Ако трябва да опишете себе си

• 18 577
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
  • n/a
Ако трябва да опиша себе си - ще съм сериозно
затруднена, до степен на невъзможност.

# 46
  • Най-сетне у дома
Аз съм човекът, който си сложи пръста във всеки процеп, който скърца. Веднъж на всеки пет прищипвания научих по нещо.

# 47
  • Варна
Аз пък съм ужасна,но пък се обичам......каква ирония😕

# 48
На мен ми е трудно да живея със себе си.. И както казва един мой приятел- в мен съществува цял легион ! Тааа, думите не стигат, но ако оставя настрана инфантилността, просто съм една обикновена ненормалница, която често започва, а не довършва. Често се надценявам, обаче има нещо магнетично в мен, което каквото и да е по дяволите, винаги ми е помагало.  Mr. Green

# 49
  • близо до Кресненското дефиле
Вярваща и търсеща доброто у хората, умееща да се радва на малките неща и жестове, упорита, трудолюбива, състрадателна и всеотдайна, изпълнителна, умееща да защитава мнението си по различни въпроси, крайна в точността си, обичаща коректността до дребнавост и още, и още....

# 50
  • София
Никога не разкриваща себе си напълно, добронамерена но до време, помагаща но при определени обстоятелства, злопаметна определено но и изчакваща до определен момент, силно самостоятелна и не разрешаваща друг да и дава тон в живота, свободолюбива до безкрайност, силно отговорна и стъпила на Земята здраво, силно влюбена в сина си на моменти до болка,  никога незакъсняваща и изключително подредена до маниакалност, амбициозна,  нетърпелива. Както се разбира при мен има само два цвята, черно и бяло, сивите светове не са ми познати, т.е. средно положение - няма и ако искам нещо - искам го веднага, и още нещо последно," чашата ми винаги е наполовина празна....мда. Гадничка съм си.  Характер.  Трудно се живее с мен.  Simple Smile 

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 21:51 от marchеva14

# 51
  • някъде в орбита...
Това е лесен въпрос Wink С много кратък отговор:
Не съм наред с главата, егоист, непукист и оптимист Wink

# 52
  • тук-там
Аз си се харесвам, че и си се обичам....Много! Laughing
Хората, на които държа - също.
За останалите ми е все тая. Peace

# 53
  • София
Какво искам хората да знаят за мен?
В сегашно време бих искала да знаят, че не съм толкова лоша към всички, само към тези, които ме направиха такава. Дори не лоша - по-скоро безразлична.
При мен важи принципа танто за танто.
Останалите бих искала да знаят, че интровертността ми не означава, че сърцето ми е празно-напротив. То прелива.
И нещо съвсем актуално, което бих искала да знаят, че навън не ги подминавам, защото не искам да ги виждам, а защото не мога да ги видя - виждам все по-слабо.  Tired

# 54
Предлагам да отворите книгите на Линда Гудман и всеки да препише по нещо характерно за зодията му.

# 55
Предлагам да отворите книгите на Линда Гудман и всеки да препише по нещо характерно за зодията му.

Защо? Wink

# 56

Защо? Wink

За да е по-прегледно. Simple Smile

# 57

Току що прочетох за моята зодия и съм  Shocked

Точно на място за темата и форума си избрах това  Mr. Green
Не спорете с нея – все едно, няма да я победите. Тя винаги ще бъде права.   Joy

И още няколко...
Скрит текст:
Когато стане въпрос за жена Дева, мнозина може би си представят целомъдрена девица, чиста като пряспа сняг. Съжалявам, че им развалям представата, но тя съвсем не е такава.
...
Най-естественото състояние за Девата е да критикува ... Вие обаче нямате право да я критикувате. Самата тя е своят най-суров съдник, няма защо да й натяквате слабостите и грешките.
...
Никак не е наивна. Но няма да се рови в бельото ви, поне не преди да се ожените. След това може и да го сметне в реда на нещата, след като ще бъде в дома й. hahaha
...
Ако Девата наистина ви обича, можете да бъдете спокоен. Без скрупули я оставете на безлюден остров заедно с най-привлекателния мъж. Тя ще ви остане вярна.  bowuu
Е, все пак недейте да рискувате и да я забравите там. И тя е човек в края на краищата.  Joy

Но има и доста несъвпадащи неща (няма как, и Линда Гудман трябва да мине през критиката ми Flutter).

# 58
Ама освен зодията, силно влияние върху характера оказва и асцендента. Няма да е лесно .... Joy

# 59
Цитирайте само асцендента  Laughing Той е виновен за всичко  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт