Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 892
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Филтрите на тези кани на колко време или литра се сменят?

Пише, че 1 филтър е за 170л. вода

# 331
На филтъра пише 170 литра или 2 месеца, аз и се чудех и вчера си я взех, плюс 1 филтър допълнително, много съм доволна, водата има страхотен вкус и не мирише на хлор.

# 332
Пак зависи от водата и количеството, което се употребява на ден  Simple Smile Предполагам, че където е по-твърда, няма да е точно за 170 л., а за по-малко

# 333
Благодаря, вече съжалявам, че съм пропуснала да си взема и аз такава кана...Явно ще трябва да следя за следващата промоция

# 334
Самата кана не се ли продава с някакво упътване в кутията ?

# 335
Има упътване, разбира се Simple Smile Аз хвърлих кутията заедно с упътването, но първо го прочетох де  Grinning
В краен случай, ако има нещо неясно, в сайта им всичко пише Simple Smile

http://www.aquaphorbg.com/index.php/bg/katalog2

# 336
  • Тра-ла-ла
Виждам, че обсъждате каните Аквафор. Имам такава с механичен брояч. Аз лично не съм очарована. Не се справя с пречистването на водата от стари тръби. По уредите, които пълня с филтрираната вода остават оранжеви налепи.

Другият проблем е, че като наклоня каната, за да излея цялото количество вода - фунията с капакът леко изпадат отпред?! Не знам дефект ли е или при всички кани Аквафор е така  newsm78

# 337
Аз такава кана не бих си купила освен ако не живея в Африка и не пия вода от реката  Joy Майтапа на страна, но тя филтрира водата и маха от нея както вредните, така и полезните примеси. Пък и четох, че тази кана е светлинни години зад Брита. Не че съм ползвала някога. Аз както много пъти съм писала вече ползвам Калзит на Зита Карбохим и не се оплаквам от водата и от варовика. Доволна съм. Инвестицията е еднократна. Сигурна съм че не е дай доброто, но определено е по добро от каните. Тия кани станаха бетер форумска мода от препарата за магическо почистване.
Рая Никол, препарата доста добре се справи с керамичния плот, но не успя да изчисти мазните пръски над плота. Лошото е че явно са развалили Меглио, понеже и с него бая потърках, а не е чак толкова трагично положението. И по кофти мазнини съм махала с Меглио, но преди години. Но за пода съм очарована от модерния форумски препарат  Joy

# 338
Пък и четох, че тази кана е светлинни години зад Брита. Не че съм ползвала някога.

Аз пък четох точно обратното...и клипчета гледах. От 2 дни разучавам всичко за Брита и Аквафор, тъй като преди доста години ми подариха кана Брита, която използвах за месец и я метнах някъде в килера (тогава изобщо не ме интересуваше каква вода пием, имах съвсем други интереси  Laughing Като одъртях, започнах да мисля за билки, за води и всичко здравословно)
 Та засега всичко, което прочетох и изгледах е в полза на Аквафор Wink Ако видя, че Брита е по-добрият вариант, нищо не ми пречи да я извадя от килера Simple Smile Засега ще съм с Аквафор

# 339
На мен ми харесва водата от каната аквафор. Пък и за 12 лв с филтъра си е направо без пари

# 340
Водата от каната е супер. Аз поне правя огромна разлика, тъй като съм от град, в който водата е отвратителна. От години купуваме само минерална за пиене.

Покрай темата реших да взема каната, защото случайно ми се озова пред погледа в Кауфланд оня ден, не че беше планирана покупка Simple Smile И не съжалявам, в никакъв случай Simple Smile Разликата във водата е драстична и ще си спестим мъкненето на минерална вода всяка седмица Simple Smile

# 341
Може ли някой да сподели днес вече като не е на промоция каква й е нормалната цена на каната и филтъра. Благодаря.

# 342
  • София
Другият проблем е, че като наклоня каната, за да излея цялото количество вода - фунията с капакът леко изпадат отпред?! Не знам дефект ли е или при всички кани Аквафор е така  newsm78
При мен не се получава това изпадане, но каната ми е без механичен брояч, а е от тези най-обикновените.

Може ли някой да сподели днес вече като не е на промоция каква й е нормалната цена на каната и филтъра. Благодаря.
Някой по-напред беше писал, че филтрите са на 9.90 редовна цена, каната май е 25 лв.

# 343
То нали пише на колко литра трябва да се сменя или е относително според състава на водата?
В сайта има и кани под 20лв и не можах да разбера коя с кое е по -добра.

# 344
Агнесана, и аз мразя да чистя гърба зад плота, нещо ужасно е, защото е някак релефен, плота е песен за чистене  Peace

За каната- не ми допадна, че като я напълниш , не се пълни цялата долу, трябва още веднъж да долееш, защото филтъра стърчи не може да засмуче водата.....как го обясних  Crazy Но с две думи, зада напълня цялата кана отдолу, трябва 2 пъти да налея вода в горната част..

Вкусът обаче не  е толкова ужасен, колкото знам от "марковите", което за мен е голямо предимство  Wink

Общи условия

Активация на акаунт