Ако трябва да опишете себе си

• 18 567
  • 80
  •   1
Отговори
Любопитно ми е, ако трябва да опишете себе си в няколко изречения какво бихте написали. Кои са най-важните неща, които бихте искали другите да знаят за вас?

# 1
Това е много хубава тема. Ти как би се описала?

# 2
  • София
Дай пример авторе Laughing

# 3
  • Пловдив
Днес бих писала така: "Без превземки и вманиячаване. Може би твърде високо самочувствие за знания, за сметка но това твърде ниско за външност".
Ако ме питат друг ден, сигурно ще имам друг отговор  Laughing Laughing Laughing

# 4
Аз съм неописуема. Загадка дори за самата себе си.

Истински важните неща другите ги знаят автоматично. Няма нужда да ги казвам или подчертавам.

# 5
"Аз съм си обикновен човек съм си"  Simple Smile

Кои са най-важните неща, които бихте искали другите да знаят за вас?

Най-важните неща за мен би следвало да искам да ги знаят най-важните хора за мен, а не кой да е  Peace
Егото ми предпочита вместо да се описвам аз, други да ме хвалят  Laughing

# 6
Много е наедро въпросът.
Хората се описват по съвсем различен начин, като кандидатсват по работа, и на сайт за запознанства, да кажем.

# 7
Re: Ако трябва да опишете себе си

А, трябва ли.
Кое го налага. Кой го изисква.
При такъв ред на мисли и така зададен въпрос намирам, че не трябва и съответно не се налага да се описвам точно тук. Ако потрябва, тогава ще му мисля. Whistling

# 8
  • Пазете Гор
Ама само с думи ли може да се описваме?

Питам, че на мене ми хрумват само цифри.

# 9
Твърде взискателна към себе си. Страхлива и боязлива съм.
Както са писали преди мен, сега съм в такова състояние, ако ме питате след няколко дни може и друго да ми хрумне. Peace

# 10
  • Kопенхаген
А сега де  newsm78

Процентно надделява Екстравертността, но се усещат следи от Интровертността. Общо взето емоционален тип  Grinning

# 11
За някои умна, за други проста. За някои хубава, за други може би грозна. Наивна, защото искам да вярвам в доброто. Мнителна, от натрупания опит. Аз съм си аз. Нито черна, нито бяла, нито повече, нито по-малко.  Grinning

# 12
Съкровище! Heart Eyes

# 13
Алиса Очевидно не се касае за описване при кандидатстване за работа. По-творчески подход се има предвид тук.  Wink

Разбира се, че най-обективно опитват околните. Това ми е ясно.

Подготвям се да кандидатствам за един творчески проект и във формуляра за участие има подточка "Опишете себе си".  Thinking Затруднявам се...  newsm78 Не искам да прозвуча нескромно!!!  Crazy

# 14

Подготвям се да кандидатствам за един творчески проект и във формуляра за участие има подточка "Опишете себе си".  Thinking Затруднявам се...  newsm78 Не искам да прозвуча нескромно!!!  Crazy

Напиши им това което искат да прочетат. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт