Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 913
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Взех си от готовите смеси за хляб - пълнозърнест и селски. Някой пробвал ли ги е, дали става хубав хляб с тях?

Преди години бях фен на една смеска на Техра  за селски хляб......Мда.....пак от години сама си правя смесите.....Но хубав хляб ставаше с готовото брашно - пухкав, вкусен - но и няма как да не  е така - пълно бе с какво ли не, та няма начин да не стане и да не е вкусно.

Разочарована съм от новата брошура, няма прах за пране на промоция. Свърши ми праха за пране и разчитах на промоция. И сега.....ще ходим мръсни, немили - недраги......Дано има дезодоранти на промоция, че да замаскираме миризмата Simple Smile ))))))))) Без майтап - ще трябва да видя в Метро какъв прах на промоция има сега.....

Моля, четящите от К. - скоро е нямало ОМО на промоция, а и да е имало - аз не съм си купила. Моля, прИмоция!

# 271
Има някакви капсули, не прах, но аз лично не ги харесвам

# 272
Разочарована съм от новата брошура, няма прах за пране на промоция. Свърши ми праха за пране и разчитах на промоция.

Снощи гледах едни големи кутии прах за пране на промоция, но не беше ОМО, а друг. По-назад в темата беше писано за него, но му забравих името. Имам един голям пакет от Бонукса и не ми трябва, иначе май добри отзиви имаше....

# 273
Взех машинката за пилинг за дрехи от 5,99....май за нищо не става тази, имам друга марка и чудесно се справя.
Тази има някакво пластмасово нещо отгоре и не прави добър контакт с дрехата, следователно нищо не маха. Опитвам се да махна пластмасата, но не става, а не е за мен и настоявах  Mr. Green На снимките обаче също не е махната.
Аз ли греша или тази машинка е грешка  newsm78

# 274
Здравейте,нахлувам в темата с въпросче.В новата брошура има парочистачка за 65 лева,някакви мнения за нея,дори марката ми е непозната.

# 275
Момичета, къде гледате новата брошура? имате я вече хартиена, или някъде в нета?

# 276
Взех машинката за пилинг за дрехи от 5,99....май за нищо не става тази, имам друга марка и чудесно се справя.
Тази има някакво пластмасово нещо отгоре и не прави добър контакт с дрехата, следователно нищо не маха. Опитвам се да махна пластмасата, но не става, а не е за мен и настоявах  Mr. Green На снимките обаче също не е махната.

Прозрачното капаче на металната мрежичка  се маха...поне на моята беше така /но вече сдаде богу дух/ Мисля, че това е протекторче за мрежата Thinking

# 277
Момичета, къде гледате новата брошура? имате я вече хартиена, или някъде в нета?

Сутринта ,когато излизах за работа беше в пощата.Явно изпреварих бабите и не бяха ги прибрали още.Иначе обикновено в събота не работя и никога не намирам брошурата.

# 278
  • София

При моята не се маха.

Ама четох в упътването ли, къде беше, че това пластмасовото било за настройка на обирането. Смисъл за височината на мъхчетата. За по-мънички се врътка по към металното, а за по-големи разстоянието е по-голямо.

# 279
Ами- значи тази серия са боклук, тази пластмаса повдига и машинката не прави контакт с дрехата, как да действа  newsm78 Аз бих я сменила

"Вълшебният" препарат в нашия Кауфланд го няма, жалко, бях се заканила да чистя след работа, пак ще ми се размине  Mr. Green

# 280
  • оттам, откъдето започва България
"Вълшебният" препарат се продава не само в Кауфланд. Има го в магазини за прахове, препарати и др., но в по-голяма разфасовка на цена 3.30 лв. - 828 ml. http://www.astra.bg/252303.htm

# 281
Моята брошура и днес са успели да откраднат / моята поща си я тарашат редовно - даже и писмата със сметките обират Grinning /
Благодаря на г.ца Калина   bouquet

# 282
Питинко в Кауфланд колко мл е разфасовката ?
Аз си го купих от местен магазин за 3,00лв -точно такава опаковка /взех си син -морски бриз - имаше и лавандула и лимон /

# 283
  • Сливен
 в кауфланд е същата разфасовка

# 284
Моята брошура и днес са успели да откраднат / моята поща си я тарашат редовно - даже и писмата със сметките обират Grinning /
Благодаря на г.ца Калина   bouquet

Днес май не са разнасяли брошури- поне при нас, понеже е работен ден, а ще ги разнасят утре. Винаги когато в събота се отработва нямаме брошури- разнасят ги в неделя Peace

Общи условия

Активация на акаунт