Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 89 689
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • русе
в вестника гледам,че ще има голям XXL persil ,но на предната промоция ми се стори ,че е разреден?Или аз така си мисля Twisted Evilиначе имаше хубав аромат Peace

# 571
Аз отдавна спрях да купувам Персил от К. Предпочитам да си купя Бонукс. Сега съм на последното Омо и ако другата седмица пак няма на промоция трябва и аз да мисля какво да купя. Но Персил вече не  Naughty не и от вноса за БГ

# 572
И аз не харесвам Персил. От известно време взимам само на Ариел и то течен, тъй като капсулите не успяват да се разтворят и после имаме "сополи" по дрехите  Mr. Green
От Бонукса съм била доволна преди време, но скоро не съм взимала.

# 573
Аз с капсулите на Ариел нямам проблем, всичко си се изпира. Дори и с прах за пране да оставя следи по дрехите нямам. Омо си се разтваря чудесно. От как почнаха да го пускат на промоция в К и само такъв купувам. Значи вече около година и половина. Обаче забелязах нещо. Когато започнах да пера с Омо и белите дрехи и бялото спално бельо лъснаха перфектно. Обаче сега не ми стоят така бели.

Коколино някой да е мяркал на промоция някъде? Тази седмица ще си купя омекотител Бинго, че бях взела за работните дрехи на мъжа ми (държи да са прани с омекотител) и той пък взе, че ми хареса.

# 574
  • Русе
Коколино някой да е мяркал на промоция някъде? Тази седмица ще си купя омекотител Бинго, че бях взела за работните дрехи на мъжа ми (държи да са прани с омекотител) и той пък взе, че ми хареса.
Да не те излъжа, но защо си мисля, че в брошурата на ДМ гледах Коколино и то под 3 лв. за литър, върти ми се 2,75 лв. newsm78 А Бинго е хубав омекотител, но с тези дози, дето се наливат, икономически не ми е изгоден.

# 575
  • София
Да, в ДМ има Коколино, а и Персил 2л за 9 и нещо Simple Smile

# 576
  • Sunshine state
А тук в местната верига Триумф Коколиното ще бъде 3.99лв за 2л така,че ще се пазарува от там.  Peace
Персил-а и аз не го харесвам-не е икономичен,а и не ми изпира добре. Предпочитам дори Есекс-а пред него.  Peace Тази седмица си харесах бисквитките на Балзен,страхотни са. Да предупредя пак и отново за сиренето 'Саяна'-отврат е и скърца.  Peace

# 577
Вторник мисля да се разходя до МолЯ и да преслушам ДМ. Ще видя дали е останало нещо като за мен. Благодаря ви  Hug
Бингото наистина хич не е икономично. Аз след последните разредени Коколинота от К. вече слагам на око.

# 578
  • Сливен
Промоцията на Коколино в ДМ е до сряда 11-ти имайте го в предвид.

# 579
Добър ден на всички.
Искам да се запиша за темата и аз. Всяка седмица съм в Кауфланд, още малко ще ми кажат, че там ми е хвърлен пъпа. Но не би  Whistling

# 580
А таханите на Тръндеви от къде ги купувате?

Нашето семейство - директно поръчка от тях.
Ние също го поръчваме, а и в някои био магазини го има Wink

# 581
шоколад на Линдор колко върви ?

# 582

Гледах един от по-големите за 11 и нещо.  Peace

# 583
В момента има на много места промоция- 2 броя за 5лв., иначе около 4лв. е броя.

# 584
Имам празник...Или по скоро мина празника ми...Но от сърце черпя вас,всички тук с една усмивка,с едно пожелание да сте "живи и здрави".С голяма молба да се радвате на живота!От душа ви желая на всички:обичайте се,уважавайте се...ейййй,така да сте: lovekiss  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт