Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 914
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Lorein666 ,това ме радва с почитане и от двама ви. Heart EyesМоя не пие нищо.Не харесва никакъв алкохол.Преди се ядосвах,но вече се радвам.Баща му пие доста и му личи:не е добре когато изпие и една ракия....Притеснявах се че по кръвна линия и на моя ще се пренесе....Но съм му тикала чаши пред него,поръчвала съм в заведение...Не ще и не ще...Алкохолика съм аз. Mr. Green
Относно праха...Беше ми свършил,за това и те попитах.Кажи ми мнение когато го използваш. HugАз днес,опс...вече е вчера се отбих в Кауфланд.Видях този прах.Мислих,мислих но не купих от него.Взех си на Ариел:поне зная че изпира.
И как на моя му обяснявах че влизаме само за картофи и прах...Така се отплеснах... ooooh! Вината си е изцяло моя:като искам две неща отивам в кварталния.То за това са тези вериги:да щават. Laughing
Няма да изброявам какво дословно взех...А само ще похваля...
Искате хубава шунка-купете си на Густо Гранде:12.99.Страхотна е!!!Било за сандвичи,мезе,в салата.Вкусна и истинска.
Отдавна търсех леко лютиви чушки:Феферони от 300гр..Днес направих кисело зеле със свинско и една нарязана чушка от тях.Моя си облиза пръстите,дето люто не яде.
Картофите от 0.39,в понеделник бяха хубави.При пазаруването моя направо отиде да поиска от целите мрежи.Изпробвах ги и отново са страхотни.
Другите неща са дреболии...Тях няма и какво да хваля.

# 256
  • София
Вчера пробвахме и ние картофите от мрежите.
Стават много вкусни за печене (за такова ги пробвахме), едни мекички и се топят в устата и без мазнина Simple Smile

# 257
Ей сега се завърнахме с мъжа от Кауфланд. Взехме 20 кг. картофи (много добре изгледаха), кана Аквафор купих и аз, да не остана по-назад  Laughing Само това нямах вкъщи, та запълних липсата  Mr. Green.
 Взехме и 7-8 бутилки мляко Оли от промоцията, няколко пакетчета от немското масло по 1,99 (в количката на всеки имаше мляко и масло, грабеха като луди хората) Взех си още силиконови формички за кексчета, от любимият ми ликьор Duce O'Collin, маслини Каламата, фефероните, похвалени от Миленка също взех, че чушки всякакви, у нас се ядат в промишлени количества  Crazy и разни други дреболии...доволна съм от пазара Grinning ( И през Лидл минах, но там много бързо пазарувам, тъй като няма толкова много стоки за разглеждане)
 Мъж ми се държа прилично, без много да кряка и мрънка, въпреки че го натоварих като муле  Laughing. А и тези дни е у дома и се възползвам на макс от якия му гръб  Mr. Green

# 258
  • Sofia, Bulgaria
Толкова мляко как го съхраняваш? Аз днес съм се наканила да ходя за каната, картофи, масло, евентуално прах и със сигурност още много непредвидени, както става обикновено.  Rolling Eyes

# 259
Млякото го държа в хладилника, а срока на годност на тази партида Оли е до 14 февруари, но няма изобщо да остане дотогава  Laughing Вкъщи почти всеки ден заминава по 1 литър...

Сега даже ме е яд, че не взехме цяло стекче...

# 260
  • Mediterraneo
Добре, че ми припомнихте уикенд промоцията. Довечера ще мина за масло и мляко и аз.

# 261
  • София
Аз смятам утре да ходя за мляко и масло, но дали ще има?

# 262
  • София
Ако за събота и неделя няма, не знам за какво ги пускат тези промоции...

# 263
Взех си от готовите смеси за хляб - пълнозърнест и селски. Някой пробвал ли ги е, дали става хубав хляб с тях?

# 264
Друг път като са пускали, винаги е имало събота и неделя, но за сега не знам.

# 265
  • София
Взех си от готовите смеси за хляб - пълнозърнест и селски. Някой пробвал ли ги е, дали става хубав хляб с тях?

На коя марка? На "Мелко" съм взимала за многозърнест и беше много вкусен. Но ми се струва сякаш, че не беше толкова траен, колкото от нормално бяло брашно на "София мел". А от тези зелените за чабата пък не останах въобще доволна. Не ми беше вкусно, и хляба не беше никак траен!

П.С. Като цял съм почитател на това да си купя отделно брашно и да си направя смес сама Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 21:39 от г-ца Калина

# 266
Аз си купувам брашна и си правя сама смесите - поне знам ,че не съдържат някакви ненужни добавки  и ми се получава страхотен пухкав хляб . /Обикновено смесвам пълнозърнесто и бяло и семена / Вчера си правих подобен хляб и то по нова измислена рецепта и стана супер в хлебопекарната.
Калина може ли да кажеш какво точно съдържа тази смес многозърнест ?

# 267
Много ви се радвам, че имате мерак да правите собствени смеси, обаче първо ме мързи, второ хич си нямам вяра, трето пък гледам максимално да огранича употребата на бяло брашно. Като си направя смеска аз, все не ми се получава бухнал хляб, за разлика от тези готовите. Явно прекалявам с пълнозърнестото и ръженото брашно  Embarassed

# 268
  • София
Класирах се днес да взема кана на Аквафор и я пробвах преди малко - водата стана много вкусна, няма и помен от отвратителния вкус и мирис на хлор и други гадости. С две думи много съм доволна, най-после ще се сложи край на влаченето на туби с минерална вода. Party

# 269
  • София
Калина може ли да кажеш какво точно съдържа тази смес многозърнест ?

Със сигурност знам, че съдържа глутен и сусам, и сухо мляко, и суха мая. Други подробности около съдържанието не знам. А и от отдавна не съм купувала такъв, така че нямам вкъщи и да погледна.

Скрит текст:
http://www.melko.bg/images/melko_mix_multigrain_x.jpg тук на тази снимка, ако успееш да разчетеш нещо....

milittana, ти на хлебопекарна ли го правиш хляба или на ръка и във форма?! Ако е в хлебопекарна и всичко си си измерила спрямо рецептата и си спазваш пропорциите няма как да не ти бухне...

Иначе по темата да питам в крайна сметка разбра ли се дали има кокосово масло в К или няма?

Общи условия

Активация на акаунт