдещ архитект, може да се вдъхнови от тамошната архитектура и градоустройство  Joy Joy Joy

Ренка  Hug Hug Hug Hug  Peace

тя Мира му каза и че може да даде парите на аннето, после изпозлва това за ваканцията, може би за да го стимулира.  hahaha hahaha hahaha

За Крачола - да, гаджето му беше с него на партито, нооо според мен това се случва после. Докато всички търсят Мерт, Надир ще отвлече севгилито на Крачола и на него никой няма да иска да му помогне и ще трябва да се оправя сам.  Joy Joy Joy

За какво му е на Надир да отвлича това момиче   newsm78   Тя едва се появи два пъти и да я вкарат в такава драма ,едва ли  Rolling Eyes   Мерт е  син на Селим,внук на АШК, наследник на компанията. Надир няма да навреди на Мерт,в това съм сигурна. Целта му е да създава психоза в квартала ,но може ,ако го ядосат, и да убие някого  ooooh!  Време е Едже да  приключва вече историята му, много стана .

Забравих да сложа цялата серия в тубето. По някое време са я качили.  Peace

newsm51 newsm51 newsm51

# 689

Общи условия

Активация на акаунт