Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 89 663
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
например щом като сега ,,мойте'' (  Laughing )пилешки бутчета са на 3,29 лв след 20часа на колко ще са ?

# 661
То ако знаехме какво ще намалят всяка вечер, щяхме да отидем още в 17ч и да си накупим каквото е необходимо и да чакаме 21ч да го преоценят. Представяте ли си каква далавера  Laughing

# 662
  • София
ама кой неща точно намаляват след 20 часа ??!??! нали си ги има намалени в брошурата ?

Неща, които ще се развалят до следващия ден - зеленчуци, меса, нарязани колбаси от витрината със служители.

Последна редакция: пн, 16 фев 2015, 22:48 от Тaня67

# 663
  • Пловдив
Отзиви за комплекта тенджери от днес? Биват ли?

# 664
  • Mediterraneo
Айсбергът беше потресаващ! Да си го ядат!

# 665
Искам да похваля едни макаронениизделия,миналата седмица бяха на55ст.При нас нищо намалено не пускат вече,плод зеленчук имам предвид.Но аз ходя рано сутрин,по рано имаше и такива намаления.Освен картофи нищо друго не харесах.

# 666
  • София
Купих си филе Тилапия с цена 11.49кг. Запечатаха плика и нямаше как да го видя преди да се прибера у дома. Ами откровено развалено си беше. Не ми се връща да се разправям, но внимавайте с "промоционалните"стоки. Naughty

# 667
  • Сливен
Айсберг на 99ст. днес имаше  и в билла,изглеждаха добре,но не бяха много големи,около 14см диаметър

# 668
Купих си филе Тилапия с цена 11.49кг. Запечатаха плика и нямаше как да го видя преди да се прибера у дома. Ами откровено развалено си беше. Не ми се връща да се разправям, но внимавайте с "промоционалните"стоки. Naughty

От кой Кауфланд?
От този в Банишора рибата винаги е била читава .

# 669
  • София
Аз заръчах на ММ да вземе от айсберга на Кауфланд на прибиране, но още съм в очакване. Няма да се учудя, ако се прибере без него, защото е бил скапан.
Това е едно от нещата, което много ме дразни в промоциите на големите вериги - промоционалните плодове и зеленчуци обикновено са 2-ро, 3-то качество и не струват.  Crossing Arms
Другото, в което за пореден път се убедих, разглеждайки брошурата на Кауфланд - Стоките от 1ва необходимост са със смешни отстъпки от по 10-15%, а всичко останало с 35-50%.
Явно действа доста успешно - Влизаме за неща от първа необходимост и покрай тях всякакви други боклучки, само защото са много изгодни.  Joy

# 670
  • София

От кой Кауфланд?
От този в Банишора рибата винаги е била читава .
От същия. Досега взимах читава, но дойде време и да взема развалена. Прясна риба пуснаха сравнително отскоро и много се зарадвах на този факт.  Като за начало всичко беше чудесно. Но нали при нас винаги е ден до пладне. Tired

# 671
Може ли да споделите мнение/отзиви за сокоизстисквачката? Дали мога да я върна, ако не отговоря за нуждите вкъщи?До сега не съм купувала техника от Кауфланд.

# 672
Може ли да споделите мнение/отзиви за сокоизстисквачката? Дали мога да я върна, ако не отговоря за нуждите вкъщи?До сега не съм купувала техника от Кауфланд.
До един месец може да се върне на информация.

# 673
  • Sunshine state
Ще ти я върнат без проблем,ако не те устройва.  Peace

# 674
  • Варна
Момичета,взех си от промоционалния Ариел с Ленор (със синьото цвете),но не мога да разбера за какво пране е-бяло,цветно или универсален  newsm78 Ако е универсален,дали е като ОМО-то-с леко избелващ в/у цветните тъкани ефект?Някой информиран да се включи  Praynig
Днес си взехме айсберг-на вид стават,още не сме го пробвали.А онзи ден имах "удар" с ягоди на 59ст.  Mr. Green Избрах ги и от 4 тарелки,нямаше нито една развалена,смачкана и т.н. Направих чудна тортичка  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт