Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 89 668
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Много, много ти благодаря  bouquet

# 631
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз много харесвам прах Тайд, но последния, който купих нямаше нищо общо с преди и останах много разочарована.Дано сте уцелили добра партида.

# 632

Памперси вчера имаше на промоция в ДМ. Не знам дали до днес беше офертата или са до изчерпване на количествата.

# 633
Дали са пуснали Рексона на промоция в Кауфланд, някой обърнал ли е внимание днес.. обикновено ги пускат на 2,80 лв, но скоро не са. Гледах сега реклама, но не видях на Кауфланд ли е, а е по-добре от 5.50 лв.

# 634
Рексона има на промо в Пени -различни видове -на 3,39 тази седмица.

# 635
Тази вечер нищо интересно. Само гъби на лев и нещо. Купих малко към 300-400гр, че не изглеждаха особено читави. Утре ще ги задуша с масло.
Не знам какво купих, но пак оставих 30лв  ooooh! в близките 2 седмици отказвам да влизам в магазин. Освен ако не пуснат Омо на промоция.

В Русе има намалени детски играчки. Я споделете в другите градове така ли е? В Бъргас разбрах, че няма нищо намалено.

# 636
  • Русе
agnesana, и на мен ми се изчака чакалото за промоция на Омо, ама няма. Днес се отбих до вашия Кауфланд за цедено мляко и си викам ще взема един пакет и пак ще чакам промоцията, пък дано се смилят над нас. Ами изобщо нямаше никакво Омо. Да не би да са спрели да го зареждат? Момичета по другите градове как е при вас? Ако няма да се ориентирам към нещо друго, че вече трябва с мръсни дрехи да ходим Laughing

# 637
Аз доволен  bowuu Черна ряпа 9ст/кг, ягоди талерка 250гр за 0,79ст, кебапчета от витрината за 0,19лв/бр (кюфтетата една баба пред мен ги беше изкупила). Има разни играчки намалени (25-50%), макар че тази вечер ми маркираха едната играчка на редовна цена и после на информация ми връщаха разликата  Crossing Arms
Агнес,към колко ги побарваш тези промоции бе?Зарадвах ти се все едно аз съм ги купила. Laughing
Аз днес си купих ягоди,ама на 1.59. Laughing Но са вкусни...Поне последните два пъти като взимам са невероятни. Crazy И днес беше пълно с народ в Кауфланд.Една тълпа:не можеш да се разминеш. ooooh! Чак се зачудих дали не е понеделник,и да има някакви невероятни промоции...И се мръщат хората,като им мърдам леко количките,защото решили да се пльоснат по средата... ooooh!Ужас... ooooh! Награбих си набързо нещата и се изнесох... Laughing
Ииии:честит ви Свети Валентин,момичета!!! Аз празнувам първо Трифон Зарезан,пък след това ако имам сили и другия!  Party

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 00:52 от milenka333

# 638
Честит празник на влюбените, на пияните от любов и на именниците  Hug

Миленка, беше ме стегнала шапката и отидох в 20ч. Ягодите бяха на 1,11лв и купих 2 тарелки. Имаше все още избор. До 20:30 вече ги бяха намалили, но избор нямаше  Mr. Green Докато се мотах викната по говорителя за ряпата. И там нямаше избор, суха, мека, мухлясала, но подбрах кило и нещо за 12ст  Mr. Green Все още я дояждаме от салатата, която направих. И чопъра трудно се справи с нея, така че не е много Убава. На салатка става, стана огромна купа. На другия ден ходих с детето на нощен шопинг до кръговото, но там още с влизането ми в 20ч имаше само гъби намалени на 1,60 и нещо. Бяха почернели и купих малко, а имаше поне 10 касетки най малкото. Хората пълнеха торби  Shocked До 21:40 не намалиха нищо друго, което да си заслужава. Имаше преоценени банани, та купих, но това беше още с влизането ми.
И повече никакви магазини. Пак изхарчких една пенсия там. Всеки път като вляза уж да разгледам и 20 - 30лв. Баси разглеждането, то по добре да отида до Търново. Там поне има какво да се види  Mr. Green и по евтино ще излезе  Whistling

# 639
  • 1st floor
Загледах се в рекламната страница на аптека Ceiba. Интересуват ме цената на витамините и на Омега З и си избодох очите да гледам колко пари са  Shocked, но откривам само надпис "Цените са с ДДС"... newsm78 Някой вижда ли цени? Embarassed

# 640
  • София
Цени няма, само в горния ляв ъгъл пише -25%, а под Омегата -50% отстъпка... А на някои опаковки са написали, че цената е за една опаковка  ooooh!
Голяма реклама са си направили, няма що  Crossing Arms

# 641
# 642
  • Sofia
Днес купихме свински бут обезкостен на 5,49, гъби, боя за коса,чипс и други и оставихме 45 лв.

# 643
Гледам доста хора си купуват ягоди по това време, доста мои познати, но все пак имайте едно наум: http://www.vsekiden.com/166775
Не казвам, че в Кауфланд са такива де Peace Flutter

# 644
  • София
Защо така постни са брошурите в последно време?! Rolling Eyes Освен свинският врат нииищо не ми хвана окото. Confused

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 20:25 от july1993

Общи условия

Активация на акаунт