Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 90 213
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Привет, момичета Simple Smile
Ходих до Кауфланд вчера, взех от пилешките бедра (много добре изглеждаха), опекох ги и аз като pitinko68,  с бира - станаха чудни Heart Eyes

Купих 2 кг. от черната ряпа, много е суха и жилава, та едва я настъргах (обаче харесваме най-много нея, че е най-люта, и с цвекло и моркови става супер салата) Общо взето слабо ни беше пазаруването, почти нищо не си харесах този път...

Иначе и аз Кауфланд го харесвам, даже ми е най-любим от веригите, точно защото е голям( и ми е най-близо) и има огромно разнообразие от всичко...

В такъв екстаз изпадам като залепна при кухненските джаджи, че само там отива 1 час  Crazy (сигурно съм събрала вече над 20 купи за салата, над 50 бр. купички за супа, а чинии, чаши...не ми се мисли колко са  ooooh!. Абсолютна лудост е това, и съвсем правилно една потребителка в друга тема ме нарече "лудата с грънците"...даже не се обидих, щото си е баш така  hahaha)
 По 30 мин. горе-долу отделям за препаратите, чайовете и кафетата и 2 часа кога са минали...не знам  ooooh! Ако тръгна и козметиката да разглеждам, съвсем отиде коня у рЯката, но това го правя само ако съм сама  Laughing (само в Метро мога да прекарам по-дълго време, но за щастие ми е далеч Mr. Green) Много обичам големи хипермаркети аз... колкото по-голям, толкова по-добре  Laughing

# 496
  • София
Здравейте, момичета! И аз наминах през Кауфланд. Купих от бедрата и червените картофи от промо-то. Утре ще ги сготвя  Heart Eyes
Забърсах и едно цветенце за 2.50. На мен пък тази зона с цветята ми е голяма слабост, но ми се налага да се въздържам. Вкъщи имаме много цветя и вече се чудя къде да ги редя. Лятото е лесно, защото всички изхвърчат на терасата, но зимата ги прескачаме.  Crazy

# 497
  • Sofia, Bulgaria
И аз вчера бях да назар. Уж за камо кафето Давидоф, а накрая пак олекнах със 70 лв. Взех и прах Бонукс, някой в групатй казй че е доволен иначе не купувам такъв. Бедрата бяха видимо застояли и ги пропуснах. От любимо сирене - Олимпус, филенце, кашкавал, котешка храна на пржмоция, чаша със замръзналото кралство, щото бяхме с детето, а сме се разбрали, че може едно нещо да си избере, градинарсщи ръкавици,плодове и др.дреболии.

# 498
Здравейте - някоя от вас купи ли си плюшен дамски комплект? Как е качеството и как е след изпиране - това ме вълнува? Скубе ли се и пуска ли мъхчета?
Освен детски чорапогачник, друг текстил от Кауфланд не съм купувала до сега.
От тази седмица си заслужава кафето Давидоф - Еспресо 57 е идеално за машина.

# 499
Препоръчвам на никой да не се гневи на мишето или каквото е там . Няма смисъл просто .
И да се похваля -преди малко ми щукна да проверя дали нямам вестник и .... късмет -току -що са ги донесли / даже и в моята кутия има Grinning /
 На първа страница огромна опаковка Персил XXL- 70 пранета за 19,99
 / Днес взех брошура и от СВА и там е намален Персил -та аз си мисля ,че просто това си му е цената .
някакво лилаво цвете в керамична саксия си харесах - 5,99 -произход Дания -ама името му нещо липсва Grinning
Метална кутия бонбони Линдор -ама защо пише кристално сърце или аз недовиждам нещо Grinning
Тенджери и кастероли с много интересен дизайн
Тигани керамични комплект някакъв.

# 500
Вики кое е това кафе ? Ти изпиваш ли го всичкото това кафе или си складираш Simple Smile  Да дойда на едно кафе .

# 501
  • Русе
Вики кое е това кафе ? Ти изпиваш ли го всичкото това кафе или си складираш Simple Smile  Да дойда на едно кафе .
Заповядай, но си далече  Wink
Ето го кафето, него го искам с друга цел, а иначе с Лаваца съм се запасила с 1 кг.(това никога не е било до сега) Laughing
Скрит текст:

# 502
Това кафе е на промо тази седмица ли  newsm78 Аз нали нямам този вестник  hahaha
  това е на промо другата седмица на 6,39
Капсули на Нес кафе долче густо - 7,79
Чибо голд разтворимо  100г /3,59
 кафе на зърна Мелитта / белла крема  еспресо или ла крема   / 1кг - 18,99лв

# 503
Това зелено кафе на зърна ли е?
Не съм го видяла досега.

# 504
  • Русе
Не съм го видяла досега.
Мисля, че е мляно, не съм купувала никога. В ПЕНИ го има, но цената му е с лев отгоре.

# 505
Каква е цената /нямам брошура и онлайн ми забива компа да уточня /.?

# 506
  • Русе
Каква е цената /нямам брошура и онлайн ми забива компа да уточня /.?
Зеленото кафе - 2,29 лв./100 гр. опаковка.

MAMA NA jORI, благодаря, но наистина доставката обезсмисля намалението. Hug

# 507
Не съм го видяла досега.
Мисля, че е мляно, не съм купувала никога. В ПЕНИ го има, но цената му е с лев отгоре.
Щом е мляно ще го пробвам, на зърна няма смилане.

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 19:48 от MAMA NA jORI

# 508
  • София
Онлайн брошурата май още никъде я няма Sad

# 509
Олеее, аз съвсем забравих за зеленото кафе като ходих да пазарувам... ooooh!

viki_1974 , жива да си, че напомни тук за него  Hug

Сега ще се облека и ще прибягам набързо до К. да си взема, че според проклетия, "умен" кантар, съм нещо като мамут  #Cussing out

Онлайн брошурата май още никъде я няма Sad

Нея я качват вече чак в неделя

Общи условия

Активация на акаунт