БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-38

• 36 735
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
Ами знам ли newsm78 колкото време мислиш да въвеждаш глутеновите продукти. На мен ми беше въведена пшеницата (не помня от пшеница ли са или от спелта) и директно дадох. Защо не си въведеш продукта с нещо по-лесно за въвеждане, например сухар или коричка хляб? Че да се занимаваш да вариш половин лъжица кус-кус, не си е работа. Всъщност става, към обеднопо пюре

# 436
Здравейте! Вчера ни дадоха тиква, която не вярвам още дълго време да издържи,а искам да изчакам със захранването до 6-я месец. Въпроса ми е сурова или сварена да я замразя или може да я сваря и да я заваря в бурканчета, кое е най-удачно?

# 437
Здравейте! Вчера ни дадоха тиква, която не вярвам още дълго време да издържи,а искам да изчакам със захранването до 6-я месец. Въпроса ми е сурова или сварена да я замразя или може да я сваря и да я заваря в бурканчета, кое е най-удачно?
Препоръчвам ти да я замразиш сурова, почистена и нарязана на кубчета. Може да си направиш малки порцийки с различна големина като всяка я сложиш в малко найлоново пликче (изкарваш въздуха, колкото е възможно).
Аз правя така и ми е много удобно.
За размразяването - става във вряща вода.

# 438
Препоръчвам ти да я замразиш сурова, почистена и нарязана на кубчета. Може да си направиш малки порцийки с различна големина като всяка я сложиш в малко найлоново пликче (изкарваш въздуха, колкото е възможно).
Аз правя така и ми е много удобно.
За размразяването - става във вряща вода.
Благодаря!

# 439
Здравейте !

Помогнете ми с инфо относно какво максимално количество вода е разрешено да пие дете на 2 г ?

Благодаря!

# 440
Ами знам ли newsm78 колкото време мислиш да въвеждаш глутеновите продукти. На мен ми беше въведена пшеницата (не помня от пшеница ли са или от спелта) и директно дадох. Защо не си въведеш продукта с нещо по-лесно за въвеждане, например сухар или коричка хляб? Че да се занимаваш да вариш половин лъжица кус-кус, не си е работа. Всъщност става, към обеднопо пюре
Отказа попара и трябва да я заменя с нещо, защото е на безвкусна овесена каша.  Направих кус- кус. Дадох му 2 л., като половината изплю, свикнал е на пюрирано и му дойде едро, макар и най-ситният кус- кус. Сториха ми се много малки порциите- 1-2 л. към 200 мл вода. Не стига за цяло хранене, според мен  Rolling Eyes
Мисля на третия ден да дам цяла порция, нали е ок? И след това веднага да дам биксвитите от царевично нишесте или друго да въведа- телешко, примерно и след това бишкотите.

# 441
  • have faith and be patient ..
Препоръчайте ми първа  глутенова безмлечна каша..  Взех на blevit plus с 5 зърна,  но на мен много ми сладнее..  Пише,  че не съдържа кристална захар..  newsm78 това какво значи,  може ли да има пудра захар примерно хаха..  Препоръчайте някоя изчистена безмлечна глутенова,  мерси

# 442
  • София
С. Алекс , можеш да вземеш безмлечна овесена на Тьопфер 

Ниа, аз дадох кус кус цяла порция, все пак заради глутена се внимава, а преди това беше ял около 3 седмици и нямаше реакция. и аз пробвах с 2 лъжици, после 3 и така докато стигнах до 5 и малко му е порцията на малкия 
в семействата нямаме алергии и затова давам по-смело понякога  Peace

# 443
Ами аз не смея да давам повече от две лъжици и отсипвам част от водата. Не и достига ,защото го обожава, но додавам плодово пюре.
Ее, жалко, че е едро на момченцето ти. Моята госпожица хапва вече доста големи парчета, вкл начупени бисквити и това не е проблем. Даже мисля да взема по-едър да се учи да дъвче.

Можеш да вземеш овесена и на Хип или на Холе. Аз купувам основно на холе, но на Тьопфер им харесвам това, че са с по-малък грамаж и не остават, което ми е важно за млечните. Не съм пробвала на babylove, но мисля, че и те са хубави

# 444
Anichka1987    bouquet Ще даваме допълително към кус-куса  Simple Smile

anp

Утре пак ще му дам. Време  е да свиква на по-едро, близо на 11 м. е. Мисля, че го хареса и сирене бях добавила. Вие сте доста напред - с парчета бисквитки чак  Simple Smile

Алекс
Аз давам овесена на Тьопфер. И по принцип техните каши ги предпочита, начело с любимата оризова.  Blush

Последна редакция: сб, 07 мар 2015, 17:42 от Nia_Nia_Nia

# 445
Ааа, дай му. Я какъв голям мъж е. Аз давам бисквити само за трениране на дъвчене и хващане на малки парчета.
Аз царевица съм въвела отдавна като втора каша една каша на тьопфер.

# 446
  • Пловдив
Момичета колко количество АМ трябва да пие едногодишно дете, вечер?

# 447
Момичета колко количество АМ трябва да пие едногодишно дете, вечер?
Колкото иска и то не само вечер

# 448
Ааа, дай му. Я какъв голям мъж е. Аз давам бисквити само за трениране на дъвчене и хващане на малки парчета.
Аз царевица съм въвела отдавна като втора каша една каша на тьопфер.

Пробвам го с плодове за самостоятелно хранене, но не иска все още. Хвърля ги със засилка  Simple Smile
Царевица от пюре също става, нали? Води се въведена за бишкотите от царевично нишесте?

# 449
Ами въведена е

Общи условия

Активация на акаунт