"Майчин дом"-Варна тема 7

• 86 162
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
karina31 не знам вече към кого да се обърна.   bouquet

# 646
Тази статия за д-р Хариева не виждам кого тревожи..Жената е добър специалист и ако искаш адекватно лечение- ами ще чакаш! Ако не- обаждаш си се на джи пи- то и му слушаш неадекватните съвети. А да не говорим, че един личен лекар има по 2000 деца и надали му пука точно за твоето. Това, че са изчакали навън- правилно..не може да чакат заедно със здравите деца. Аз редовно чакам в Майчин дом, също доста се изнервям, но после си напомням, че поне специалистите са добри. Единственото, което супер много ме дразни е, че докато бях бременна до преди няколко месеца виждах, че коридорът е пълен с болни деца, но си казвах- ами какво да правят, тясно е..но когато преди 2 седмици закарах моето бебе с шарка ми беше ужасно съвестно за всички бременни, които чакаха на консултация. Бягах през коридора,  а лекарката ми, да не казвам коя, въобще не се трогна. Хайде, грип по време на бременност- ок, преживява се...но шарка!!!! И да ви кажа- с радост шях да изчакам навън в жегата, за да не ми тежи на съвестта някоя бременна жена..Но въпреки че предупредих- си чаках с останалите деца  #Cussing out

# 647
Момичета,да ви попитам какви документи за раждане ви дадоха от МД?На мен акушерката ми даде само направление до родилно отделение(няма да раждам в МД) и утре ще трябда да отида лекарката да ми издаде направление за хоспитализация и това ще е,а картона с всички изследвания,които са ми правени не трябва ли и той да ми се даде?Когато попитах за него акушерката ми каза,че той ще трябва,когато отида след раждането за ми издаде болнични...тя ли ще ми издава болнични???Моля някоя мама да ми отговори.  Hug

# 648
  • Варна
Момче. Аз ще съм последното секцио в 13ч.
Готова ли си за утре?

# 649
  • Варна
Стискам палци и да се отчетете с добри новини при възможност! Heart Eyes fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 650
  • Варна
Моята беба Елеонора се роди.Операцията не ме боли,а самата матка.Но вече успях да се раздвижа.

# 651
  • Варна
Яна, честито! Да ти е жива и здрава бебка! На теб бързо възстановяване!

Аз да попитам още нещо. Ако се наложат напр. някакви вливания или да се лежи няколко дни в болницата, предполагам че се доплаща въпреки воденето на ЖК там.

# 652
  • Варна
Благодаря!
Предполагам,че се плаща допълнително.

# 653
  • Варна

Pepsilight, ако се наложат само вливания без хоспитализация, си плащаш дневен стационар (мисля около 80 лв на ден, но не съм сигурна, защото това точно не ми се е налагало).

Аз лежах три пъти в отделението и там цената е 60 лв на ден (май по-точно нощ), но ако се наложи повторно влизане в болницата след период по-кратък от календарен месец, тогава цената е 90 лв. Ако се наложи след 34 дни например, отново е 60 лв.
Отделно от престоя, може да се наложи да се заплатят някои манипулации. Мен ме тестваха за изтичане на околоплодни води и един тест струва 45 лв, които бяха добавени към цената.

Стискам палци всичко да е наред и бременността ти да премине без подобни изживявания!

Яна, честито! Живи и здрави да сте, много да си се радвате!

# 654
  • Варна
55лв. е дневния, но се притеснявам, къде ще му излезе края, ако се наложи да се лежи всеки месец. Шашнах се от цени малко.

# 655
  • Варна
Да,доста са високи.

# 656
  • Варна
На мен ми се наложи три пъти за по седмица, а след това и бебето остана 20-тина дни след раждането.
Не ми се смята къде му е излязал краят.

# 657
Yana, честито бебче! Да ви е жива и здрава! Бързо възстановяване!
Pepsilight, недей да мислиш затова. То много варианти няма или си плащаш, колкото и да е или отиваш в АГ. Но по добре да не разбираш, мисли позитивно.

# 658
  • Варна
Иначе съм много доволна.Персонала е супер,обръщат голямо внимание.
С ton4i сме заедно.

# 659
  • Варна
Момичета, моля за малко информация от раждалите в МД със секцио - кога ви дадоха бебетата и настаняването в самостоятелна стая ли е? Благодаря Ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт