Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 920
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Тарталета, твоят филтър има капацитет 170 литра http://shop.aquaphorbg.com/index.php?route=product/product&p … amp;product_id=80
Да, каната остарява, отгоре се захабява, отвътре колкото и да се почиства има отлагания в един момент, но 300 литра за около половин година ми стигат на мен и през това време взимам друга кана и друг филтър. То може и да се почисти каната, ама разликата от промоцията беше 2 лева, та не си струва икономията. Между другото сега се замислям, че филтрите с по-малък капацитет са по-удобни, тъй като каната остава доста по-чиста.

# 241
Аааааа агнесана и тя си е от Русе  Joy Нещо не сме се доразбрали за Дружба май  hahaha Нищо де, ще се радвам и в София да се видим  Hug И без това планирам едно ходене на там (някога).

Аз тази сутрин пробвах Пине Сола  Mr. Green са гранитогреса в кухнята. Постигам близък резултат в почистването с Доместос и шепа прах за пране в кофа с гореща вода. Но с препарата признавам ми е по лесно  Whistling пък и не се пени ако случайно шепата ми е по голяма  Laughing Доволна съм за гранитогреса. Обаче в банята не се справи добре. Мих батериите и мивката. Е, лъсна част от батериите, но за тях определено Пулирапида си е факир, а мивката ... тя си остава на Доместос. Нея с никакъв друг препарат не мога да я умия. Иначе по плочните в банята имах едни петна лозови  newsm78 под душа точно станали. До сега не ми беше порозовявало в банята, но тях ги изми. Та препарата остава в кухнята.
Страх ме е да го пробвам на дюшемето в хола, че лака е гланц, а моя мъж трепери над дюшемето, че му е бартер за камарата заплати, които така и не взе от старата му фирма. Аз лизнах част от него с парцала, че имаше едно петънце от разлят компот  ooooh! но като гледам нищо му няма. За сега с дюшемето (дали не е паркет всъщност) не смея да експериментирам, че е от естествено дърво и незнам си какво още там и струвало майка си и баща си.

# 242
  • Mediterraneo
Да, по- малък е капацитетът на моите филтри. Тъкмо за около месец и половина, като знам как се пие вода у нас. Лятото предполагам и за месец ще се налага да се сменя.
Не схващам твоята идея как по- този начин се захабява по- малко каната( при по- малък капацитет на филтъра). Моята я мия през ден вътре. Капака като махна филтъра го накисвам за 5 минути в препарата с оцет на ДМ и светва. .

# 243

Не схващам твоята идея как по- този начин се захабява по- малко каната( при по- малък капацитет на филтъра). Моята я мия през ден вътре. Капака като махна филтъра го накисвам за 5 минути в препарата с оцет на ДМ и светва. .
Исках да кажа, че като свърши филтърът го сменяш заедно с каната - тоест взимаш си нова кана заедно с новия филтър. Пък моя като е за повече вода не го правя това - не че не може. Благодаря за идеята за оцета и капака - ще се възползвам. А отвътре с какво миеш, филтъра евентуално? Аз само с вода изтърквам, с друго не смея. Или ако пусна цялата кана в миялната тогава се изчиства добре. Но пък така ми се отвърта индикаторчето на капака и губя ориентация кога ми свършва филтъра. То няма пълно щастие.

# 244
  • Стара Загора
В понеделник главно отидохме в Kaufland заради маратонките и останахме разочаровани - от мъжките останали само бели, от дамските само няколко чифта черни - 38 и 40, а тя номерацията е малко странна, всъщност 39 отговаря на 37... и естествено нямаше 39 за мен. Също така не намерих фъстъци Кронос, които са на промоция и жареното месо (също на промоция)  Crossing Arms

# 245
 newsm78

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 19:49 от vasq_5

# 246
Момичета може ли да видя как изглежда Пино Сол? newsm78

Не е от Кауфланд снимката, но така изглежда. При нас се намира встрани от Доместос-а.
Май цената му беше 2.99.

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 20:44 от vasq_5

# 247
  • София
а мивката ... тя си остава на Доместос. Нея с никакъв друг препарат не мога да я умия.
Пробвай с оцетения на ДМ, мивката светва моментално. Гадните розови петна също ги премахва. При нас ваната става такава розово като ме домързи да я измия известно време. Sick

Убедихте ме за каната Аквафор, дано да са останали в нашия К., утре ще отида.

# 248
  • Sunshine state
Тъкмо щях да питам дали не може само каната да се мие в съдомиялната и ме разочаровахте с отговор..  Rolling Eyes
Аз днес се отбих до К.-взех котлет на 6.99,Барни,омекотител Ленор,млечния десерт Ночио намален на 3.19,вратно руло,млечна салата,северняшка салата,бира,разни плодове и зеленчуци..Доволна съм от пазара.  Peace

# 249
Върнах се от Кауфланд. Отчет: Взех от таблетките на Финиш, мокри кърпи по 1,35, картофи по 39 ст /но са доста мръсни, не са от митите/, Нескафе 3 в 1 - 20 бр за 3 и нещо и други разни дреболии.....

# 250
И аз ходих днес до К. Да се отчета: прах за пране Пурлан, 3 кутии за микровълнова фурна, препарат Роли, силиконови формички, мокри кърпи, кофа лютеница на Олинеза, която ползвам вместо доматено пюре в манджите, домати, чесън, разни сладки нещица, дроб, подправки най-различни, бульончета на Маги, бира, вино...

Сега си разглеждам кутиите за микровълнова и им се радвам, чудесни са  Laughing, отворих и праха за пране да го видя и подуша...
 Още имам Есекс от преди, който изпира хубаво, но е много ситен и във ваничката на пералнята остава постоянно каша от вода и прах. Този Пурлан изглежда с по-едри частици, остава само и да пере добре...Отзиви за него никъде не намерих, но какъвто такъв...ако не изпира добре, ще пера само на мъжете дрехите с него  Laughing

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 21:35 от Lorein666

# 251
И аз днес си взех каната. Мисля, че е успешна покупка. Взех и руска салата и от пушената съомга

# 252
Lorein666 ,прочетох че си си купила биричка...ммммм...Айде едно "наздраве"да ти кажа. HugВсяка вечер кенче бира има пред мен.Преди години страдах от бъбреци.Лекарка,и то много добра ми каза така:пий бира сутрин и вечер и бъбреците ще ти се излекуват.Е....сутрин ми е сложно.То от сутринта наквасена,ухилена на макс...Аз и без алкохол все съм усмихната,пък с него... PartyНо да чукна на дърво:проблеми с бъбреците факт:нямам от много време.А що лекарства съм изпила и по доктори съм ходила. ooooh!Чакай че се отплеснах....
Предупреждение:похвалих препарат.Но моля ви:хваля и бирата:с нея не прекалявайте! HugТо не че има нещо лошо...Но бъдете с подходяща компания...Или ако сте омъжени:с мъжа си.Като преди това къпани,обръснати,парфюмирани и готови за "тъч-даун"... Mr. GreenКак беше..."пияна жена-весел креват". Joy
Lorein666 ,праха хубав ли е?

# 253
milenka333, при нас биричката е на почит  Laughing, и двамата с мъжа много обичаме...А във формулата "пияна жена-весел креват" май-май има нещо вярно  Laughing

За праха не мога да кажа все още дали е хубав, тъй като не съм го пробвала, снощи само го отворих да го видя и помириша. Ароматът му е приятен, не много силен...
Днес ако събера малко пране, ще го тествам Simple Smile

# 254
Момичета много сте напреднали с темата. Сега ще разгледам каталога, че тази седмица май трябва да понапълня хладилника. Имаме само 3 яйца и руска салата  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт