Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 871
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
За Х. Димитър не знам, но в Дружба бяха долните по 5,99, цяло 4,99

# 361
  • София
Малеее, в дружбенския вчера каква навалица беше. УЖАС!
Едва се добрах да напазарувам малко картофи, мляко и наденица.
Скандал на витрината с месата, скандал на зеленчуците, навсякъде хората се караха и бяха луднали...

# 362
Какви точно промоции има тази седмица ,че да провокират такъв хаос ?

# 363
Здравейте,исках да попитам дали някой е пробвал този зехтин - Delphi помас 1 л ,който утре ще е намален от 6.99 на 3.79 лв ?

# 364
  • София
Никакви. Лично мен нищо не ме грабна, но след като ми разказваха за боя при хляба... не ходя вечер в К сама Mr. Green

# 365
  • София
Здравейте, някакви мнения за месомелачката от настоящия каталог? Става ли за нещо?   bouquet

# 366
  • София
Някой може ли да ми каже от кой вид филтри за каните Аквафор продават в Кауфланд?

# 367
  • Mediterraneo
Някой може ли да ми каже от кой вид филтри за каните Аквафор продават в Кауфланд?

В 100 15 със сигурност, понеже моята кана е с такъв.

# 368
  • София

Супер, точно такъв ми трябва. Току що се връщам от там, и единия ми ангажимент беше точно това, да проверя какви има. Разбира се забравих. Сега погледнах в сайта им, направо от там да си поръча, на промоция са.

# 369

Супер, точно такъв ми трябва. Току що се връщам от там, и единия ми ангажимент беше точно това, да проверя какви има. Разбира се забравих. А къде стоят, при кои други продукти?
И още са намалени на 6 и нещо, поне при нас. Освен да са забравили да сменят етикета. При нас са при торбичките за смет, пликчета за сандвичи, хартия за печене и т.н.

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 15:16 от mishka88

# 370
  • Mediterraneo
Честно казано, не мога да те упътя. Някъде след рафтовете с продуктите на Факелман, може би при пластмасовите кутии и съдове... Това като са на редовна цена. Промоционалните стоят по средата на магазина някъде си  Laughing

# 371
Здравейте,исках да попитам дали някой е пробвал този зехтин - Delphi помас 1 л ,който утре ще е намален от 6.99 на 3.79 лв ?
И аз се интересувам от зехтина. От настоящите промоции нищо друго не си харесах. Може би ще взема и един пакет панирани пилешки шницели, нищо друго

# 372
Никакви. Лично мен нищо не ме грабна, но след като ми разказваха за боя при хляба... не ходя вечер в К сама Mr. Green
Ама защо е имало бой? Времето на купонната система отмина смятам и никой не е останал гладен, чак пък да се бият и то за хляб ....

# 373
Някой намален сигурно . /В Лидл не може да пристъпиш до този намаленият сутрин - веднъж сварих и исках да си взема 1 типов .Магазина беше отворил преди минути - хора нямаше -ама семейство мъж и жена така го бяха окупирали и грабеха неистово . Аз стоя от страни и чакам да си напълнят количката -ама не би.. Накрая една от служителките взе един хляб и ми го подаде . 
 Просто някой хора сякаш са живели в клетки или в постоянен глад ... как да си го обясня това. /

# 374
  • София
Не знам защо е имало бой, става дума за този опакования хляб на К - Vitastar или нещо от сорта. Дори не беше на промоция тогава, а след седмица-две. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт