Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 89 732
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Сега се прибирам...нямаше и помен от зеленото кафе. Crossing Arms
 За утеха си взех шоколад с лешници и бутилка ликьор от моя. Mr. Green

Умишлено отидох да разгледам прословутите сърца с иСтекъл срок и както и предполагах, Мишето хич не е чела внимателно етикетите...Явно не прави разлика от дата на производство и срок на годност...
 Всички замразени продукти на тази марка Увеса бяха с дата на производство септември 2014, а срока на годност  - до 2016г.

# 511
Lorein666 ,и аз днес си купих шоколадче с лешници. Laughing Даже няколко:да има за среднощните ми похапвания. Mr. Green Моля те кажи ми какъв е този ликльор? Heart Eyes   bouquet

# 512
  • Русе
Lorein666 ,и аз днес си купих шоколадче с лешници. Laughing Даже няколко:да има за среднощните ми похапвания. Mr. Green Моля те кажи ми какъв е този ликльор? Heart Eyes   bouquet
Може би е този, който е като Бейлис. Гледах го и него във вестника, намален на 6 лв.(ако не съм се заблудила) Rolling Eyes

# 513
milenka333 , Duke O'Collin cream.

Може би е този, който е като Бейлис. Гледах го и него във вестника, намален на 6 лв.(ако не съм се заблудила) Rolling Eyes

Същия е, да...чудесен е Heart Eyes

# 514
Момичета, на вкус като Бейлис ли е?
Преди време бях пила такъв на един рожден ден, казаха че са го купили от Лидл, но нямам идея за името Simple Smile на вкус беше същото  Laughing А цената на Бейлиса ми идва височка  Mr. Green

# 515
Преди време бях пила такъв на един рожден ден, казаха че са го купили от Лидл, но нямам идея за името Simple Smile на вкус беше същото  Laughing А цената на Бейлиса ми идва височка  Mr. Green

И двата са добри - лидълският и кауфландският. Не са бейлис, но са доста приятни и да, напомнят го. Peace Куин Марго е лидълският, а от Кауфланд - Duke O,Collin Cream.

# 516
 Лидълския "бейлис" е Queen Margo, а кауфландския - Duke O'Collin

еднакви са на вкус, но в К. е на по-ниска цена

# 517
Бихте ли ми написали и цените  Embarassed Сори за спама   bouquet Heart Eyes Благодаря!

# 518
  • Русе
Преди време бях пила такъв на един рожден ден, казаха че са го купили от Лидл, но нямам идея за името Simple Smile на вкус беше същото  Laughing А цената на Бейлиса ми идва височка  Mr. Green
Ако си пияница като мене, дето пия веднъж на 3 месеца, ще ти се стори като Бейлиса.  Laughing Wink
Има минимална разлика във вкуса. По празниците ходих на дискотека и там пих Бейлис, та тогава я усетих. Бейлис има повече вкус на сметана. Иначе и на мен ми харесва евтиния му вариант. По мое мнение и в трите вериги(Кауфланд, ЛИДЛ и ПЕНИ) е един и същ. Peace
В момента е на 6 лв. Писах по-горе.

# 519
Бихте ли ми написали и цените  Embarassed Сори за спама   bouquet Heart Eyes Благодаря!

На лидълския последно гледах, че струва 8,99, кауфландския в момента е на промоция - 5,99, а когато не е на промоция е 6,99

# 520
Да взема и аз да се пропия Grinning

# 521
Аз ще се пропивам  Laughing решила съм го  Joy Mr. Green Laughing

# 522
Само дето аз не близвам алкохол -това е фатално Grinning

# 523
viki_1974 ,много ти благодаря. Hug Аз Бейлис обожавам. Heart Eyes

Lorein666 ,благодаря!!! BlushУтре отивам и го взимам.  Kiss (И търсих да ти пратя чаша за едно "наздраве",пък до тези устни имаше и кондом...Него пък кой ще го използва?! Joy)

# 524
 Joy milenka333 , ти си уникално сладка  Hug И най-позитивното момиче, което съм виждала в тази тема  Heart Eyes
Абе като е за "наздраве" пращай всичко...устни, кондоми, чаши....те са взаимно свързани, дет се вика  Mr. Green (нали знаеш - пияна жена, весел креват Laughing)

Дано ти хареса ликьорчето, аз отдавна съм споменавала тук, че е по- евтиното лидълско Марго, но в Кауфланд са го сложили на възможно най-забитото място и съответно не е толкова прочуто и купувано
Аз съвсем случайно го открих преди 2 или 3 години...беше сложен на най-долу, на земята, много далеч от погледа на хората  Laughing Докато Лидл са позиционирали техния далеч по-добре...затова и му вдигнаха цената като започна така да се купува (лидълския също беше 6,99 в началото)
Иначе са еднакви, като много други неща в Кауфланд и Лидл...все пак собственика им е един и същ... Laughing

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 05:50 от Lorein666

Общи условия

Активация на акаунт