Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за тенджерите от лят алуминий?
Какви са отзивите за почистващия препарат Pine Sol за почистване на тъмни плочки в банята?
Къде мога да намеря сатенени панделки за опаковане на подаръци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за тенджерите от лят алуминий?
Мненията за тенджерите от лят алуминий са смесени. Някои потребители ги харесват, защото са лесни за почистване и могат да се използват както на котлона, така и във фурната. Други обаче смятат, че дръжките стават твърде горещи, което ги прави неудобни за използване. Освен това някои хора съобщават, че тенджерите не са достатъчно здрави.
-
Какви са отзивите за почистващия препарат Pine Sol за почистване на тъмни плочки в банята?
-
Къде мога да намеря сатенени панделки за опаковане на подаръци?
-
Какви са отзивите за промоционалните бодита?
-
Къде мога да намеря етерични масла за ароматерапия?
Скоро върнах чопър и машинка за подстригване, ползвани по една година всяко.

Бях запазила и кутията и затова реших да го върна. Машинката за подстригване беше от някаква промоция, нещо взе да скубе, имах чувството, че ще издъхне всеки момент. Също бях запазила кутията. ММ отиде на информация, като му бях казала да пробва първо да му върнат парите, а ако не стане, щяхме да заменим за нещо или за същите уреди, но изобщо не се е стигнало до там дори. На информация директно са му върнали парите. Така че прецени кое е техническа неизправност, и кое не е. Ако въпросният сешоар е слаб, както подозирам, ето ти технически проблем.
Едно "да" да имам че мога да стрелям по който преценя,един Калашник и гледайте да видите какво ще ги правя тези...Няма да ги убивам,но ще танцуват за народа. 

че и месото.... просто продавача, в случая К. извива ръцете на доставчика за по ниска цена. От там се влошава и качеството на продукта. В К. последните пъти Коколино не беше гъсто, а вода! Буквално вода. Сега това от ДМ е по гъсто и дрехите ухаят много. Даже намалих количеството от омекотителя, че първата вечер дрехите на сушилника пречеха на съня ми
За нас жените де...Мъжете ги оставете на чайче.