Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 89 671
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
И според мен шоколада от Л е по-хубав, ползвала съм ги и двата  Peace
Относно маслото Лакрима - не съм очарована. Обожавам сиренето Лакрима и мислех, че и с маслото ще е така, но не. За сладкиши става, за филийки ползвам друго.

# 616
Кой шоколад за готвене е по-хубав - лидълския или кауфландския? На една цена са, еднакъв грамаж.
Ползвала съм само лидълски.
Ползвала съм и двата, разликата е в това, че този от Л. се чупи лесно и може да си го хапнеш така, а този от К. е много твърд и трудно се чупи.

# 617
  • Варна
Масло на Лакрима съм купувала от Била.Много ми хареса-има вкус на млечно,а не на маргарин както са много от "маслата" в момента.Освен това е с привкус на сметана,а не на суроватка (както са много от млечните Бг масла).

# 618
И аз мисля да опитам Лакрима, според сайта на Активни потребители и според тхния тест за маслата-Лакрима е с много добри показатели и масленост-84%, което е супер Rolling Eyes

# 619
Аз доволен  bowuu Черна ряпа 9ст/кг, ягоди талерка 250гр за 0,79ст, кебапчета от витрината за 0,19лв/бр (кюфтетата една баба пред мен ги беше изкупила). Има разни играчки намалени (25-50%), макар че тази вечер ми маркираха едната играчка на редовна цена и после на информация ми връщаха разликата  Crossing Arms

# 620
Вчера след доста търсене успях да открия шоколада за готвене при другите шоколади и сврян в един кашон на земята и обърнат наопаки. Добре, че mishka88 ми показа опаковката и търсих по цвета й. Цената е 1,69. Опитахме го и на вкус е хубав и не мога да кажа кой от двата, този или Лидълския е по-хубав. Ще го ползвам за сладкиш и ще видя как е като консистенция след топенето.
Исках да взема от кашкавала Родопея, който е на промоция, но беше свършил. Взех от Донкафе-то и дано да е хубаво.

# 621
Аз взех от кашкавала, хареса ми  Peace
Ряпата при нас в никакъв случай не беше 9 ст, но за сметка на това беше отвратителна  Mr. Green

Взех 2 Пантена, че са на далавера, прах Тайд, много го харесвах преди, дано не са го развалили.
За цветно си взех Медикс Алвина.

Нямаше грам черни маслини при нас, взех зелени, но само аз си ги ям  Confused

Портокалките ми харесаха /защо ми обърнахте внимание на тях.... Confused/

# 622
  • София
Взех 2 Пантена, че са на далавера, прах Тайд, много го харесвах преди, дано не са го развалили.

Преди няколко дена си мислех за Тайд. Преди и аз много го харесвах. После ще кажеш ли какви са ти впечатленията от сегашния Тайд?

# 623

Преди няколко дена си мислех за Тайд. Преди и аз много го харесвах. После ще кажеш ли какви са ти впечатленията от сегашния Тайд?

Нямам много бяло пране сега, дано успея да дам отчет докато е в промоция  Wink
Скоро си мислех, че Ариел, Персил и ОМО ги редуват на промоции, а Тайд не бях виждала

# 624
здравейте, момичета. Къде мога да следя онлайн каталозите с промоциите и намаленията?
Интересуват ме намаленията на Pampers- кашон. Все ни обират вестниците от входа и не мога да се вредя да видя кога ще са следващите им намаления.
Благодаря ви много

# 625
Он лайн брошурата е на сайта на Кауфланд

# 626
Знам, но не ми я отваря. Иска да ми покаже директно кой е най-близкият кауфланд магазин newsm78

# 627
Знам, но не ми я отваря. Иска да ми покаже директно кой е най-близкият кауфланд магазин newsm78

Избери си най-близкия магазин.

# 628
здравейте, момичета. Къде мога да следя онлайн каталозите с промоциите и намаленията?
Интересуват ме намаленията на Pampers- кашон. Все ни обират вестниците от входа и не мога да се вредя да видя кога ще са следващите им намаления.
Благодаря ви много
Аз ги следя на този сайт: http://www.proomo.info/p/blog-page_1.html

# 629

Общи условия

Активация на акаунт