Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 205
  • 749
  •   1
Отговори
# 105

[/quote]
Написано е в указанията, разрежда се за 10 мл препарат, 100мл вода.
Аз в половин кофа наливам около 100мл препарат.
[/quote]

Много благодаря, истина е че снощи не ми остана време да чета указанието....Хубав ден!  bouquet

# 106
Леле, ето ТОВА са много талончета!

Напомнят ми за началото на играта, когато и аз взимах по много Simple Smile Sunglasses
А за бодито - много по-добре дълги презрамки, можеш да скъсиш. Късите, обаче... Аз лично съм висока и редовно съм попадала на къси презрамки - съответно не съм купувала.

# 107
....дългите презрамки също не е добре. Смъква се цялото надолу, а при завързване си личи под дрехите и убива, ако си с чанта през рамо.

# 108
Абе въобще и в двата случая пада едно шиене... Grinning

# 109
Ходих до Кауфланд ...отчета е следния: готварски шоколад, котешка храна, вафли Мура, фиде и разни други макаронени фигурки, царевичен  грис, чаша супа на Маги...

Тъкмо си мислех, че ще се размина само с това и ето ти бедаааа...Заседнах в захлас, както винаги при кухненските прибори и разглеждам ли разглеждам...По едно време се появява една служителка с куп етикети в ръцете Thinking и що да видя...започва да слага етикети с надпис 50- 75% намаление на разни очарователни чаши, форми за кексове, чинии, ножове... Shocked Та от няма и къде, съвсем непредвидено, се сдобих с разкошен нож на Фискарс, с няколко прекрасни чаши за чай и някакви прибори за салата  Crazy Много бях доволна Simple Smile (ножовете са ми особено голяма страст и като си намеря хубав на свястна цена, умирам от кеф Laughing)

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 02:00 от Lorein666

# 110
star in the sky,аз по-принцип не гледам съотношение на препарати...Сипвам на око...Черните плочки ги чистя като обърна шишето на попивателната гъба и търкам.Или пак на попивателната,малко вода и чистя.Или на обикновена гъба за миене на чинии...Не бих похвалила препарат ако не съм 100%сигурна в него че става.Дори и без разредител,т.е. да се получи някакво люпене,белене,избелване,подуване и прочие....Или най-елементарното щях да го упомена.Би ти помогнал в чистенето:убедена съм от моя опит. Hug
Препарата струва 2.99.Момичетата от форума са сложили снимка за да ви подсетят как изглежда.Има питане и дали вреди...Аз отговарям от моя опит:на ламинат,плочки,дограма,климатик,сифон,керамичен плот,печка,дървени шкафове:не вреди!Дано помогнах в обясненията си!Постнах този препарат защото наистина си заслужава!Не се моря от чистене и търкане,не подува ламината,не прави "бели"!Иначе не бих го похвалила! Peace
vasilenae ,аз не ги взимам талоните....Касиерките сами ни ги дават. Hug

# 111
Миленка ,май само за дървен паркет не става .
 Маха ли лесно черното от плочки или фуги в банята ?
 Мирише ли на лошо - какъв е точно състава му ?
Благодаря за споделеното -ако не ми беше толкова далеч този магазин досега да съм го купила Grinning
Скрит текст:

# 112
Аз не знам защо тези талони постоянно ги мятам в боклука, а чета, че хората наистина печелят... Grinning

Дотолкова не вярвам в късмета си, че даже не го и пробвам  Laughing А талкова талони съм метнала в коша, още докато изляза от магазина....даже не поглеждах за какво са... ooooh! Тук разбрах, че се печелят сума и пари и коли от тях  Laughing

От утре почвам и аз да попълвам  Laughing

Просто като ми пробутат някоя хартийка в магазин, реакцията ми е неизбежно да я метна, да не се занимавам с глупости

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 01:47 от Lorein666

# 113
yulmana ,за огромна жалост не мога да помогна за дървения пакет,защото нямаме...Но предполагам че чисти,и то без да прави поразии.Но само предполагам!!!С три удивителни го пиша!Въпреки че аз ако бях щях направо да го мина...толкова неща ми чисти вкъщи...Не мисля че би направил беля.Това е мое мнение. Peace
Иначе на фугите в банята и кухнята всичко ми маха.В кухнята:черни плочки с черни фуги.Бяха ми побелели-от готвенето предполагам...Чисти ми ги...
Не мирише лошо. Peace

Lorein666 ,ти ги мяташ в боклука,аз пиша ли пиша... ooooh! Къде се шегувам,къде не... CrazyНа мнение съм че имам много от касиерките и грехота да не ги пускам...Та пиша,ли пиша:дарявам,подарявам...Хубави работи трябва да се правят...Човек има ли късмет и с едно талонче печели.Една потребителка преди две,три седмици се похвали че с едно е спечелила.Тъй че....Абе я вземи пиши заради колата поне.  Party Остави ги тези паричните награди....То и аз заради колата пускам.  Laughing

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 02:06 от milenka333

# 114
Купих и аз от препарата. Ще го пробвам утре как е. Забравих да си взема боди - сетих се чак вкъщи, ама карай, то и без това идва вече пролетта  Grinning. Сирене Тракия взех 2 кг, много го харесвам. Не видях от тенджерите никъде.... newsm78

# 115
Много съм впечатлена от този препарат за който се писа много. Има ли някой да го е използвал за прозорци? Сигурно на много в домовете има т.н. фиксирани стъкла., у дома е такова голямото средно стъкло на хола, където няма тераса. Почистването за мен е истинско приключение и никога не успявам да постигна добър резултат. Ще е супер, ако някой сподели дали го е използвал на стъкла.

# 116
Миленка, ясно, че сами ви ги дават Wink
Вече обаче на каса дават по 1-2, поне при нас. Simple Smile Явно е политика на отделния магазин или неговия мениджър, защото са ми казвали "вече даваме само по едно".

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 10:37 от vasilenae

# 117
Момичета, т.к много се обсъжда този препарат- Pine Sol да вметна, че и аз съм сред доволните, открила съм го преди година, без никакви препоръки, вдъхна ми доверие това, че е на една американска фирма, която( може да ми се смеете), но съм виждала по доста американски филми да чистят с техни препарати , както съм забелязала, че са фенове на Тайд (пак от филмите) Embarassed Crazyдори забележете, че все още не е специално за нашия пазар, както повечето хубави марки-когато ги правят за Източна Европа са ужасни, все още е с хартиеното етикетче, което съвсем ме убеди да си взема, радвам се, че и други го откриха и  видях, че тази марка има и други препарати -за баня, за кухня и т.н, та не съм ги пробвала, но си мисял, че ще са много хубави.
Много дълъг стана поста, а малко вече мина в друга тема-за препарати ooooh! Whistling
Скрит текст:
Има го и в Елитис, за който му е далече Кауфланд и в разни други магазинчета съм го срещала

# 118
Миленка ,май само за дървен паркет не става .
 Маха ли лесно черното от плочки или фуги в банята ?
 Мирише ли на лошо - какъв е точно състава му ?
Благодаря за споделеното -ако не ми беше толкова далеч този магазин досега да съм го купила Grinning
Скрит текст:

Не съм Миленка, но да си кажа, аз и ламината минавам с този препарат. За баня не мисля че ще става, не е достатъчно силен за да маха и "черно" от фугите.
Мирише много приятно, състава не съм то чела.

Скрит текст:
Ходих до Кауфланд ...отчета е следния: готварски шоколад, котешка храна, вафли Мура, фиде и разни други макаронени фигурки, царевичен  грис, чаша супа на Маги...

Тъкмо си мислех, че ще се размина само с това и ето ти бедаааа...Заседнах в захлас, както винаги при кухненските прибори и разглеждам ли разглеждам...По едно време се появява една служителка с куп етикети в ръцете Thinking и що да видя...започва да слага етикети с надпис 50- 75% намаление на разни очарователни чаши, форми за кексове, чинии, ножове... Shocked Та от няма и къде, съвсем непредвидено, се сдобих с разкошен нож на Фискарс, с няколко прекрасни чаши за чай и някакви прибори за салата  Crazy Много бях доволна Simple Smile (ножовете са ми особено голяма страст и като си намеря хубав на свястна цена, умирам от кеф Laughing)

Винаги чета постовете ти с такова удоволствие, благодаря ти че пишеш тук. Hug

# 119
 благодаря, So Lucky*  Hug

Общи условия

Активация на акаунт