Частни училища - информативна тема 5

• 93 128
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте,
Сега започвам да търся информация за частните училища и имам още доста да чета. Но не успявам да намеря мнения и коментари за ЧОУ "Банкерче", което изглежда е в същата сграда, в която е 139 ОУ "З. Круша" (Лозенец, срещу басейна "Спартак"). Основано е през 2012-та. Ще се радвам да чуя мнения на родители, които са го предпочели и вече имат ученици там.
Май реално такова няма. Миналата година се интересувах за дете в първи клас. Оказа се, че нямат такава паралелка, набираха деца само за ПК и бъдещ 1 клас, но реално училището не работеше. тази година ми се струва, че също не са събрали деца - в сайта им няма нито актуална информация, нито снимки. Ако си от района, погледни Артис - те са с нов собственик и нова политика, изглеждат обещаващо Simple Smile

# 61
От няколкото ми ходения до Питагор вече, ми направи много лошо впечатление, че половината от и без това малкия двор е зает с коли. На фона на положителните ми впечатления, това е направо възмутително! Винаги ли е така?
Навежда ме на неприятни размисли Sad

# 62

Май реално такова няма. Миналата година се интересувах за дете в първи клас. Оказа се, че нямат такава паралелка, набираха деца само за ПК и бъдещ 1 клас, но реално училището не работеше. тази година ми се струва, че също не са събрали деца - в сайта им няма нито актуална информация, нито снимки. Ако си от района, погледни Артис - те са с нов собственик и нова политика, изглеждат обещаващо Simple Smile
Благодаря, Лекси! Наистина няма снимки на сайта, а и изглежда, че в момента се работи по него. Ако някой е проучвал или търсил информация ще се радвам да чуя. Иначе Артис като локация също ни е доста удобно, но фокусът е различен. Ще потърся информация за учебната програма.

# 63
  • София
Сори, че не е по темата, но ето така трябва да изглеждат библиотеките в училищата : http://www.highviewart.com/preobrazeni-uchilishtni-biblioteki-2761.html

# 64
  • на път
Сори, че не е по темата, но ето така трябва да изглеждат библиотеките в училищата : http://www.highviewart.com/preobrazeni-uchilishtni-biblioteki-2761.html

Да му се дочете на човек ....

# 65
  • Sofia
Имате ли по-вече информация за ОУ Азбуки (цени, условия, отзиви..)?

# 66
  • Софето
Имате ли по-вече информация за ОУ Азбуки (цени, условия, отзиви..)?

Цена за 1 клас 4080 евро.

# 67
  • Sofia
*MALENA имаш ли отзиви за там относно какво учат, как ги гледат/възпитават. Цената какво включва?

# 68
И аз се интересувам.

# 69
  • Софето
*MALENA имаш ли отзиви за там относно какво учат, как ги гледат/възпитават. Цената какво включва?
Нямам отзиви, знам че цената не включва транспорт. Мисля, че нямат униформи (не съм сигурна). 
От няколко места ми похвалиха Образователни Технологии, не ми бяха в набелязаните, но сега се замислих и за тях. Много са доволни от знанията на децата си а и цените са им отлични, първо дете 3250 евро, за второ дете 50% отстъпка, транспорта излиза около 1000лв,  с 50% отстъпка за второ дете.
За Светлина, ако някой има инфо доволни или не, познавам само едно детенце там, но отзивите на майката са неутрални, а детето ходело с голямо желание и било много щастливо там.

# 70
От няколко места ми похвалиха Образователни Технологии, не ми бяха в набелязаните, но сега се замислих и за тях. Много са доволни от знанията на децата си а и цените са им отлични, първо дете 3250 евро, за второ дете 50% отстъпка, транспорта излиза около 1000лв,  с 50% отстъпка за второ дете.
Отстъпката за второ дете е 30%,което пак е супер. Транспортът също е много приемлив и е в зависимост от разстоянието,т.е. изчислява се,когато е ясен маршрутът. Най-дългият маршрут от другия край на София и за първото дете в бусчето,отнема около 50мин.

# 71
  • Sofia
На приятели двете деца учат в ОТ и отстъпката за второто е 50% /миналата година и тази , следващата може да е друго/.

# 72
  • Софето
Отстъпката за второ дете е 30%,което пак е супер. Транспортът също е много приемлив и е в зависимост от разстоянието,т.е. изчислява се,когато е ясен маршрутът. Най-дългият маршрут от другия край на София и за първото дете в бусчето,отнема около 50мин.
Директорката ми каза 50%, имам и познати с второ дете и те ми казаха 50%  Thinking.

# 73
Директорката ми каза 50%, имам и познати с второ дете и те ми казаха 50%  Thinking.

Извинявам се,ако съм подвела някого  Embarassed Така съм си записала, когато съм събирала информация от сайта на училището, но това беше преди време и може би има промени.  На срещата забравих да попитам за това.
Така или иначе Образователни технологии ще е и нашето училище. Вече решихме и няма да чакаме класирането в Питагор Blush

# 74
  • София
За Азбуки четох че има една учителка там, която преподава по системата Jump math, но на кой клас преподава не зная. Казвам го в случай, че някой се интересува от училище преподаващо по тази система.

Общи условия

Активация на акаунт