БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-38

• 36 735
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!

Просото запичащо ли е ?

Благодаря
Разхлабващо, както и овесът. Елда и ориз - запичащи.

# 526
как започнахте да давате бисквитка за гризане? беше ли ви страх да не се задави? Ние вече имаме 4  зъбчета, но ми се струва, че така цяла ако и е подам ще отхапе голямо парче и ще се задави
Да, и Дани поначало отхапваше големи парчета. Държах я аз в ръката (него - в скута) и му я давах да гризка, като с пръсти ограничавах мястото, което може да отхапе. А после вече сам. Давеше се понякога, но не се стрясках, все пак е бисквита, топи се, и рискът да остане без кислород при задавяне е минимален. Пък и те не гълтат веднага, смучат ги много или малко Simple Smile

# 527
Мами моля ви кажете ми с АМ или вода се приготвя каша на нестле?  Аз сега направих но нещо  не ми хареса  newsm7
Ако е млечна, то с вода, ако е безмлечна - с АМ.

# 528
  • Prague Czech Republic
Благодаря ви  за бързите отговори  Hug Млечна бананова кашата. два пъти направих сутринта от нея с вода но ми се видя рядка и за това не дадох на бебето си да яде, ooooh!

# 529
Благодаря ви  за бързите отговори  Hug Млечна бананова кашата. два пъти направих сутринта от нея с вода но ми се видя рядка и за това не дадох на бебето си да яде, ooooh!
Просто слагай по-малко вода. Сигурно си я правила според описанието на опаковката, пробвай на око Wink

# 530
  • Prague Czech Republic
пробвай на око Wink

Така и ще направя, Благодаря ти   bouquet

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 13:04 от Glloriyta

# 531
  • София
ние кашите ги ядем с лъжица, защото не приема никакви шишета за цокане и за това си ги правя винаги на око, както на мен ми харесват. Гледам само на опаковката колко лъжици пише каша е за едно ядене и вода слагам после колкото преценя. Ако е безмлечна си правя малко АМ в една купичка и после го сипвам в кашата колкото ми е нужно, другото го изхвърлям.

mamahola вземи си от тези на плазмон, те се разтапят и не може да се задави. В началото давах по малко на парченца и седях до него да следя. После започнах да му давам половин в ръчичка и накрая цяла. С ябълка ми се е задавял, но той сам си се научи да си ги изплюе.
Ако ти се задави дигаш, слагаш коремчето на едната ръка и тупкаш по гръбчето и изплюват веднага, в краен случай бъркаш в устата.

# 532
благодаря ти  Hug

# 533
  • София
Здравейте!

Просото запичащо ли е ?

Благодаря

по принцип разхлабва

# 534
Давай Simple Smile трябва да е +10 месеца Wink

Мерси, притеснява ме да не са много нови неща накуп.   bouquet

# 535
  • Prague Czech Republic
На ден 1 или 2 пъти може да се дава каша?

# 536
Би могла и 2 пъти да даваш. Ако, например, не иска попара за закуска, а млечни не си въвела и не можеш да даваш км с плод и бисквити, извара с плод и бисквити, кус-кус със сирене и др.
Ако сте в началото на захранването, то се дава само веднъж за СЗ. 

# 537
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми хубава млечна каша. Ще я давам на закуска за разнообразие Hug

# 538
Момичета,препоръчайте ми хубава млечна каша. Ще я давам на закуска за разнообразие Hug
Глутен или безглутен? Моят син много харесва 3 зърна с ябълка и круша на Тьопфер.

# 539
Би могла и 2 пъти да даваш. Ако, например, не иска попара за закуска, а млечни не си въвела и не можеш да даваш км с плод и бисквити, извара с плод и бисквити, кус-кус със сирене и др.
Ако сте в началото на захранването, то се дава само веднъж за СЗ. 

До едно време и аз давах по 2 пъти каша- сутрин и вечер, когато не бях въвела глутена, но сега давам и овесени ядки с плод и АМ, или правя царевично нишесте с бисквитка и плод , попара или кускус на Плазмон. В тази връзка искам да попитам какъв друг кускус може да се дава ? може ли обикновен? а макарони?

Общи условия

Активация на акаунт