БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-38

• 36 735
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Момичета,препоръчайте ми хубава млечна каша. Ще я давам на закуска за разнообразие Hug
Глутен или безглутен? Моят син много харесва 3 зърна с ябълка и круша на Тьопфер.
Млечна със глутен  Peace

# 541
  • София
Момичета,препоръчайте ми хубава млечна каша. Ще я давам на закуска за разнообразие Hug
Глутен или безглутен? Моят син много харесва 3 зърна с ябълка и круша на Тьопфер.
Млечна със глутен  Peace

ние много харесваме млечните на Тьопфер и на Хумана.

# 542
Само имай предвид, че н Хумана са с мляко, а не с АМ.
На тьопфер им хревам, че са с по-малък грамаж и не ги мисля дали ще е изядат за месец. Трите зърна с ябълка и круша и при нас се тачат.

Не разтварям предвариелно АМ, когато правя млечна каша от безмлечна. Слагам млякото в сухата каша и направо сипвам вода до желаната гъстота. Указанията на кутиите са за някаква течна каша, която бих накарала този, който е написал да се яде с лъжица, той да я изяде с бебешка лъжичка. Направих такова нещо само веднъж и го хвърлих.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 05:27 от anp

# 543
  • София
В тази връзка искам да попитам какъв друг кускус може да се дава ? може ли обикновен? а макарони?

аз едно пакетче дадох от Плазмон и след това си минах на обикновен кускус на Дерони Simple Smile
Още макарони не съм давала, защото ми се струват големи, но и за това ще дойде времето  Peace

# 544
  • Пловдив
Само имай предвид, че н Хумана са с мляко, а не с АМ.
На тьопфер им хревам, че са с по-малък грамаж и не ги мисля дали ще е изядат за месец. Трите зърна с ябълка и круша и при нас се тачат.

Не разтварям предвариелно АМ, когато правя млечна каша от безмлечна. Слагам млякото в сухата каша и направо сипвам вода до желаната гъстота. Указанията на кутиите са за някаква течна каша, която бих накарала този, който е написал да се яде с лъжица, той да я изяде с бебешка лъжичка. Направих такова нещо само веднъж и го хвърлих.
Благодаря ти! Мислех да взема Хумана,но добре ,че отговори. Ще избера друга Hug

# 545
добавяте ли куркума към домашно приготвените супи или пюрета?детенцето на приятелка е на детска кухня и редовно в яденетата има куркума

# 546
добавяте ли куркума към домашно приготвените супи или пюрета?детенцето на приятелка е на детска кухня и редовно в яденетата има куркума
не

# 547
Здравейте, дъщеря ми е на 4 месеца и половина. Днес ще почваме захранване с картофче и да си призная доста се вълнувам, не знам защо Simple SmileВъпросът ми е: след като заместя обедното хранене какво следва? Постепенно заместване на следобедното хранене? Ако да- с какво да започна: каша (каква), плодово пюре?

# 548
момичета, вчера правих спанак с ориз. Не исках вечерта да го давам на бебо и в хладилника... Някакъвсмътен спомен имам за притоплянето.. Мога ли да му го дам за обяд!

# 549
Здравейте, дъщеря ми е на 4 месеца и половина. Днес ще почваме захранване с картофче и да си призная доста се вълнувам, не знам защо Simple SmileВъпросът ми е: след като заместя обедното хранене какво следва? Постепенно заместване на следобедното хранене? Ако да- с какво да започна: каша (каква), плодово пюре?
Да, следва точно това, но няма нужда да бързаш. Би могла чак след 2 мес да заместиш следобеднвта закуска с каша. Успоредно с кашите постепенно се въвеждат и плодове Wink

# 550
момичета, вчера правих спанак с ориз. Не исках вечерта да го давам на бебо и в хладилника... Някакъвсмътен спомен имам за притоплянето.. Мога ли да му го дам за обяд!
до колкото съм чела тук спанак не бива да се претопля , но не съм 100 % сигурна

# 551
Утре съм решила да започнем със захранването, но се чудя между картоф, морков и тиква, кое да е първо. Пюретата ще си ги правя, но на някои места пише освен кърма да се добавя масло и захар, така ли трябва?

# 552
Аз съм за тиквата, имам си я домашна и все още често давам. Захраних с тиква на Гербер след това морков и после картоф

# 553
Какво кисело мляко давате? Вкъщи купуваме Боженци, най-истинско ми е. 4 %. Става ли и на бебчо да дам?

# 554
  • София
Верея по БДС 2% или 3,6%  Peace

Общи условия

Активация на акаунт