Комплимент или напротив?

• 11 709
  • 138
  •   1
Отговори
Мой колега ми пожела:
" Честита Нова Година!Пожелавам ти да бъдеш все така младолика!"
Аз съм на 38  Shocked
Не знам как да го приема...Вие как възприемате  пожеланието в конкретната ситуация?

# 1
През едното ухо влязло, през другото - излязло.

Какво те обиди? Чувстваш се твърде млада на години, за да ти казват, че си младолика? Или?

Идеята е да е комплимент, но не е особено сполучлив и тактичен.

# 2
Чист комплимент  Peace

# 3
Дай снимка.

# 4
Според мен пожеланието не е много уместно за Нова година, по-подходящо ми се струва за рожден ден. Иначе го приемам като комплимент и не виждам нещо обидно.

# 5
  • град-държава
Комплимент... Сега обикновено 18 годишни изглеждат 35+.  Laughing

# 6
През едното ухо влязло, през другото - излязло.

Какво те обиди? Чувстваш се твърде млада на години, за да ти казват, че си младолика? Или?

Идеята е да е комплимент, но не е особено сполучлив и тактичен.
Ами,да.Мисля,че това може да се каже на 55+ години жена.
Чудя се дали не му е било дежурно пожелание и за е минал преди това при по - възрастните колежки...
Трябваше да го питам аз,ама онемях...
Все така хубава - да,ама все така младолика ... прилича ми на бая дъртичка си вече...ама ставаш... Laughing

# 7
Млад ли е колегата ти? На мен на 30 един 22-годишен ме комплиментоса, че изглеждам много запазена за възрастта си. Mr. Green Жалко, че не си носех бастунЯ да му фрасна един по носа, но сигурно немощната ми ръчица нямаше да успее да го вдигне за добре насочен удар. Mr. Green

Не се връзвай. По тези многобройни празници се отправят много пожелания на голям кръг от хора, почва човек да се повтаря или пък казва първото, което му хрумва. Мнозина мъже не ги и бива да измислят поздрави и се стига до муньовщини. Искал е да каже, че изглеждаш прекрасно. Hug

# 8
  • град-държава
Едва ли е вложена особена мисъл в пожеланието. Не бих обърнала никакво внимание, случва ми се и на мен, а нямам и 30. Mr. Green
Отдавам го точно на това, че в престараването си да се поддържат, младите момичета масово се докарват на лели.

# 9
  • Бургас
Как можеш да обръщаш внимание на такива неща?
Човекът с добро чувство го е казал. Мъжете са си мъже, не ми слят като жените - "ама какво да й кажа, че тя така да си помисли, па съвсем друго да разбере" Peace

# 10
На мен на комплимент ми звучи. Имам една позната, тази година става на 40 и все й повтарям, че е много младолика, дано не вземе да се обиди Rolling Eyes .

# 11
Комплимент разбира се. Simple Smile

# 12
Нескопосан опит за комплимент.

# 13
  • Варна
Комплимент!

Ако мъжът е бил искрен и това не е било дежурното му пожелание към всичко с пола, което все още мърда, мисля, че е един много наблюдателен мъж, с набито око за женската възраст и съпътстващите й промени.

Относно заблуди, къде лични, къде от приятелки, че над 35+ няма грам бръчки, лицевия контур е изпънат в шпиц, назолабиалните са като на сукалче, а кожата на тялото е стегната и опъната, като надута гайда, няма никаква полза.

# 14
Относно заблуди, къде лични, къде от приятелки, че над 35+ няма грам бръчки, лицевия контур е изпънат в шпиц, назолабиалните са като на сукалче, а кожата на тялото е стегната и опъната, като надута гайда, няма никаква полза.

Шегуваш се, нали? 35 е тийнейджърска възраст.

Общи условия

Активация на акаунт