Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 174
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Бодитата от 6 лв. от постоянния асортимент ли са? Пише, че са намалени от 12 лв.
Дали? И на мен бодито ми направи впечатление като разглеждах вестника и не за друго, а защото от едно магазинче за българско бельо преди Коледа си купих боди за 5,40 лв. без да е намалено въобще.

Къде, къде е това магазинче за бодита? Дано е в Русе  Praynig
Аз ото години свестни бодита под 15-20 лв не съм намирала ooooh!

# 91
  • София
По темата с маслата - има. Намират се в София - Дружба при свещите и пластмасовите работи за парти.
Обаче са само за арома - лампи.
Видях да има лимон, ванилия, роза, люляк. Бяха около 3-4 лв.
Ама честно казано не бих си купила от там арома масла.
Не ми вдъхнаха доверие.

# 92
  • Русе
Бодитата от 6 лв. от постоянния асортимент ли са? Пише, че са намалени от 12 лв.
Дали? И на мен бодито ми направи впечатление като разглеждах вестника и не за друго, а защото от едно магазинче за българско бельо преди Коледа си купих боди за 5,40 лв. без да е намалено въобще.
Къде, къде е това магазинче за бодита? Дано е в Русе  Praynig
Аз ото години свестни бодита под 15-20 лв не съм намирала ooooh!
Не, в Ловеч е. На тази фирма е
Скрит текст:
А в района на макаронената няма ли? Там поне има много магазинчета за българско бельо.

# 93
elin_a ,купи ли праз лук-а? Сготви ли баницата?  Laughing То гаранция не е останало за изпращане.Убедена съм че я правиш ужасно вкусно. Heart Eyes Дай рецептата на лично. newsm76
gitadam ,за тези маслини и аз съм с един голям плюс.Два пъти си взимаме по цяло тенеке от 2.5 кг..Много са хубави. Peace
Относно препарата...Аз го постнах като хубав.star in the sky ,става и за тъмни плочки.Моята кухня е с черни плочки и червени шкафове.На плочките нямам петънце от него.А фугите ми ги почиства от раз.Нали знаеш какво е черно?То е само чистене... ooooh! И пак се вижда... ooooh!Но с този препарат си минавам и нищо няма.Минавам и керамичните котлони:всичко ми пада.Проблеми с избеляване нямам.
В банята пък плочките са ми сиви.И там мия с този препарат,и проблеми нямам.
Чистя кранчетата и душа с цилит бенг,но с това минавам в последно време и ми ги светва безупречно.Аз ти гарантирам че няма да ти избели плочките! Peace
Агнес,значи ще се ослушвам за това "мъмрене":"Ого не яж количката" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Оправи ли синузита? Tired
Относно играта зная че се обаждат за да Ви кажат че сте спечелили.Някъде прочетох че не дават талончета...Да ви дам назаем от моите. Hug Нас ни обожават по касите. http://prikachi.com/images.php?images/111/7850111Q.jpg

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 04:52 от milenka333

# 94
milenka333, с разреден препарат ли чистиш плочките и в какво съотношение горе-долу? Препарата го няма в нашия Кауфланд, но ще го потърся в друг.

# 95
  • Сливен
относно бодитата ,ако са на фирма Кристи,не са лоши,аз имам купувано преди 4 години, с дълъг ръкав, не е мръднало.

# 96
Моля, ако някой има възможност да даде отново името и снимка на препарата за теракот за който много пъти вече се пише. Зная, че го имаше някъде в предишната тема, но не го намирам. Благодаря предварително на отзовалите се.

# 97

Не е от Кауфланд снимката, но така изглежда. При нас се намира встрани от Доместос-а.

# 98
  • София
Пайн Сол-а и аз си го взех вчера. Намира се при MR PROPER в Дружбенския.

# 99

Не е от Кауфланд снимката, но така изглежда. При нас се намира встрани от Доместос-а.
Май цената му беше 2.99. Може би  разфасовката тук е по малка или аз нещо съм се объркала? newsm78

# 100
  • Русе

Май цената му беше 2.99. Може би  разфасовката тук е по малка или аз нещо съм се объркала? newsm78

Така като гледам това не е цена в лева Rolling Eyes

# 101

mishka88
Благодаря, цената доколкото си спомням беше 2,99.

# 102

mishka88
Благодаря, цената доколкото си спомням беше 2,99.
Да, толкова е. Peace
Хубав е препаратът, за парите си е супер. Blush

# 103
И аз си го купих вчера, доста го потърсих, но беше най-долу сврян до Доместоса....Да, 2,99 беше.... И мен ме интересува как се разрежда....за различните плоскости??

# 104
И аз си го купих вчера, доста го потърсих, но беше най-долу сврян до Доместоса....Да, 2,99 беше.... И мен ме интересува как се разрежда....за различните плоскости??
Написано е в указанията, разрежда се за 10 мл препарат, 100мл вода.
Аз в половин кофа наливам около 100мл препарат.

Общи условия

Активация на акаунт