"Майчин дом"-Варна тема 7

• 86 140
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Голям майтапчия!Много е добър!

# 676
  • Варна
Знаете ли, къде изследват кръвта за БХС? В Майчин дом София ли я изпращат?
Опитвам се да намеря линк към цените в сайта. Ако може да ми помогнете.

# 677
В света Марина , генетиката.

И аз с положително мнение за Митев./като отношение, като специалист, не знам/

# 678
Мен за БХС ме изпратиха в Терапията. 40 лева беше изследването -ранното между 11 и 13 седмица , по-късното май е 30 лева и резултатите са готови след няколко дни и ти дават сайт в който да си ги провериш и можеш да си ги разпечаташ,за да не ходиш отново до там  Simple Smile

# 679
  • Варна
Тук ли проверявате резултатите?

# 680
# 681
Здравейте, в 37-ма седмица съм, решила съм да раждам в МД с епидурална упойка. Без избор на екип, тъй като така или иначе не познавам нито един лекар там и не съм си водила ЖК при тях... От регистратурата ми казаха че нормално раждане е 730лв, а упойката 180лв. - после четох някъде че е 530, а с избор на екип е 730лв. Някоя мама която скоро е родила там без избор може ли да ми каже каква е истинската цена? Трябва да сме подготвени... Simple Smile

# 682
Вече няма раждане без избор на екип. Нормалното раждане е 730 и в цената се включва избор на лекар. Относно упойката - аз лично не видях смисъл от нея. Най- силната болка си я усещах и то със същата сила. Изпускаш само началото и края на контракциите.

# 683
Т.е ако сега си избера лекар, пак ще ми излезе 730 лв. ли? Или тогава ще има доплащане? Аз може в последствие да не поискам упойка, но искам да знам , че имам тази опция... в Окръжна и АГ ми отказаха... трябвало сама да си търся анестезиолог.

# 684
В АГ и Окръжна не слагат епидурална, така ли?

# 685
В АГ и Окръжна не слагат епидурална, така ли?

Не не слагат.

# 686
Нямам думи!!!

# 687
Аз също.... уж големите специалисти и лекари, а все едно сме в миналия век. И отношението им е ужасно! По-добре да си платя малко повече и да се чувствам като човек в 21 век, отколкото да им търпя лошите настроения!

# 688
Здравейте, дами. Предстои ми да се запиша на ЖК в МД. След всичко, което изчетох за докторите там, реших да избера Боян Георгиев. Нещата са много субективни, но имате ли някакви особени впечатления за него? Каквито и да са, то всеки си дърпа собствени изводи Simple Smile

# 689
Лежах за задържане в МД през март. Д-р Георгиев ми направи страхотно впечатление. Който обаче и да избереш от МД няма да сгрешиш

Общи условия

Активация на акаунт