Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 89 712
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Този препарат Емсал за дърво дали е хубав ? /Моя препарат е на свършване /
Хубав е, ползвала съм, но навремето, когато го пуснаха беше само един вид - бял. Като очистех с него и ме беше яд да гледам ламината Laughing После пуснаха отделно за ламинат и за паркет.

# 541
http://www.promooferti.com/%D0%BA%D0%B0%D1%83%D1%84%D0%BB%D0%B0% … 1%84%D0%B5%D0%B2/ Новата брошура

Ние, като да не повярваш, получихме брошура днес. Бабите са се смилили  Mr. Green

# 542
E аз вчера някакво 6-то чувство ме накара да изляза и те точно донесени .
Днес имаше от Техномаркет и странно стои си една купчина - дали горят по -зле в печката Grinning
Благодаря Вики !

# 543
Момичета, купих тази седмица от промоцията едно бурканче фастъчено масло. Викам, да го опитаме това прословуто нещо. Ох, ужасна работа, изобщо не ни хареса.
Кажете вие как го консумирате? Или директно към кофата?

# 544
Ммм дояде ми се фъстъчено масло  Grinning
Ако обичаш тахан и това би трябвало да ти харесва Wink

# 545
Момичета, купих тази седмица от промоцията едно бурканче фастъчено масло. Викам, да го опитаме това прословуто нещо. Ох, ужасна работа, изобщо не ни хареса.
Аз не обичам фъстъци и въобще този вкус, така че и на мен не ми харесва. Май не помогнах във връзка с питането. Точно щях да напиша, че обичам тахан, ама ме досрамя да спамя. Тахан с мед на филийка обожавам. Може и без филийката. Ако пък е лешников таханът, има вкус на истинска Нутела, само че е доста по-здравословно.

# 546

Скрит текст:

Аз лично направо с лъжицата Heart Eyes, но......:

Сладки

Сладкиш

Още предложения

# 547
Аз да питам продава ли се това в Кауфланд / то там ме упътиха да търся /
Скрит текст:
  и ако да , каква е цената .
Страхотно е в комбинация с пчелен мед  Heart Eyes и полезно

# 548
  • София
Виждала съм чист тахан, но не и с лен, може и да има. С мед наистина е божествено  Heart Eyes

# 549
Аз да питам продава ли се това в Кауфланд / то там ме упътиха да търся /
Скрит текст:
  и ако да , каква е цената .
Страхотно е в комбинация с пчелен мед  Heart Eyes и полезно

Не съм го виждала в Кауфланд, но може и да съм го пропуснала. Цената по спомен 5-6 лева (5 и стотинки някакви ми се струва newsm78)

# 550
  • оттам, откъдето започва България
В Кауфланд има сусамов тахан на Балчо, но не съм купувала от него. Ние предпочитаме на Тръндеви и си купуваме от магазин за био продукти. Нали знаете, че не се яде директно, а се смесва с мед? Нещо като фъстъченото масло е откъм консистенция, но сусамовия тахан е божествен.

# 551
  • София
Защо да не се яде директно?

# 552
Аз съм яла точно този сусам и лен смесен с домашен пчелен мед -бабите в селото на ММ масово си го купуват и си правят този елексир . Та като си ида там и постоянно с това ме черпят Grinning
/Може и в други вериги и другаде да го има - все ще търся ./

# 553
  • оттам, откъдето започва България
Защото, както и фъстъченото масло, ти залепва по небцето, въобще по устата и не можеш да преглътнеш. Ако решиш да хапваш сусамов тахан прочети малко за него. Аз го смесвам 1:1 с мед.

# 554
  • София
Защото, както и фъстъченото масло, ти залепва по небцето, въобще по устата и не можеш да преглътнеш. Ако решиш да хапваш сусамов тахан прочети малко за него. Аз го смесвам 1:1 с мед.

Чела съм доста за него. И го ям и без мед и с мед.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт