Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 89 675
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Миленка, честит празник   bouquet  Kissing Heart  loveuuu Two Hearts newsm51 newsm51
(Тази тема ми е най-приятна за четене и писане, надъханите съфорумки липсват тук  Mr. Green )

Къде има промоционални шоколади Линдор  Laughing

# 586
  • София
Момичета, някой да е купувал олекотени завивки на ТЕД от гъши пух, видях, че има в дружбенския Кауфланд - 75 лв бяха някъде, но не помня да съм виждала в брошурите напоследък... Чудя се дали топлят Simple Smile

# 587
Здравейте,
знае ли някой по колко бонбона има в кутията милка/сърца/ от брошурата?

# 588
  • София
milenka333 и ти да си жива и здрава   bouquet

Следващата седмица са сложили кана Брита+3 филтъра за 39.99лв - дали сте виждали да зареждат и в сиво или са само белички  Thinking

# 589
на места имало 2 за 5лв но къде ?  Thinking

# 590
Зависи от колко грама? Скъпи са тези шоколади. Дори и на промоция не вярвам за има 2 за 5 лева.

# 591
В Билата имаше 2 червени Линд-а за 5 лева, но това беше около Нова година, оттогава не съм виждала.

# 592
Зависи от колко грама? Скъпи са тези шоколади. Дори и на промоция не вярвам за има 2 за 5 лева.
Ако става дума за шоколадите на Линд, аз съм тази, която писа, че има на места 2бр. за 5лв., и то често, дори и миналата година имаше, преди няколко дни видях в ЦБА( съвсем актуално инфо Simple Smile), за Варна става въпрос, не знам дали я има тази верига и в други градове, в Пикадили също съм ги виждала често, предполагам, че и в други по-големи магзаини, конкретно червените съм срещала на тази промоция.

# 593
Днес купих само едни Гербери и банани.Питане за кьопулото/сигурно съм го написала грешно/,солено ли е и дали е прясно,защото от онази витрина на читава салата не съм попадала.

# 594
  • Sunshine state
Ако е на Кенар е гадно и не препоръчвам.  Naughty

# 595
Здравейте,
знае ли някой по колко бонбона има в кутията милка/сърца/ от брошурата?

Не знам колко броя са, но на вкус не са нещо особено....

За тези пари по-добре трюфели Wink

# 596
Вече взех две кутии, пък дано ни харесат

# 597
Vivian27 ,InaD благодаря!!! Hug
gitadam ,кьопуло сме взимали от тяхната витрина и моя си го хапва с охота.Но не зная дали е било същото.От там днес взех 2 килограма зелеви сърми.Надявам се да са така вкусни като предните,за Бъдни вечер!Иначе лозовите съм ги отписала.
Исках да взема някаква руска салата.Но тази от промоцията не е хубава.И отново взех на Класик.Не е намалена,2.29 струва.Но все пак зная че е адски добра.
Ягодите също ги загледах.На предната промоция бяха ужасно вкусни,и грабнах две за проба.От гъбите взех:утре да направя пълнени гъби.Един дядо дето на влизане питаше за в-к служителите,но те нямаха и му дадох аз...Ми каза че гъбите били ужасно вкусни.Ееее,нямаше как да ги пропусна...Щом човека казва че са вкусни,значи са вкусни. Flutter А аз си бях помъкнала в-ка с мен понеже не го и разгледах....Мислех като вляза да го направя.Но на възрастен човек не мога да откажа!
Персил купих веднъж,няма да повторя.Не изпира хубаво.

# 598
в магзина в който работя вчера видях че има промоция на 2 шоколада линдор но някакъв син на цвят -2 бр за 4,99 

# 599
Пащърняк виждали ли сте в магазина?

Общи условия

Активация на акаунт