Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 907
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
"Вълшебният" препарат в нашия Кауфланд го няма, жалко, бях се заканила да чистя след работа, пак ще ми се размине  Mr. Green
Има го,но не търсиш където трябва. Снощи около 20.30 бях там и имаше поне 10 броя. Не вярвам да са го изкупили за няколко часа. Точно на най долния рафт е незабележим и чака да го открием. Ако не бях чела тук никога нямаше да му обърна внимание.
Последният коридор още като влизаш с домакински неща за чистене/преди кафета и сладки/вляво,почти в края му долу пак в ляво.
Успех в търсенето!

# 286
Скрит текст:
То и в Ками-то е затикан по същият начина -ама го открих аз  Joy

# 287
  • Mediterraneo
Слаба брошура от понеделник. За единия лук и червено цвекло не си струва да се разхождам. А друго просто не си харесах.

# 288
  • София
Сега се връщам от Кауфланд, нямаше от млякото на промоция, 2 за цената на 1. Аз и не очаквах да има, честно казано. За маслото има ограничение за макс. 5 броя.

# 289
  • Русе
В Плевен(Кайлъка) препарата е на най-долния ред, до кремообразните препарати за почистване с марка Clean maximo. 828 мл. е. Peace

# 290
Не е по темата ,но някой ползвал ли е други препарати на тази марка - CLOROX . Специално ме интересува обезмаслителят им - 409 и дали е добър . Моля да ми пише на лични.
 Преди малко пробвах препарата Пайнсол и  с по -упорити завърсявания / зад батерията на мивката в банята / не се справи хич.
 Инак ухае прекрасно ./ Оставам си фен на гръцкият кислол - не точно фен щото е разяждащ -ама за определени цели е незаменим./

# 291
  • Sunshine state
Аз днес минах всички плоскости в кухнята и плочките в банята с него-много хубаво мирише и почисти добре,но ние нямаме упорити замърсявания и не мога да дам мнение дали наистина се справя с големи натрупвания. Батериите на мивката и душа чистя с опакото на гъбичката и с Бингосил.  Peace

# 292
Здравейте, харесах Персила от новата брошура, не съм взимала до сега, ако някой го е ползвал, моля да сподели мнение

# 293
Качена ли е новата брошура -аз не я намирам / хартиена нямам/?

# 294
Качена ли е новата брошура -аз не я намирам / хартиена нямам/?
И аз нямам, моля за линк. Благодаря.

# 295
  • оттам, откъдето започва България
Аз все още не съм виждала новата брошура. Явно отново са прибрали вестника.

# 296
Аз днес минах всички плоскости в кухнята и плочките в банята с него-много хубаво мирише и почисти добре,но ние нямаме упорити замърсявания и не мога да дам мнение дали наистина се справя с големи натрупвания. Батериите на мивката и душа чистя с опакото на гъбичката и с Бингосил.  Peace
При нас също няма упорити замърсявания.Може би защото си позволявам да чистя всеки ден кухнята.Банята е през ден:мивка,плочки,тоалетна...Просто не мога да я виждам зацапана.Не ми е комфортно когато се къпя.Като мина с този препарат всичко блести-все едно плочките са нови.Пък тя е за ремонт,защото е със стари плочки и мивка.Но в момента ни тече ремонт на спалнята.И като свърши той е тя.

# 297
При нас бяха разнесли хартиената брошура. В електронен вид мисля че още я няма

# 298
Рано сутрин бях на пазар в К. и Метро. Взех си Ариел от М., 4кг. - 14,75лв. с ДДС.
В К. имаше много масло и ограничение до 10бр. на човек. Сега ще направя кроасаните на Морена.

# 299
И при нас донесоха хартиената брошура тази сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт