Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 895
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Sunshine state
Аз ако съм на теб, ще си искам парите в К. Смятам,че ще ти ги върнат. Peace

# 316
Не съм сигурна, че имам шанс, понеже не пазя касовия бон...

# 317
  • Sunshine state
Пробвай! Simple Smile

# 318
  • Русе
Не съм сигурна, че имам шанс, понеже не пазя касовия бон...
А тогава защо питаш дали имаш шанс за рекламация? Винаги пазя касова бележка , особено за нехранителна стока.

# 319
# 320
  • Пловдив
От тазиседмичните промоции взех моцарела, катък, пасти и четки за зъби Аквафреш, чай и разбира се, картофите от 39 ст Simple Smile. Исках да купя и от салатата Цезар от витрината на Кауфланд, но и двата пъти, когато ходих, беше свършила. За следващата седмица харесах само киселите краставички /точно тези от брошурата много ги харесваме вкъщи/ и мокрите кърпички Deep fresh.

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 19:42 от marzeliva

# 321
  • Бургас
Два пъти разгледах брошурата, но не видях плодове и зеленчуци както и цветя на промоция.

# 322
Два пъти разгледах брошурата, но не видях плодове и зеленчуци както и цветя на промоция.
При нас са на стр. 3 цветята тази седмица,не знам защо. Винаги май са били на последната.
Плодовете и зеленчуците на стр.2.

# 323
Купих каната, ама няма брояч, кога ще сменям филтъра  newsm78
Променен е вкуса, дано му свикна. Тук имаше само сини.

Вася, и ти ли си от тук ? Ами...пак не го видях, ама вече не знам дали го искам препарата, не правел чудеса   Mr. Green

# 324
Ами водата в София е по -мека и е различно . Нашата е най -твърда и варовита / .. и най -скъпа Grinning/

# 325
Тук линка за софийския вестник препраща на сайта на Кауфланд, а там още не е качен.

Ако някой знае линк с каталог за София активен моля да напише!!!!!!!!!!

# 326
При мен линка работи  Peace

# 327
Привет, момичета Simple Smile
Да кажа, че съм много доволна от каната, водата става чудна, мека, вкусна Simple Smile Сега по цял ден карам моите да се наливат с вода  Mr. Green, но малко се дърпат...единият пие бира, другия се налива с мляко и чай, само аз и котките пием чиста водица  Mr. Green

Променен е вкуса, дано му свикна. Тук имаше само сини.

И при нас бяха само сини. Аз като не знаех, че има и филтър вътре, купих и два филтъра...

В ел. брошурата и аз не видях плодовете и зеленчуците, но днес , както никога имам хартиена, та в нея ги видях : ще има лук - 0,49, червено цвекло - 0,69, портокали- 0,88, ягоди 250г. - 1,99
От цветята : мини зелени растения - 2,49, мини цъфтящи растения - 2,99 и иглика-  1,99

viola2003, http://issuu.com/promooferti/docs/xcfy/1?e=2041470/11114888

така виждаш ли брошурата?

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 21:01 от Lorein666

# 328
Филтрите на тези кани на колко време или литра се сменят?

# 329
И аз това се чудя

Общи условия

Активация на акаунт