"Майчин дом"-Варна тема 7

• 87 283
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Е как без гримове... Хихи с болки, без болки... Трябва да сме хубави мамчета.

# 586
Ако някой роди по нормален път с епидурална упойка, моля да сподели мнение, както и лекаря при който е била Simple Smile на мен след следващия преглед ми предстои решение да си избера доктор при който да раждам в МД... засега съм се спряла на Анна Атанасова или Митко Митев, по принцип си мисля ,че при жена ще съм по-спокойна, но не знам дали съм права Simple Smile

# 587
Здравей BaJleTo ,

аз родих преди 6 месеца нормално, с епидурална упойка при д-р Капка Атанасова и съм много доволна. Писала съм по-подробно за раждането по-назад в темата, ако искаш потърси поста, за да не спамя отново.

На разположение съм за всякакви въпроси! Успех Wink

# 588
Здравейте, момичета!

Искам само да се включа за да успокоя тези от вас, които още очакват голямото събитие. При мен всичко мина много добре, доволна съм и от болницата. Раждането трябваше да е нормално, но се наложи секцио заради заглъхващи тонове на бебчо, поради усукана пъпна връв. Лекарят ми реагира веднага и двамата с мъника сме добре, вече у дома.
Обстановката в болницата беше добра, сред персонала имаше някои не толкова любезни, но като цяло съм в пъти по-доволна отколкото при първото ми раждане в АГ - Варна.

# 589
Лекарят ми реагира веднага
Кой беше лекаря ти? Hug

# 590
Лекарят ми реагира веднага
Кой беше лекаря ти? Hug

д-р Мичев, но той само изражда там, не е щатните лекари в Майчин дом.

# 591
Дам.Знам го.Благодаря!

# 592
  • Варна
Аз раждах нормално с епидурална при д-р Яков, но дефакто ме израждаха тези които си бяха на смяна а той минаваше от време на време да наглежда. Изражда ме д-р Анна Атанасова заедно със акушерка Снежи и съм страшно доволна. Освен това д-р Атанасова ми прави епизиотомията и след това ме ши, мога да каша че се е справила перфектно. Rolling Eyes

# 593
Благодаря за отговорите Simple Smile само хубави неща чувам за Анна Атанасова, затова май при нея ще си запиша час.

# 594
  • Варна
didito,попаднала си на най-готината докторка.  bouquetТолкова е добра,че със затворени очи може да си свърши работата.

# 595
  • Варна
Да, определено имах късмет на смяна, епидуралната ми я постави д-р Добрева, нямах никакви оплаквания и не усетих грам болка след това, акушерката пък беше до мен през цялото време, въобще се чуствах много Вип  Wink

# 596
Привет момичета,

Моля за отзиви за анестезиолога др Мичоров за спинална и секцио.
Как са температурите в момента в отделението горе? Като се има предвид, че не се отварят прозорците.
Успех на всички, на които им предстои раждане.

# 597
  • Варна
Имам дата за секцио Grinning,ако не реши да избърза.За 3 август. Grinning
Някой друг за тогава да си правим компания? Grinning Grinning Grinning

# 598
И аз съм за 3.август

# 599
  • Варна
Супер!При кого?

Общи условия

Активация на акаунт