Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 863
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Аз ходя до Кауфланд след като оставя детето и всеки ден си купувам намалени кроасанчета,идеално ми идват с кафенцето.Намалени хлябове не вземам,защото не ядем хляб много,а намалените не стават за ядене некст дей.
Намалените се купуват за животни според мен.Месо също не ядем,никакво,ако са пуснали месо на промоция е ясно,защо е имало скандал.

# 376
Аз да ви се похваля, че вече използвах едното от брашната за хляб на Кауфланд - стана страхотен хляб, който и след два-три дни пак си е хубав. Зелена опаковка - смес за пълнозърнест хляб. Определено смятам от там да си зареждам брашно вече, въпреки че не ми е много близо Кауфланд.

# 377
Не е по темата ,но намаленият хляб в Лидл и от топлата витрина и пакетиран си е в срок и е мек и пресен.
Купувала съм пълнозърнест и от типовият и симид .
 Работила съм в хранителен магазин / местен / -там хляба просто го връщахме на доставчика / фирмата производител / - какво точно го правят идея нямам / или по -точно имам -мели се и се замесва в ново тесто и така се продава Grinning /
 Хлябът Бест Фарм ми е най -противният и не качествен такъв - той май съдържаше и някакви Е-та.
Какви са тези кроасани намалени -от топлата витрина ли ?
Аз да ви се похваля, че вече използвах едното от брашната за хляб на Кауфланд - стана страхотен хляб, който и след два-три дни пак си е хубав. Зелена опаковка - смес за пълнозърнест хляб. Определено смятам от там да си зареждам брашно вече, въпреки че не ми е много близо Кауфланд.
Коя марка е това брашно   bouquet

# 378
Не е по темата ,но намаленият хляб в Лидл и от топлата витрина и пакетиран си е в срок и е мек и пресен.
 Работила съм в хранителен магазин / местен / -там хляба просто го връщахме на доставчика / фирмата производител / - какво точно го правят идея нямам / или по -точно имам -мели се и се замесва в ново тесто и така се продава Grinning /
 Хлябът Бест Фарм ми е най -противният и не качествен такъв - той май съдържаше и някакви Е-та.
Утре ще погледна и ще пиша марката, че сега няма как да видя. Аз пък от Лидл взимам само от един вид хляб от топлата витрина - ръжено-пшеничен. Много е вкусен и е един от малкото готови хлябове, който предпочитам. Иначе почти не купувам хляб.

# 379
Искам да похваля розовата сельодка  Heart Eyes

# 380
Не,не са на топлата витрина,понякога ги пускат при намалените хлябове.Пакетирани са.

# 381
Утре ще погледна и ще пиша марката, че сега няма как да видя. Аз пък от Лидл взимам само от един вид хляб от топлата витрина - ръжено-пшеничен. Много е вкусен и е един от малкото готови хлябове, който предпочитам. Иначе почти не купувам хляб.
Сега видях марката на брашната - на К Класик е, зелена опаковка. Аз си взех селски, пълнозърнест и със слънчоглед. Засега пълнозърнестият е прекрасен, надявам се и другите да са сполучливи. В Лидл брашната /готовите смески всъщност/ не ми харесват - много се рони хлябът като се изпече.

# 382
Старият хлаб като се върне при производителя и го правят на сухари за животни. В чували. Като беше на далаверя и купувахме на село за зайците и кокошките, но вече не е толкова на далавера. Това за фурна Фаворит.

# 383
Тази седмица има промоция на омекотител - Силан  2 броя х 2 литра - 7,99 лв.

# 384
Това сирене на първа страница, Лудогорие, хубаво ли е?  Simple Smile

# 385
Есента си купих чопър на Сапир от една промоция. Такъв:

Моля някой ако го има, да ми пише ЛС да питам нещо.  bouquet

# 386
Привет, момичета Simple Smile
Преди малко се върнахме от Кауфланд...

Уж отидох само за зелен лук и стана тя  Mr. Green

Взех си от омекотителя Силан 2х2л., от влажните кърпи 120 бр. за 1,99, котешка тоалетна- 20 кг.,  маслини Мамут-  една тенекия направо купих, че много ги харесвам Heart Eyes, сирене Дъга (според мъжа ми е много хубаво, аз не мога да кажа, тъй като сирене не обичам) кашкавал Родопчанка (хареса ни), луканка Маджаров (единствената, която ядем , та се зарадвах, като я видях на промоция:D), червено вино, постелка за упражнения, чаши за турски чай (щото чаши хич нямам  Mr. Green), разни плодове, зеленчуци...

Много съм доволна, но се уморих зверски от обикаляне на магазини днес, та след малко ще си налея чаша вино и се отдавам на пълен релакс Grinning

П.П. филтрите за кани при нас не бяха на промоция...9,99 струваха (казвам, защото видях, че назад е станало въпрос за тях и явно само на някои места още са на промоционална цена)

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 17:03 от Lorein666

# 387
  • София
Аа Lorein да пробваш и постелката за упражнения  Laughing

# 388
Аа Lorein да пробваш и постелката за упражнения  Laughing

Аааа, постелката ще почака до утре  Mr. Green Сега не съм в състояние да се разчеквам  Laughing

# 389
  • София
Lorein666, използвала ли си друг път котешката тоалетна? Може ли подробности за вид, цена и качество.  Praynig Много отдавна не съм купувала котешка тоалетна от Кауфланд. Всъщност за последно купих когато бентонита с най-ниска цена го смениха и от сив стана кафяв. Кафявият не ми хареса и се прехвърлих на тоалетните, предлагани в Лидл.  Grinning Но винаги съм готова да пробвам нещо друго.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт