Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 884
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
  • Тра-ла-ла
Може ли някой да сподели днес вече като не е на промоция каква й е нормалната цена на каната и филтъра. Благодаря.

В Практикер има Аквафор на промоция 15,90лв с филтър

# 346
  bouquet Благодаря   bouquet
Скрит текст:
Практикер май няма в нашият град

# 347
Lorein666, благодаря ти за линка. С него вече всичко се разглежда. От днес вече се сдобих и с хартиения вестник.

# 348
Здравейте. За първи път се включвам в темата и бих искала да попитам дали някой е ползвал комплекта за маникюр и педикюр на SAPIR от брошурата за тази седмица. Много искам да си купя такъв комплект но не знам този дали ще върши работа. Благодаря предварително.

# 349
  • В.Търново
Здравейте, някой би ли споделил мнение за прахосмукачката Еинхел.  newsm78

# 350
мнения за Парочистачката на CLATRONIC

# 351
  • Плевен
Здравейте, някой би ли споделил мнение за прахосмукачката Еинхел.  newsm78

И аз тъкмо мислех да питам, ще чакаме мнения Simple Smile

# 352
Да ви предупредя Милка Орео  не е на промоционална цена,а на 1.89лв.Помислих си,че щом пише различни видове важи за всички вкусове,но не е така.

# 353
Вчера портокалите бяха страхотни,сочни,сладки,днес бяха едни дребни и твърди,отказах се да купувам.На щанда нанамалените стоки имаше намалени чорапи и детски чорапгащници,но като ги отворих,понеже бпха в найлонки,щелите бяха изцапани с омекотител или нещо подобно.Какво ли не зъм намирала там,пример от вчера месо..е,как няма да са повредени нехранителните стоки,когато хората оставят там,каквото им падне

# 354
Да ви предупредя Милка Орео  не е на промоционална цена,а на 1.89лв.Помислих си,че щом пише различни видове важи за всички вкусове,но не е така.

Промоцията важи само за Милка ягода, милкинис, млечен, бял.

# 355
  • Gorni Bogrov
Здравейте,днес видях че има ариел капсули на промоция.Досега не съм вземала от тези дето са едноцветни (2 пъти по концентрирани май пишеше),някой пробва ли ги да даде отзиви за тях?

# 356
Въпрос до момичетата от София.
Виждали ли сте в някой Кауфланд пъзели от 1000 части на Trefl с пейзажи и градове, различни от Тауър Бридж и езерото Морско око, че само тези двата намирам?

# 357
  • София
Въпрос до момичетата от София.
Виждали ли сте в някой Кауфланд пъзели от 1000 части на Trefl с пейзажи и градове, различни от Тауър Бридж и езерото Морско око, че само тези двата намирам?
В Джъмбо има от серията с по 500 части...

# 358
Малки са ми. Simple Smile Лудостта ме е гепила и си успокоявам нервите с редене на големи пъзели. Simple Smile
Днес гледах и в Хиполенд, но пък 25 лв не ми се дават. В Кауфланд са 9.90 лв.

# 359
някой да знае пилешките бутчета на каква цена са в Кауфланд  ??!??!??!?!? (за Х.Димитър питам)

Общи условия

Активация на акаунт