Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 219
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
вчера видяхме че пилешките сърца са с истекъл срок ...14.о9.2014 г !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И...реагирахте ли на място в магазина?Нека да се разчуе пък #Cussing out Правят ни на глупаци!

# 466
вчера видяхме че пилешките сърца са с истекъл срок ...14.о9.2014 г !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В такава ситуация, директно щях да потърся управителя на магазина.

# 467
Кои са бисквитките с червейчето?

За бутчетата
Скрит текст:
В Пикадили също са на прмоция - 2.59лв/кг - големи и вкусни. http://www.piccadilly.bg/adv.php?town=3

# 468
  • София
И...реагирахте ли на място в магазина?Нека да се разчуе пък #Cussing out Правят ни на глупаци!
Няколко пъти попадах на намалени миришещи гадно пилета и вдигах гири на шефа на месния отдел, предупреждавах хората, които си взимаха, че смърдят, а те ме гледаха безизразно и само въртяха очи. Една леля като капак заяви: "На мен пък не ми миришат, на!"  Shocked  Скапан народ сме, това си е. Stop

# 469
В повечето случаи някой вижда стока с изтекъл срок и я оставя отново на рафта. След това недоволства, но според мен без право. Нищо не ни коства да вземем стоката и да я отнесем при касиерката или управителя, за да предпазим някой, който не гледа срока и да не натрови себе си и децата си!

# 470
Ами то така анонимно във форуми е по -удачно са се мрънка Grinning  За другото се изисква време ,че и смелост даже Grinning

# 471
  • Sunshine state
Аз съм носила няколко пъти стоки с изтекъл срок на годност в К. на информация и са ми давали ваучер от 1лв. Истината е,че стоките бяха такива,които не се продават кой знае колко-една смес от брашно за пица,някакъв сос,готова смес за мъфини и все такива..  Peace Със сигурност бих занесла стоката на информация.

# 472
В повечето случаи някой вижда стока с изтекъл срок и я оставя отново на рафта. След това недоволства, но според мен без право. Нищо не ни коства да вземем стоката и да я отнесем при касиерката или управителя, за да предпазим някой, който не гледа срока и да не натрови себе си и децата си!

Ами овци, затова после пак ще получават същата стока, лошото е, че покрай сухото гори и мокрото!

Иначе във Фантастико една френдка бе купила солети дето срока им беше преди две години минал!

# 473
Днес сред луканковия салам видях едно  парче със срок на годност 15 януари или нещо такова,ако се бях усетила навреме щях да го докладвам.Иначе този салам го харесваме много,хубаво е,че гледам срока на годност всеки път.

# 474
Кауфланд в Дружба 2, София въобще не ги жаля.
Последното се оплаках писмено от отвратителната ябълка Фантазия за 0.49лв, която замени любимата ябълка на Сан Тера, подадох жалба в сайта им и още на следващия ден с мен се свърза представител от фирмата да ми обясни какво всъщност се е случило и да ми се извини.
Връщала съм винаги стока с изтекъл срок на годност на информация, дават си ми левче, като ги и предупреждавам, че в рамките на няколко дни ще ги предупредя и ако пак намеря същия асортимент ще им се струпа всичко възможно като институции за проверка. Освен това съм им дуднала и за това, че чакам повече отколкото мога на опашката. А и винаги нещо като не ми харесва си казвам на касиерката, която ме пита дали всичко е било наред.

Hint: Винаги си търсете правата. Обществото се гради от всички нас. Бъдете сериозни и настоятелни.
Hint 2: Винаги взимайте продукти, които са отзад в редицата, а не тези най-отпред! В 99% от случаите подредбата е: най-отпред са с изтичащ срок на годност, а най-отзад са тези, които са последно заредени! Simple Smile

# 475
Мамутите днес бяха гадни, а са върху 8,90 лв килото.

# 476
Аз също съм виждала продукти с изтекъл срок на годност.В такива случаи го оставям на стелажа:недостъпно за други потребители.Съответно намирам някоя служителка и и казвам:мирно и тихо че "еди кое си" му е минал срока.Не съм от хората които да вдигат луди скандали...Особено за разни пакетирани неща...Било салам,кашкавал,майонеза и прочие...И най-вече в такъв огромен магазин.
Недейте,така бе хора...Гаден,германец държи Кауфланд:него псувайте и на него ръмжете.Българите сме работливи...В такъв магазин ги сбъркват от работа.Говорила съм с не една или две жени,които ако трябва да са на работа до 22:00 часа се прибират в 2:00.Нямат вина те.Има вина онзи,който държи тези филиали,защото назначава малко хора,които и да се разчекнат пак не успяват да приключат.Но работят защото нямат избор!Имат да гледат деца!Темата е обемиста,но няма да нахвърлям повече...В допълнение вие им крещите.Не разбирам защо?!?!Толкова ли злобен е станал българския народ???Разбирам да се разсърдите ако "прясно месо" се развали...Все пак то "уж" е прясно.Това ми се е случвало на мен.Но пак отидох мирно и тихо да кажа.Тогава дори ми казаха че съм човек,и ми подариха кутия бонбони.Защо трябва да се блещя на някоя женица,която я убиват от работа,за мизерни пари?!?!Да е в някакъв малък магазин да се развикам на небрежните...
Сега ми е ясно че ще ме оплюете...Та:плюйте.Но съм убедена че и при следващото ми видяно пакетче с изтекъл срок,пак ще се държа човешки!

# 477
Ама то съвсем спокойно можеш да им кажеш и да им обясниш всичко на информация. Те са за това сложени там, за да съдействат. Ако вече не вземат от дума първия път, мое мнение е, че се налага по-сериозен тон, НО не и скандал, защото със скандал почти никъде нищо не се променя.

Btw от всички магазини, в които съм ходила, най-много си харесвам моя в Дружба  Hug

# 478
И аз винаги гледам срокове. До сега в К. не съм попадала на стока с изтекъл срок. До нас имаше Била и там редовно намирах. Намирах служител и му казвах, дори и на управителя съм казвала и винаги съм гледала да е дискретно.
Вчера информирах касиерката в К., че на съседната каса не са сменили промоционалната цена на кафето. Благодари ми, каза, че ще информира когото трябва. При една от промоциите на Омо цената на табелата си беше редовната и хората подминаваха. Аз минах Омото на уреда за цена и видях, че си е в промоция. Накупих си колкото ми трябваше и после минах през информация да им кажа да сложат промоционалната цена. Девойката каза добре. Половин час по късно нямаше никакъв резултат от сигнала ми.

# 479
Ама не си представяйте, че тези които намираме стока с изтекъл срок едва ли не правим скандали в магазина. Всичко е по цивилизован начин  Simple Smile Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт