Колко време се опитвахте да забременеете момичета?

• 76 554
  • 379
  •   1
Отговори
# 240
na men mi zakasnqva s 4 dena ve4e

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 02:45 от AnMary

# 241
Ами време ти е за тест! Peace

# 242
направи си тест и беше с една чертичка Sad и лелката днес дойде.Вече 3 месец не става Sad

# 243
направи си тест и беше с една чертичка Sad и лелката днес дойде.Вече 3 месец не става Sad
Няма място за отчаяние,все пак от 3 месеца опитвате.Смело напред и чудото ще се случи,пожелавам ти да е по скоро  bouquet

# 244
благодаря дано да е скоро

# 245
Ами първият път не беше планирано и от първия път,но в края на първия месец направих спонтанен аборт...и от октомври до преди по малко от месец правехме неуспешни опити все...
Желая ти успех и по бързо да видиш две чертички на някой тест!!!

# 246
  • София
И двата пъти стана веднага.

# 247
Нека имаме късмет всички,щом това е късметлийска темичка.Ние с мъжа ми правим опити от този месец,едва в началото сме.Писах в друга темичка ,че ми закъснява но тестовете са отрицателни Blush Дано скоро както аз така и всички които го желаят да видят  EFP

# 248
С първото стана веднага, сега се опитваме за второ, да видим колко време ще ни отнеме...

# 249
  • dobrich
Хайде и аз в късметлийската темичка . Първия път стана след 1,5 г. С мъжо не се пазим от 5 години , но аз вярвам , че отново ще гушна едно прекрасно бебе и дано да е по - скоро !

# 250
Привет момичета, присъдединявам се към темичката и аз с надеждата скоро всяка една от нас да се похвали с новини. Вече с моят мъж решихме, че е време да си имаме бебче и от 2 месеца пия фолива киселина, нищо друго и се надявам скоро и аз да видя 2 чертички. Simple Smile

# 251
Успех на всички. При нас и този месец не стана, продължаваме напред!

# 252
  • София
Чета ви момичета от първия месец опити! Сега мога да отговоря, вече  Embarassed след 3 месеца! На 01.09. си направих тест, на 17-ти съм на преглед стискайте палци! newsm17

# 253
  • София
Успех !!! newsm07

# 254
  • София

Благодаря! Пожелавам на всички бързо забременяване!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт