"Майчин дом"-Варна тема 7

• 86 189
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
В повечето случаи, когато се падна на преглед при него, обикновено е в операция и се налага малко да почакам пред кабинета. Пристига и си личи, че е изморен и е било тежко, според мен няма как да си усмихнат до ушите, щом току-що си свалил тази огромна отговорност от плещите си.
Имало е, разбира се, и случаи, в които е в чудесно настроение. Но за мен това въобще не е най-важното, приятели не държа да ставаме.

Иначе - да, много леко преглежда, няма болка изобщо.

# 76
Някъде в предни постове четох, че при избор на екип за естествено раждане Яков е пристигал след раждането  Confused Това малко ме озадачава. Аз в крайна сметка не случайно плащам за избор.

# 77
  • burgas
Мацки и аз живот и здраве ще съм април, но съм си решила секцио, следях си бременността при проф. Корновски, вече не пътуваме до Варна заради контракции, честно казано не съм доволна за следенето на бебчо от негова страна, но това е така защото не се занимава с бременушки  Simple Smile но за мен той е много добър лекар-доказал се е в моите очи. И както казвам на всяка дума живот и здраве искам той да ме оперира, някой чувал ли е нещо за секцио при него?
Тайга може да се засечем  Grinning

# 78
  • Варна
Може, като уточним датите ще ги съгласуваме Peace
Моя позната е с две цезарови сечения при проф. Корновски. Каза, че при него веднага ляга под ножа отново Rolling Eyes

# 79
  • burgas
Може, като уточним датите ще ги съгласуваме Peace
Моя позната е с две цезарови сечения при проф. Корновски. Каза, че при него веднага ляга под ножа отново Rolling Eyes
Супер, имам операция при него но не е секцио и за това да питам, но така и предролагах  Grinning

# 80
  • Варна
Някъде в предни постове четох, че при избор на екип за естествено раждане Яков е пристигал след раждането  Confused Това малко ме озадачава. Аз в крайна сметка не случайно плащам за избор.
Вероятно си прочела моят пост. Нека да ти обясня. При мен нещата накрая се развиха скорострелно. Дежурният Друмев ме провери за разкритие, беше 7 см и се обади на Яков да му докладва. Аз веднага след това извиках лекаря, че започнаха напъни. Чак не им се вярваше., все пак току що ме прегледаха. Яков дойде точно като ми сложиха беба на корема почти в полунощ. Напълно влизам в положението на човека, не се дразня, че не е преценил кога да дойде, явно си е мислел, че има още време. ОК съм с това. Това, което не ми допадна е, че си платих като да е бил там, а аз родих при дежурния екип.  Peace

# 81
Да, твоя пост съм чела. А колко време след като му се обадиха дойде. Ако предварително се уговориш за епидурална упойка при естествено раждане в полунощ има ли кой да ти я сложи или пак трябва да се чака?

# 82
  • Варна
Ами няма как да знам след колко време. Вече бях в тази фаза, в която нямах представа за времето.

За анестезиолог и подтавяне на упойка не се тревожи. Има си дежурен.

# 83
  • Варна
проф. Корновски - предполагам визирате бащата. С този господин се срещнах в Окръжна, когато раждах дъщеря ми - единстевният ми лош спомен...Може да е добър специалист, но ми направи ужасно лошо впечатление - държеше се с всички, като с нищожества ....даже се поскарахме, че се опита да ми повиши тон.
 Аз мисля да отскоча до МД като изляза в 45 дневиня. Така или иначе съм на работа и преди това ще ми е доста трудно.

# 84
  • Варна
Имали някой който ходи или е ходил на ЖК при Рени Корновска?

# 85
  • С изглед към морето
Имали някой който ходи или е ходил на ЖК при Рени Корновска?

Да, аз бях на ЖК при нея миналата година.

# 86
  • Варна
Как ти се видя?Смисъл сега се записах при нея и май нещо не ми допада.Малко се опитва да повишава тон,леко заядлива сякаш.С ченгел и вадя думите.

# 87
  • Варна
Как ти се видя?Смисъл сега се записах при нея и май нещо не ми допада.Малко се опитва да повишава тон,леко заядлива сякаш.С ченгел и вадя думите.

Сериозно? Аз съм при Снежи, но от това, което чувам (нали са отворени вратите), ми се струва, че Рени е по-мила и подробна в обясненията.

# 88
  • Варна
Може да не е била на кеф,или е на моменти.Незнам,но това не я оправдава.Ще видя другия път.

# 89
Аз съм при Рени и винаги е била мила и всичко ми обяснява...като с първа бременност хич не съм в час. Може би не е била в настроение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт