Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 89 717
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
На такива като вас вериги като Лидл и Кауфланд трябва да ви плащат процент от печалбите . Така сладко и мило агитирате и рекламирате техни продукти. Двете сте едни мили сладуранки /Миленка и Лорейн/.
 Леле Лорейн що щеш в 5и 37 тук ? Ти кога спиш ,ако не е тайна ?

# 526
yulmana , аз спя  не повече от 4-5 часа на денонощие Simple Smile Ако си легна в 12 през нощта примерно, в 4 сутрин съм на линия Simple Smile Или е ген или е от старост  Mr. Green не се шегувам, наистина съм от хората, които никога в живота си не са спали по 8 часа, както е редно Simple Smile

П.П   Добро утро, момичета Simple Smile

# 527
Ами то и аз съм така малко шантава ,ама според зависи. Добро утро !
Радвам се на хора като теб и Миленка и Викито и доста ценни съвети давате ,жалко ,че за мен Кауфланд е като в друга галактика -освен да купувам он-лайн или с куриер Grinning

# 528
  • София
Ами то и аз съм така малко шантава ,ама според зависи. Добро утро !
Радвам се на хора като теб и Миленка и Викито и доста ценни съвети давате ,жалко ,че за мен Кауфланд е като в друга галактика -освен да купувам он-лайн или с куриер Grinning

Ох защо и аз не мога така. Уникална поспалана съм Sad Като спящата красавица - докато ММ не ме цунка за добро утро няма ставане ахаха Simple Smile

С тоя фалшив Бейлис и мен ме заинтригувахте. Аз бяло вино пия по принцип, ама и на ликьорчета не отказвам май-май.

Утре ще ходим да пазарим ние Simple Smile Пак ще е някаква лудница сигурно. Страх ме е, че ще ме набият  Mr. Green

Сламки (дебели не чупещи се) и балони(червени) дали ще има в Кауфланд?

# 529
# 530
# 531
и при мен е така

# 532
# 533
Да, благодаря, при мен стана  Simple Smile
Някакви отзиви за микровълновата фурна? Харесах си и касеролка от 9,90. То добре, че не успях да разгледам много добре, че и това ми стига като разход за другата седмица  Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 15:28 от milittana

# 534
Този път по-рано са пуснали онлайн брошурата Simple Smile Благодаря, Elli9502    bouquet

# 535
# 536
  • Русе
От новата брошура си харесах цвекло, лук, нар, жито, вафли Троя и сухи пасти Иглика. Другата седмица имам шанс да отидем до Плевен и няма да прескоча Кауфланд.

# 537
Да ви кажа, дами - голяма опаковка омекотител Ленор за 5 и нещо, различни видове има. Барнитата са по 35 ст, Нескафе 3 в 2 по 21 ст. Голям калъп шунка - 1 кг, квадратна форма на Браво /май беше/ за 9,99 лв.
На щанда за плодовете стана бой между баби за ябълки. И то разбирам да нямаше, напротив!!! Поне 5-6 кашона, но две баби харесали точно една и съща.... Crazy

# 538
Лидълския "бейлис" е Queen Margo, а кауфландския - Duke O'Collin

еднакви са на вкус, но в К. е на по-ниска цена

Харесах си само Пантен и ароматизатор  Peace

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 16:17 от raja_nikol

# 539
АЗ миникампанула-та в керамичната саксия .
Този препарат Емсал за дърво дали е хубав ? /Моя препарат е на свършване /
Бочко -течен препарат за пране -много ми го хвали една приятелка и отдавна му се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт