Колко време се опитвахте да забременеете момичета?

• 76 569
  • 379
  •   1
Отговори
# 180
  • Prague Czech Republic
Благодаря ти много, не мога да опиша колко много се радвам и колко бързо стана всичко, така и до като се усетим и бебето ще си дойде  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

newsm10 newsm76 newsm30

# 181
Татко се труди толкова упорито и на втория месец видях двете чертички   bouquet

# 182
Татко се труди толкова упорито и на втория месец видях двете чертички   bouquet
ии ние започнахме от януари и края на февруари бях с две чертички   bouquet

# 183
След 10 месеца със стимулация с хормони от втория месец на опитите. Вече сум в 8 г.с.  ylinfant

# 184
  • Prague Czech Republic
След 10 месеца със стимулация с хормони от втория месец на опитите. Вече сум в 8 г.с.  ylinfant

Честито мила, Лека и без проблемна бременност!  Hug

# 185
 Praynig Вече почти 6 месеца правим опити, но все още нищо  Praynig Мисля, че все си изпусках овулацията, но сега съм с тест за ову и се надявам да има резултат скоро (като например в края на месеца да видя и аз  EFP ) Стискайте палци  preggo

# 186
при нас стана след 9-10 месеца следи си оволацията и когато наи малко очакваш ще стане.. аз преди да забременея гледах едно предаване и там говореха за успешно забременяване да се пие бял ръвнец листа от малина да се правят чаичета кафето да се смени с черен чаи червената детелина също.. не знам до колко помага дали е вярно,,, аз си пих само от белия равнец и бях си взела и витамин Е и стана работата

# 187
Ххммм ще опитам с бял равнец, ако не стане и този месец. Но засега си следя ову-то с тестчета. Дано да успеем тоз месец  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Знам, че не трябва да го мисля, но толкова ми е огромно желанието да гушна човече, създадено от нас ...  Praynig Praynig Praynig

# 188
Здравейте!
И ние бебеправим от вече 4м,но за сега без успех.Не следя Ову,защото си мисля,че още повече ще се филмирам,моля се този месец вече да е нашия,защото наистина желанието ни за бебче е огромно,а и много искаме да направим нашето съкровище вече батко на една сестричка,както и той самия пожела. Praynig
Стискам силно палци на всяка една! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 189
rosit@ тази тема е вълшебна, един път писах в нея, а на втория беше да се похваля с  EFP
В момента съм в 16 седмица и живот и здраве ноември месец ще се видим с бебчето в ръце!  Heart Eyes
Стискам палци на всички  Flowers Four Leaf Clover newsm32   bouquet

# 190
Miçi,дано наистина е вълшебна.Ако знаех до сега щях да пиша няколко пъти вече. Whistling

# 191
  • Варна
ами хайде и аз във вълшебната тема Simple Smile че вече ще станат 5 години, откакто не се пазим.... Време е  Praynig

# 192
  • Prague Czech Republic
ами хайде и аз във вълшебната тема Simple Smile че вече ще станат 5 години, откакто не се пазим.... Време е  Praynig

УСПЕХ!

# 193
Записвам се и аз във вълшебната тема, дано да ми е на късмет и да мога скоро да се похваля

# 194
При нас стана на шестия месец  Simple Smile Успех на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт