Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 898
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Много ме е яд, ние все още нямаме вестник.  Crossing Arms Ще чакам хартиената брошура.

# 301
Значи сте доволни от каната, да взема да видя дали има една за мен  newsm78
Къде да я търся? Няма филтър предполагам, трябва да си взема 1 като за начало.

Много са опасявам да няма гадния метален вкус, който усещам при друг модел  Confused

# 302
  • Сливен
Би трябвало заедно с каната да има 1филтър

# 303
  • при моите любими
Има филтър с каната  Peace

# 304
Супер! А къде да я търся?

# 305
Аз бях се абонирала за електронна брошура,но се отписах,защото нея я пускат в понеделник и чак вечерта мога да я видя.През това време промоциите свършили newsm78
Разчитам на хартиената и на тази,която се публикува тук и на вашите коментари.

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 12:44 от vasq_5

# 306
Някой по напред беше питал за обезмаслителят на CLOROX 409 да кажа , че го ползвам и съм доволна. С него си чистя котлоните и фурната на печката и се справя добре, някога пръскам тавите с него преди да ги сложа в съдомиялната и се справя. Ползвала съм го и при дрехи, бях се заляла с олио и си напръсках дрехата с него, след пералня не останаха мазни петна.

# 307
Мариана   bouquet

Скрит текст:
Свършиха ми -Меглиото и обезмаслителя от Лидл W5 .

# 308
"Вълшебният" препарат в нашия Кауфланд го няма, жалко, бях се заканила да чистя след работа, пак ще ми се размине  Mr. Green
Има го,но не търсиш където трябва. Снощи около 20.30 бях там и имаше поне 10 броя. Не вярвам да са го изкупили за няколко часа. Точно на най долния рафт е незабележим и чака да го открием. Ако не бях чела тук никога нямаше да му обърна внимание.
Последният коридор още като влизаш с домакински неща за чистене/преди кафета и сладки/вляво,почти в края му долу пак в ляво.
Успех в търсенето!
raja_nikol:А къде да я търся?
Каната е в коридора, където зареждат промоциите./в началото на магазина,от лявата им
страна по средата на тези стелажи или както там се казват. Филтри отделно нямаше при тях.

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 13:48 от vasq_5

# 309
Ами то в брошурата имаше показани на промо филтри - два вида -единият беше точно за каната .
 Вася ,Рая Никол получихте ли брошури / да не излизам сто пъти до пощата като луда -май някой ранобуден пак се е снабдил с подпалки или за каквото ги ползва там   Joy

# 310
  • На брега на реката
Най-после да се наканя и аз утре да отида до Кауфланд /във Враца, на 80 км./ и то да няма брошура Joy. Явно ще ме изненадат на място. Като цяло съм си набелязала някои неща, които са ми нужни, но ми се искаше да видя и брошурата, ама нъцки #2gunfire. Здраве да е. Дано все пак я пуснат до довечера.

# 311
  • София
В нашия К. промоционалните филтри за каните бяха в същия кош като самите кани. Иначе както вече сте писали, в самата кана има един филтър, няма нужда да се купува отделно.

# 312
Ами просто са на промо и не е лошо да се вземе още един - до седващата промоция да си има Grinning
 /Аз за съжаление ще се размина с кана засега /

# 313
Набелязала съм си следните неща-лук,портокали,маслини мамут,бейби наполеони,донът с шоколад,лютеница петел домашна.,Влажните кърпи също идват изгодно.Пак има форми за кекс,тази я коментирах в предишна тема,не се лъжете да я купувате.

# 314
Купих си миналата седмица от тенджерите Мюлер, които бяха на промоция...Изключителен боклук се оказа - още след първото готвене дъното изглежда започва да се бели.....стои като на олюпени точки, като се има предвид, че не съм правила някакви особени кулинарни екшъни в нея, а едно просто свинско варено..... Някой имал ли е подобен проблем с тия тенджери и дали изобщо има възможност за рекламация ?  Sick

Общи условия

Активация на акаунт