Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 89 702
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • оттам, откъдето започва България
Чудесно, щом успяваш да го преглътнеш.  newsm10

# 556
  • Монтана
Момичета как го пиете това зелено кафе, мирише все едно баба е запарила смески за прасето. Голяма отврат, голямо нещо.

За другата седмица съм набелязала сиренето Саяна и сухите пасти Иглика- обожавам ги.

# 557
Благодаря за рецептите!
Имаше вариант натурално и +мед, ама аз взех натурално. Обожавам тахан, ама това ...

# 558
Днес имаше от Техномаркет и странно стои си една купчина - дали горят по -зле в печката Grinning
Да, по-зле са. А гланцираните най-зле горят.

# 559
Не са гланцирани ,цветни са .
 Ама аз се пуля да търся какво гори къв Техномаркет -не помня какво съм писала Grinning

# 560
  • Бургас
Има го този тахан (сусам и лен) в Кауфланд. Мисля, че всички видове са на една цена, около 5.50лв, не помня точно. Купувала съм го и от Карфур също.

# 561
Joy milenka333 , ти си уникално сладка  Hug И най-позитивното момиче, което съм виждала в тази тема  Heart Eyes
Абе като е за "наздраве" пращай всичко...устни, кондоми, чаши....те са взаимно свързани, дет се вика  Mr. Green (нали знаеш - пияна жена, весел креват Laughing)

Дано ти хареса ликьорчето, аз отдавна съм споменавала тук, че е по- евтиното лидълско Марго, но в Кауфланд са го сложили на възможно най-забитото място и съответно не е толкова прочуто и купувано
Аз съвсем случайно го открих преди 2 или 3 години...беше сложен на най-долу, на земята, много далеч от погледа на хората  Laughing Докато Лидл са позиционирали техния далеч по-добре...затова и му вдигнаха цената като започна така да се купува (лидълския също беше 6,99 в началото)
Иначе са еднакви, като много други неща в Кауфланд и Лидл...все пак собственика им е един и същ... Laughing

Благодаря за милите думи.Едно голямо "гуш" имаш от мене...Макар и виртуално е с много любов,вярвай. Hug
За "наздраве-то" си много права.Върви ръка за ръка с чаша,устни и кондоми.  Laughing
Купих си ликьорчето,и ти изказвам едно огромно "благодаря"!!!Сипах си и "наздраве"!И чакай,чакай ето:слагам ги,дори последователно:  food010  Kiss newsm35  condomuu Добавих и един банан за всеки случай... Grinning
yulmana ,едно "наздраве" и на теб!Благодаря за милите думи!Че и едно "гуш" ти давам! Hug По-принцип питам дали може,но теб направо те прегръщам! Hug

# 562
Имаше вариант натурално и +мед, ама аз взех натурално.
То е натурално само по етикет - тъпкано е вътре със захар.

И аз се набутах с едно бурканче и още като го отворих и облизах капачката ме удари яко захаросаност. Натуралното фъстъчено масло има 10-15 грама въглехидрати на 100 грама продукт, след захарния шок от пробата погледнах етикета на Балчо-то - 38 грама!!!

Бих препоръчал да не купувате нищо от тази фирма - дори таханите им, пълни с олио, са на двойни цени спрямо далеч по-добрите такива на Тръндеви.

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 00:18 от Momentum

# 563
Имаше вариант натурално и +мед, ама аз взех натурално.
Бих препоръчал да не купувате нищо от тази фирма - дори таханите им, пълни с олио, са на двойни цени спрямо далеч по-добрите такива на Тръндеви.
Да, аз също съм на мнение, че на Тръндеви качеството на тахана е далеееч, далеч по-добро, а цената по-ниска, тези на Балчо са редки като консистенция и едни такива...мазни, сякаш наистина пълни с олио Naughty Thinking

# 564
Миленка и от мен едно голямо  Hug Сладурка  newsm51
Аз хапнах малко и олио не съм усетила в този тахан .Имам един в стъклен буркан -сусамов /аз исках този смесеният специално -хареса ми вкуса / . Моят е на някаква фирма нещо си Елит груп и си има мм утаено олио отгоре.

# 565
Нормално е да се отделя втечнена мазнина на повърхността при всички тахани. Разбърква се равномерно при първо отваряне.

Аз лично имам бегли спомени за директно признание от представител на Балчо за добавяне на други растителни мазнини към суровия им тахан. А и щом тъпчат "натуралното" фъстъчено масло със захар без да го отбелязват на етикета, нищо не ги спира и от други подобни магарии.  Mr. Green

# 566
Ами например сусамов тахан с един по-мощен блендер си става идеално . С ленено семе също ще стане -само с това не съм се занимавала Grinning

# 567
Щом сме на тема тахани, препоръчвам лешников, бадемов или орехов - уникални са на вкус, обаче цената им е доста.....не по масовия джоб. Продават се по био магазините, мисля че са немски или холандски. Около 15 лева е едно бурканче, което май е към 150 грама. Веднъж-дваж съм си взимала, невероятни са.

# 568
  • Бургас
А таханите на Тръндеви от къде ги купувате?

# 569
А таханите на Тръндеви от къде ги купувате?

Нашето семейство - директно поръчка от тях.

Общи условия

Активация на акаунт