Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 820
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
А този Пурлан, който е във вестника, дали е хубав  newsm78
Гледам, че пише универсален, значи не става за цветно пране, нали?

# 166
  • Mediterraneo
Отчитам се с много бързо пазаруване тази сутрин- взех само кафе и филтри, за което отидох.

# 167
Здравейте, моля ако някой е купувал филтърната кана за вода да даде отзиви. Благодаря предварително Hug

# 168
  • София
Къде се намират тези четци за цените? Не съм ги виждала в нашия Кауфланд или не съм им обърнала внимание явно. Thinking

# 169
  • Пловдив
Някой купувал ли е от тяхната лазаня, от охладената витрина, готова за печене  Laughing

# 170
Къде се намират тези четци за цените? Не съм ги виждала в нашия Кауфланд или не съм им обърнала внимание явно. Thinking
На няколко места има поставени такива четци, при нас има при текстилните изделия и при битовата химия. Тези си ги зная и като искам да съм сигурна си проверявам цената, за да не ме изненадат на касата. Това са електронни устройства, слагаш бар-кода и ти излиза цената. Попитай някой от персонала да ти ги покаже.
Да похваля препарата от 2,99 /американския/ днес го тествах, направо съм очарована супер е. Аз си го разредих малко и си сложих в празна туба с помпа.

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 12:51 от MAMA NA jORI

# 171
  • Варна
Соник сигурно не си обърнала внимание.Разпположени са на различни места по стените,на нивото на погледа долу-горе.В целия магазин има м/у 3-5бр. (поне аз толкова съм виждала).Черни,правоъгълни, с малко кранче.Аз се сещам за сладките неща,кафета и какао,около домашни потреби някъде..
П.П И MAMA NA jORI е отговорила  Simple Smile

# 172
Снощи след работа отидох да напазарувам. Пред мен намалиха гъбите на 1.99 лв/кг, и пилешките долни бутчета от 7.99 на 2.99. Взех, да не се мина случайно, та днес ще правя пиле с гъби. Simple Smile Намалиха и червените картофи на 9 ст/кг, но изглеждаха много зле. А и такава тълпа се събра пред тях, че направо не ми се блъскаше.

# 173
  • Mediterraneo
Здравейте, моля ако някой е купувал филтърната кана за вода да даде отзиви. Благодаря предварително Hug

Имам я от промоцията през септември. Родихме се! Вкъщи се пие много вода, поне 3 туби седмично отиват. Първо си спестявам неимоверното мъкнене на туби от магазина, и второ- излиза ми доста по- евтино. Един филтър го ползваме около месец и половина.

# 174

Имам я от промоцията през септември. Родихме се! Вкъщи се пие много вода, поне 3 туби седмично отиват. Първо си спестявам неимоверното мъкнене на туби от магазина, и второ- излиза ми доста по- евтино. Един филтър го ползваме около месец и половина.
Благодаря! Значи - купуваме! То при тази цена не би трябвало много да се чуди човек

# 175
Скрит текст:
So Lucky* ,идвай.... Hug Heart Eyes Как съм превключила и много да готвя...Каквото пожелаеш това ще ти сложа на масата.  Hug Hug Hug
 Hug Hug Hug Hug Hug
Точно чета темата за снахичките, ти си златна да знаеш.  bouquet
На една потребителка снаха и никога не готвела, и на синчето го боляло коремчето от готова храна...Да дойде да чете тук... Laughing

О,о,о!!!
Че на синчето ръчичките къде са пъхнати?
Снахата като не готви, той какво чака...
В моето семейство, поколения наред мъжете готвят   food002

Под достойнството му е да пазарува в Кауфланд, а мама му казва, че мъж който готви е путьо.
Извинете за спама, но не се сдържах, тук момичетата пазаруват готвят, деца гледат, къща въртят. ooooh!

# 176
  • Mediterraneo
Ох, само тази тема нека остане стерилна от вижданията на мама му!

# 177
И аз чета другата тема - интересно е Laughing

# 178
Ох, само тази тема нека остане стерилна от вижданията на мама му!
Тя не пише тук. Пазаруването в хипермаркети, със сигурност е под достойнството и.
Както казва баба ми: "от голямото добро утро е"  hahaha

# 179
Дайте линк за тая тема, че нещо не я откривам.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт