Кауфланд / Kaufland- тема 10

• 89 666
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
# 646
# 647
И пак няма Омо  Crossing Arms Ще си купя Ариел, но от ДМ  Crossing Arms

# 648
прахта Савекс са я развалили , не мирише въобще на нищо .......пуснах днес пералнята на по висока степен центрофуга но немисля че е от нея ......... следващия път ще пробвам персил но незнам колко са най малките расфасофки  Thinking

# 649
Първият и единствен път като ползвах Савекс и останах със същото впечатление като теб. Реклама на парфюм, аромат никакъв. Майка ми пък е доволна от него. Аз обаче определено трябва да си купя някакъв прах, че закъсвацията стана голяма. Винаги залежавам по малко, но този път всичко свърши.

# 650
Tide е все още намален в К. и е доста добър (според мен).

# 651
# 652
  • София
Неделята и аз най-накрая се доредих до вечерните промоциики. Ягоди на 0,99 лв тарелка (взех си две), иии гъби, които не бяха никак зле на външен вид на 1,99 лв/кг. Нещо по говорителите говориха за кюфтета ли бяха, кебапчета ли бяха, ама не им обърнах внимание Simple Smile
Купихме и няколко други работи иии да похваля К, съвсем случайно видях, че предлагат бяло вино, което от много време търся, а почти никъде го няма да се продава ей така в магазин. По заведенията бутилката е 40-50 лв, а в К е 17 лв Simple Smile Та си взех и съм много доволна!

# 653
Кое е това бяло вино ? Би ли написала каква марка е ?

# 654
От колко часа почват тези вечерни промоции, че май не съм хващала такава?  newsm78

# 655
  • София
Кое е това бяло вино ? Би ли написала каква марка е ?

Бяло вино Клайне Залзе Шенин Блан Селър Селекшън 0,75 л., произход ЮАР

Много е добро. Почти като Совиньон блан, само че малко по-хубаво Simple Smile Примерно знам, че в "Ла Пастария" бутилка от това е около 40-50 лв. А в К го взехме на 17 лв минус някакви стотинки.

От колко часа почват тези вечерни промоции, че май не съм хващала такава?  newsm78
Мисля, че след осем - осем и половина почват да намалят зеленчуци и неща от топлата витрина.

# 656
Ясно, благодаря ти! Наистина не съм ходила след 20 ч.

# 657
ама кой неща точно намаляват след 20 часа ??!??! нали си ги има намалени в брошурата ?

# 658
  • Sunshine state
Намалени са различни стоки в различните филиали-обикновено пплодове/зеленчуци и меса.  Peace

# 659
ама кой неща точно намаляват след 20 часа ??!??! нали си ги има намалени в брошурата ?

Вчера ММ взе от грейпфуртите на промоция, трябваше да са по 0.99, но ги намалили на 0.59.

Общи условия

Активация на акаунт