Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 938
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Искам да споделя опита се от този "вълшебен препарат"  Pain Sol. Назад в темата имаше питане дали е използван на естествен паркет.  Вече мога да споделя опита си. Почистих перфектно захабявания / имаше такива където е поставена преходната лайсна към теракот/и надрасквания от столове. Използвала съм до сега какви ли не препарати, но резултат никакъв. Вярно, отне ми малко повече време и усилия, но си заслужава.

# 196
Искам да споделя опита се от този "вълшебен препарат"  Pain Sol. Назад в темата имаше питане дали е използван на естествен паркет.  Вече мога да споделя опита си. Почистих перфектно захабявания / имаше такива където е поставена преходната лайсна към теракот/и надрасквания от столове. Използвала съм до сега какви ли не препарати, но резултат никакъв. Вярно, отне ми малко повече време и усилия, но си заслужава.

С неразреден препарат ли почисти?

# 197
Не посмях да е неразреден. В туба с помпа направих разтвор, така ми беше по-лесно, а е и по-практично според мен. Сипах си на око, може би около 0,50мл. от препарата и около 0,500мл. вода. Напръсках, оставих за малко и след това упорито с  кухненска гъба. Повторих по няколко пъти, но резултата е налице.

# 198
Не посмях да е неразреден. В туба с помпа направих разтвор, така ми беше по-лесно, а е и по-практично според мен. Сипах си на око, може би около 0,50мл. от препарата и около 0,500мл. вода. Напръсках, оставих за малко и след това упорито с  кухненска гъба. Повторих по няколко пъти, но резултата е налице.
И аз си мислех да си направя разтвор в шише с пръскало, защото ме е страх директно върху кухненските плотове...От моя препарат има 1/3 останал, ще се купува нов скоро. hahaha

# 199
И аз си мислех да си направя разтвор в шише с пръскало, защото ме е страх директно върху кухненските плотове...От моя препарат има 1/3 останал, ще се купува нов скоро. hahaha
Плота, плочките и ламината почистих по същия начин, но без толкова усилия. На ламината имаше едно петно, колкото монета от 1 лев, така си беше от началото. Майстора ме уверяваше, че с оцет ще се почисти, повярвах му, но не стана. Една година ми беше като трън в очите, е почисти се от раз сега.

# 200
Направо ми иде да избягам от работа и да хукна да купувам  Mr. Green

А като миете плотове, кухненски, бършете ли след това с вода /в смисъл да не е отровно, не е под все пак/

# 201

Еха  Party ще се събираме квартално  Hug

# 202
И аз тази вечер, провокирана от темата си взех две бутилки Pine Sol. През уикенда ще се чисти  Simple Smile

# 203
  • Mediterraneo
Бре, само мен ли не ме напъна да си го купя този препарат?! Новата форумна мода! Просто не ми се чисти на мен, иначе бих го пробвала  Laughing

# 204
Бре, само мен ли не ме напъна да си го купя този препарат?! Новата форумна мода! Просто не ми се чисти на мен, иначе бих го пробвала  Laughing
Ами аз разбрах, че почти той сам си чисти, демек от мързел го взех, че не ми се търка  Wink

# 205
Ох и на мен не ми се чисти ама изобщо, обаче с трима мъже в нас искам или не трябва да го правя всеки ден. И аз го взех с идея да чисти вместо мен  hahaha

# 206
  • Mediterraneo
Хахаха, и така да е, няма да го купя! Хи не ми се и захваща с чистене тези дни...

# 207
Хахаха, и така да е, няма да го купя! Хи не ми се и захваща с чистене тези дни...
И аз го проверявах всеки ден дали си е на рафта, но по тази причина подминавах. Днес обаче като видях че са останали само три броя, взех си за всеки случай, да има! Кой знае, може пък да ми се дочисти! Знае ли човек! Joy

# 208
И аз го проверявах всеки ден дали си е на рафта, но по тази причина подминавах. Днес обаче като видях че са останали само три броя, взех си за всеки случай, да има! Кой знае, може пък да ми се дочисти! Знае ли човек! Joy

Ами то как е тръгнало, ще го изкупим съвсем тоз` препарат  Laughing Тъй че докато има, да се запасяваме.
И на мен не ми се чисти никак, а и имам още препарати за изразходване, но ме заразихте. Ще го търся когато ми свършат. Дано само не сте го изкупили  Crazy Crazy

# 209
  • Sunshine state
Мани... и аз взех един.  Laughing И в Пловдив ни прихвана треската.  Crazy Наистина е голяма зараза-един каже,че нещо става,втори потвърди и айде юруш на 'панацеята'.  Simple Smile Joy
Никой нищо не каза за праха за пране Первол?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт