Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 244
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
При нас от как не го разнася комшийката в блока и вестника идва май в неделя. Понякога и аз не го сварвам. Не че като го разнасяше комшийката сварвах понякога. Някой си прибира вестниците за печката. Днес и аз нямам вестник.
По добре, ще спестя някой лев, че пак поднових пазаруването в Кауфланд, а бях останала само на Лидл. Сега опрашвам и двата магазина  Crossing Arms което се отразява зле на наличноста в портмонето ми  ooooh!

# 136
# 137
Взех си от пастървата на промоция , пише че е чистена , но все едно люспите и стоят newsm78 чисти ли се с нож като шарана или не.

# 138
преди време е имало някакво топено сирене което е било в кофичка .....със син етикет ..... някои да знае дали още го има ?!

# 139
Люспите на пъстървата и с поглед само падат.

# 140
Люспите на пъстървата и с поглед само падат.

Да и аз го разбрах  Mr. Green просто през опаковката се чудих чистена ли е ,но след като я отрворих ми стана ясно.

# 141
При нас от как не го разнася комшийката в блока и вестника идва май в неделя. Понякога и аз не го сварвам. Не че като го разнасяше комшийката сварвах понякога. Някой си прибира вестниците за печката. Днес и аз нямам вестник.
По добре, ще спестя някой лев, че пак поднових пазаруването в Кауфланд, а бях останала само на Лидл. Сега опрашвам и двата магазина  Crossing Arms което се отразява зле на наличноста в портмонето ми  ooooh!
Обзалагам се че няма да спестиш. Laughing То и аз като теб си казвам-"няма да ходя тази седмица до Кауфланд"...Ама имам едно шило в дупето дето ме боде на периоди и спестяване няма.В понеделник ходих,пазарувах каквото пазарувах...Вчера ми свърши препарата за чистене.Викам си "само него ще взема и от намаления лук,че постоянно с лук готвя.Чесън:заради болното време...И друго нищо."Какво ми ти нищо...Видях намалена едро-смляна лютеница:айде в количката.Виждам захар,олио,брашно...Айде и от тях.Гъби в буркан,пастети разни...Купих си шампоан за обем,омекотител,чинии на промоция,чаши... ooooh! Имаше някакво намалено сирене.Гледам някаква дама си взима цяла бучка.Питам обслужващата жена дали е твърдо тя "да,проверете".Пръста ми пропадна. Joy Много се смях,и и казах че това за мен не е твърдо,с пожелание за лека работа.Много хора и се бяха струпали на главата.И всеки мрънкащи:май бързаха за доста важна среща... Thinking
И,Агнес сега хладилника ми е пълен,та чак препълнен.Но съм убедена на 101% че в понеделник съм в Кауфланд-а.Пък срещу него е Л**л-а,айде и там. Mr. Green
Чакай да не споменавам магазин Л**л.Има една дама,да не и споменавам името:само дебне за спам-ове. ooooh!То сигурно това е сериозен проблем,и сме длъжни да се обърнем доста сериозно!Тъй че  smile3505

# 142
milenka333, голям си сладур  bouquet

# 143
# 144
  • София
Аз се чудя няма ли да пускат скоро Омо, че ми е на дъното вече и последния пакет... Mr. Green

# 145
  • Карлово
Аз се чудя няма ли да пускат скоро Омо, че ми е на дъното вече и последния пакет... Mr. Green
може ли да ми покажеш това Омо само слушам за него мисля да го опитам

# 146
  • София
При нас брошурата открай време си идва в неделя. Последните 3-4 седмици обаче или изобщо не я носят или някой дебне да я оставят и отмъква целия куп за подпалки.

# 147
Здравейте,
Бяхме си купили на 50% от онези ютии лилавите, това още октомври- ноември за 13лв. И сега я включваме за първи път на максимално, загря малко и изключи и повече не включва. Тъкмо щях да гладя бебешки дрешки за първи път........Какво да правим, мисля, че пазя гаранцията...дали ще ни дадат нова?
Благодаря Hug

# 148
  • София
може ли да ми покажеш това Омо само слушам за него мисля да го опитам
Скрит текст:
Дано скоро го пуснат на промоция, К., знам, че чететееее Mr. Green
amoreee, бягай в К., само там могат да ти отговорят какво ще правят. По принцип има два варианта - да ти върнат парите, или да я сменят, ако имат същата ютия налична.

# 149
И аз днес отворих последното Омо  ooooh! а купих 5 пакета  ooooh! ooooh! ooooh! и как няма да свърши като два дена си починах от пране, а вчера и днес изпрах 7 перални и още не съм стигнала до бебешкото  ooooh! Толкова ли сме мизерни в нас не знам  Rolling Eyes писна ми да пера. Другият път ще купя повече прах. Дано го пуснат скоро  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт