Частни училища - информативна тема 5

• 93 232
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Искам да задам два въпроса към тези, чиито деца се обучават в Света София:

Вярно ли е че всяка седмица във всеки клас на табло се поставят имената на най-зле представилите се деца? Вярно ли е че още в ПУК децата имат цифрови бележки?
Първият въпрос - категорично не. По вторият - преди 4 години нямаха, в момента не знам как е

# 511
  • В офиса

Вярно ли е че всяка седмица във всеки клас на табло се поставят имената на най-зле представилите се деца? Вярно ли е че още в ПУК децата имат цифрови бележки?

Не и не.  Joy

# 512

Не и не.  Joy

Ок. Благодаря. Информацията беше представена все едно е получена от директора на училището в разговор и сериозно ме смути. Особено в първата си част.

# 513
  • София
Тъкмо щях да питам от къде е тази информация  Rolling Eyes Аман от такива "информирани източници"  Tired Защо го правят някои хора просто не мога да си го обясня.... от любов към пикантериите явно

# 514
Тъкмо щях да питам от къде е тази информация  Rolling Eyes Аман от такива "информирани източници"  Tired Защо го правят някои хора просто не мога да си го обясня.... от любов към пикантериите явно

Не знам. Има и друго, но първо искам да си проверя нещата и после ще пиша. Тази година изпитът е разбунил много духове.

# 515
Какъв е бил изпитът, че ги е разбунил?  Simple Smile

# 516
Какъв е бил изпитът, че ги е разбунил?  Simple Smile

По скоро резултатите  Mr. Green

# 517
  • София
Мда и до мен достигнаха едни такива духове - разбунени  Mr. Green

# 518
  • София
Нечии очаквания за сигурен прием са били излъгани ли? Сигурно за това канцеларията на секретарката е пълна с бележки от сорта на "Х родител на У, кандидат за ПУК иска лична среща"

# 519
  • София
Онна, не се задълбочих много много. Но едното момче има сестра в по-горен клас в училището и не приеха малкия. Според мен там родителите бяха силно озадачени.

# 520
Нечии очаквания за сигурен прием са били излъгани ли? Сигурно за това канцеларията на секретарката е пълна с бележки от сорта на "Х родител на У, кандидат за ПУК иска лична среща"

Признавам си, че не мога да разбера това сериозно ли го казваш или е майтап /всъщност ирония/.

# 521
  • София
Защо реши, че се майтапя?
Нямам представа колко са били кандидатстващите, но явно доста не са приети. И една част от родителите няма да си признаят, че са между отпадналите и ще си съчиняват безумни оправдания защо не са записали детето си във въпросното училище.... като споделилите "сигурната информация" с Блис.
Докато пишех това ми хрумна, че разпространяването на подобни клюкини е може би и стратегия ако детето ти е в резервите.... колкото повече приете не се запишат толкова повече се увеличават шансовете на твоето дете  Wink

# 522
Здравейте,

не мога да се включа в темата за лицея, но искам да попитам за у-ще Образователни технолигии. Беше споменавано 1-2 пъти в темата, но нищо конкретно не се чува за там.
Аз се интересувам за периода 5-7 клас.
Направи ми впечатление, че е доста назад в класациите на НВО след 7 клас, което дост аме учуди, при все че повечето частни училища са в първите 25.

Дали някой има преки наблюдения върху учебния процес там и би желал да сподели нещо повече ?
Благодаря предварително!

Аз имам лично предположение, но не знам дали е така-тъй като работят с Пумпелина, в почти всеки випуск има дечица със СОП, които предполагам се явяват на НВО като ученици на училището.

# 523
Защо реши, че се майтапя?
Нямам представа колко са били кандидатстващите, но явно доста не са приети. И една част от родителите няма да си признаят, че са между отпадналите и ще си съчиняват безумни оправдания защо не са записали детето си във въпросното училище.... като споделилите "сигурната информация" с Блис.
Докато пишех това ми хрумна, че разпространяването на подобни клюкини е може би и стратегия ако детето ти е в резервите.... колкото повече приете не се запишат толкова повече се увеличават шансовете на твоето дете  Wink

Случаят не е такъв.  Peace

# 524
Ами защото тези лични срещи какво оправят, ако детето не е прието, какво ще направят родителите на тази лична среща, рушвет ли ще предложат? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт